למה זה קורה לי !

maestr00

New member
למה זה קורה לי !

היום קבלת את הציון הפסיכומטרי כמותי 148 מילולי 143 אנגלית 106 חחח באמת מתבייש !!!!! איך אפשר לשפר אנגלת (הולך לעשות שוב באפריל)

yehuda18

New member
טרור אנגלית

שמע, תלוי איפה נפלת באנגלית. אבל בגדול.. אני לא מחדש כלום.. לקרוא יותר(חצי שעה ביום, אם בא לך יותר בכיף), על מנת לשפר אוצר מילים ומהירות. אם רואים טלויזיה אז בלי תרגום(אפשר לשנות בהגדרות הממיר נדמה לי). בנוסף כמובן לשפר את הטכניקות המאוד יעילות שמלמדים בקורס שעוזרות בשאלות התוכן והניסוח מחדש. וכמובן תרגול תרגול תרגול של פרקי אנגלית או נושאים.. אם תעבור את משוכת האנגלית צפוי לך ציון לא נורמלי

maestr00

New member
תודה רבה על התגובה ו

נראה לי שגם נפלתי בכמותי וגם במילולי תמיד קבלתי 150 בסימולציות אבל באנגלית לא יודע מה עלי לעשות (במועד אפריל קבלתי 123) לא יודה מה קרה לי בדיוק אבל אני הולך להתחיל מעכשיו לשפר את רמת האנגלית שלי ומקווה שאקבל ציון טוב חח אבל מה שמנחם אותי שלמדתי 13 ימים לא השקעתי כל כך ופתרתי 2 סימולציות בינתיים מסתפק עד מועד אפריל .....

nate2000

New member
הפיתרון שאצלי עבד בכל אופן

להיחשף לשפה כמה שיותר. לקרוא ולא רק ספרים. אפילו תעביר את השפה בסלולרי לאנגלית כדי שתתרגל אליה, הוראות למינהן (כמו אלונים לצרכן), ללמוד מילים והכי חשוב לתרגל והמון. אולי הנפילה שלך הייתה עקב סימונים שגויים או "גלישה" אז מומלץ לשים דגר מאוד חשוב גם על הנושא הזה

maestr00

New member
חשבתי שאני לבד !

דברתי עם חבר שלי ( עשה פסיכומטרי במועד אוקטובר) קבל כמותי : 150 מילולי : 148 אנגלית : 83 חחחח אז החלטנו ללמוד אנגלית ולעשות את הפסיכומטרי שוב ולא אמיר מקווים שנעבור +730

למעלה