למה זה קורה לי??

maybesure

New member
למה זה קורה לי??

מתנצלת מראש על השרשור. מרוב קריז לא יכולה להרדם! חוץ מכל הצרות שעברו עלי מיום שני ועוד אין להן סוף- הערב הבן שלנו שבר את היד (הימנית), וחצי לילה בילינו בבי"ח! עכשיו הוא בגבס ל 4 שבועות, ואין לי מושג מאיפה אקח כוחות לטפל בו ובעצמי. וואו, בא לי להתפטר! מהתסריט הזה..

מייבי אני מקווה

שכשאני כותבת לך את כבר ישנה את כותבת מעייפות מאיפה אקח כוחות לטפל בו ובעצמי? מה קרה לך את עושה את זה בקלות. אלו דברים שקורים בלי שאנחנו ציפינו להם. אז בבקשה תלכי לישון ומחר תרגישי לגבי הנושא הזה כאילו הוא היה חלום בלהות.

ענתי 10

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את יודעת כשהצרות באות - הן באות בצרורות
והכל קטן עלייך!!
תזכרי שהגלגל מסתובב, ואחרי תקופה רעה תבוא תקופה טובה!

eרון

New member
מייבי

אני ממש מצטערת לשמוע, אם את צריכה עזרה במשהו,אני כאן
שרון

החלמה מהירה לשניכן ../images/Emo140.gif

היום הכל בטח יראה יותר אופטימי. ילדים שוברים כל הזמן ומתמודדים ען זה יפה. אפילו נהנים שכולם מקשקשים להם על הגבס
ועוד כמה ימים את תהיי במצב הרבה יותר טוב וזה יהיה מאחורייך. אז לא להתיאש

Miss Shmelo

New member
נשמה שלייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תרגישי רק טוב
אוהבת אותך המווווווווווון
מיכל

maybesure

New member
תודה לצוות המעודדים

חייבת לומר שבעבר כאשר קראתי כאן שרשורי עידודים לאחרים לא האמנתי כמה כוחות אפשר לשאוב. גם אחרי שהצלחתי כבר להרדם-הבן העיר אותי בלילה עם כאבים, ובכמה דקות ששכב לידי הספיק לתקוע לי את הגבס בכל הפציעות
אכן הבוקר נראה יותר אופטימי. דפקנו שעון בקופת החולים ואלו המסקנות: 1. לבן עשו הכרות עם מסור הגבס, תיקנו לו קצת, וזה הוריד לו מאוד את רמת החרדה. 2. ביום ראשון הוא חוזר לבי"ס אחרי שהיה של שלשה ימים בבית, בגלל בחילות. 3. לפני הלימודים הוא יעבור בקופ"ח לבדיקות כלליות, החלטנו שעושים סדר בבריאות! 4. אני מקווה לחזור לעבודה ביום שני, נראה איזה כושר שכנוע יהיה לי על הרופאים, ואיפור מחפה גם יוכל להועיל. יש פה מישהי עם טיפים לכיסוי כתמים??? סופ"ש אופטימי מייבי

Nataly A

New member
אויש מייבי ../images/Emo24.gif

מאחלת לכם המון בריאות, ושתגיע מהר כבר!

maybesure

New member
תודה דה דה

הבריאות בדרך.. אבל יש מחסומים
אני אוםטימית. יש סופ"ש לישון הרבה, השבת לא יהיה טיול
בגלל הנכויות שפיתחנו לנו כתחביב. שוב תודה ענקית

g u r a

New member
אל תכעסי עליי...

אבל הייתי ממליצה להחליף מזוזות. חוץ מזה הרבה בריאות ואיחולי החלמה מהירה לכולם.

למעלה