למה זה קורה לי?

למה זה קורה לי?

אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל אני חייב את עזרתכם. אז ככה אני בן 24 חסר נסיון מערכות יחסים עם בנות,אני חברותי ונחמד אבל איפה שהוא זה אף פעם לא מצליח לי ולכן אצטרך את עזרתכם. הכל התחיל לפני חודש וחצי כשהגיעה בחורה חדשה לעבודה שלי בהתחלה דיברנו רק בעניני עבודה,אבל אחרי זמן מה נהינו ידידים ממש טובים ממש טובים שאפילו ישנתי איתה לפני יומיים אצלה בדירה. החלטתי לא ללכת ישר לקטע של מין מסיבה שזה היה יכול לחזור אלי כמו בומרנג היתה מסרבת-נפגעת-הקשר היה נהרס. מאז אותו לילה הרגשתי כמה שאני מתחיל לאהוב אותה והחמאתי לה כמה שהיא יפה ,ומושכת. היום כשהגעתי הביתה למרכז היא לא התענינה בשלומי,לא התקשרה לראות איך היתה הנסיעה ,שלחתי לה הודעה :"מה קורה אישה יפה?".היא לא השיבה לי. התקשרתי לעבודה לפני שעה לערך היא דיברה איתי בחוסר חשק ורצון ,אמרתי לה שאני כבר מתגעגע לחזור לעיר אבל בהומור ציני שכזה אמרתי לה שהגעגועים לא אליה... אני מנסה להבין מה אני לא עושה\עושה לא טוב שגורם לנשים לנתק איתי קשר עוד בשלבים מוקדמים שכאלו? אני אצטרך את עזרתכם אני ממש שבור ,זה מין מעגל קסמים שכזה שאני לא מצליח להשתחרר ממנו. אשמח לעזרתכם,

עם מסובך ומסבך...

אחי בחורות זה דבר נורא מסבך ומתוסבך!!!! יכול להיות שישנת אצלה בהסכמתה כי אולי היא כן רצתה את הסקס איתך... לפעמים אנחנו חושבים משהו והן חושבות משהו אחר... אני אומר חבל שלא זרמת עם זה, אבל בקטנה אחי הלכה אחת יבואו 10... אני יודע שאם היה לי מצב כזה כן הייתי מנסה לזרום ומה שיהיה יהיה. אל תיהיה נסער מזה, תדבר איתה עוד קצת ואם תיראה שהיא עדיין קרה תנסה לרדת מזה.

אור עוז1

New member
אמממ אולי..

אולי הבחורה לא מעונינת והיא שמה לב שאתה מעונין אז היא קרירה אלייך בשביל שתבין תמסר ואולי אתה מציק מדי יש מצב כזה מתקשר הרבה יותר מדי הודעות יכול להיות? אולי אתה צריך לנסות שאתה מכיר בחורה לא ישר אישה יפה רוצה לחזור וכאלה.. לשחק אותה קצת אדיש לא להענין יותר מדי הרי זה ידוע שמי שרוצה אותו וממש מראה את זה אנחנו לא רוצות.. בכול אופן בהצלחה ואם היא לא רוצה אל תדאגה יש עוד הרבה דגיגות יפות שמחכות לך :)

נכון הכל התחיל

להתדרדר כשהראתי ממש שאני מתעניין בה .. אני פשוט לא מבין למה כל המשחקים האלו???למי זה טוב ?זה רק המנטליות של הישראליות היא כזאת,להיות קשה להשגה. מה שאני אנסה לעשות עם זה אפשרי עדין להחזיר את הגלגל אחורה לדבר איתה על עבודה,ולא מעבר ואולי אכשהוא להחזיר את המצב לקדמותו. פשוט זה נהיה מייאש כל המשחקים האלה הכי טוב זה להיות מניאק אחד כזה שדופק וזורק.

girl547

New member
ההתנהגות שלה מוכרת לי...מעצמי

יש סיכוי שהיא חשבה שאתם רק ידידים והיא גם ראתה בך רק ידיד...האמת שאני לא יודעת למה היא הזמינה אותך לבוא לישון אצלה. אבל לדעתי יש שתי אפשרויות: 1. או שהיא באמת ראתה בך רק ידיד וברגע שהראית עניין היא נבהלה ולקחה צעד אחורה כי היא לא רוצה מעבר לידידות. 2. או שהיא מפחדת מקשר מחייב או משהו והיא לא ידעה שאתה מעוניין..וגם אם היא מעוניינת זה הפחיד אותה קצת הישירות הפתאומית שלך והיא לא ציפתה לזה. בכל מקרה חכה ותראה איך היא תגיב הלאה....

ישנם כמה אפשרויות-

או שהיא הבינה את הרמזים שלך, ועכשיו אתה צריך להבין את הרמזים שלה
, או שהיא פשוט הייתה מוטרדת ממשהו, בלי קשר אלייך... אל תלחץ עליה, פשוט תראה איך היא מתנהגת בעבודה ואם זה רק כלפייך או גם כלפי אחרים.

smartblonda

New member
אין לזה קשר למשחקים או "הקשה

להשגה" הבחורה פשוט לא מעוניינת בך באופן רומנטי. גם באם היית מתנהג בקרירות וריחוק ומשחק את המשחק המטומטם התוצאה היתה אותה התוצאה. לכן מציעה לך להפסיק להתעסק בה ולהמשיך הלאה.

bertie

New member
אתה צודק.. מקרה דומה גם לי יש

גם לי יש מקרה עם בחורה שמשחקת משחקים. אני לא מבין את זה.. כל מה שאני רוצה זה קשר נחמד איתה כי היא מחבבת אותי. אבל היא משחקת משחקים ואני? אני מרגיש חרא עם זה, ונכנס לעצבות ודכאון לפעמים. התאהבתי בה חזק ולא נראה לי שהיא מעוניית (לפעמים כן אבל לא לאחרונה). בגלל בנות כאלה אני מרגיש רע, ואני צריך להפסיק להתאהב בכן.. אתן פוגעות מבלי לשים לב אולי זה כן רק אצל הישראליות לא יודע.. תחזיק מעמד אחי, אתה לא לבד.

Shir 99

New member
אם מישהו משחק איתך

ואתה נשאר בתפקיד הצעצוע זו גם אשמתך. אנשים, תלמדו לחתוך, אם מישהו לא מעוניין בכם תעברו הלאה. לדעתי יש אנשים שבתת מודע נהנים מהמצבים האלו כדי שאחר כך יוכלו לשקוע ברחמים עצמיים ולקטר.

A d i 23

New member
אני לא מבינה משהו..

למה בחורה שלא מעוניינת הופכת לאחת ש"משחקת משחקים" ??? אז מה אם היא נחמדה אליך, אז מה אם היא מחבבת אותך.. זה אומר שהיא חייבת להיות מעוניינת בקשר רומנטי ??? מה זו הגישה הזו ?! אני בטוחה שגם את החברות שלה היא מחבבת ונחמדה אליהן, נו אז ?! תפסיקו להיות כאלו מסכנים ובכל פעם שבחורה דוחה אתכם, להציג אותה כאחת, שמשחקת משחקים ! הגישה הזו לא תביא אתכם רחוק ! בהצלחה

A d i 23

New member
../images/Emo45.gif

היא כנראה רואה בך ידיד ולא מעבר, וברגע שהבינה שאתה כן מעוניין במעבר, החליטה להתרחק. אל תיקח את זה כל כך קשה ותכליל "עם" שלם וגם אל תהיה כל כך קשה עם עצמך ותחליט שהבעיה היא אצלך.. או במה שאתה משדר.

תגובה

רגשות של אנשים משתנים, וצריך לדעת לקבל זאת. עבודה לא מקום ליצירת קשרים, השתתף במסגרות שמענינות אותך כמו חוגים ולמודים ושם תכיר אנשים מתאימים לך. חשוב ליצור את הקשרים לאט בהדרגה מתוך רגש, ואז יתיצבו.

A d i 23

New member
עבודה לא מקום ליצירת קשרים ?!

למה לא ? עבודה זו גם מסגרת אתה יודע, ואפילו מסגרת שממלאת לנו את רוב שעות היום.

למעלה