למה זה קורה לי

משה צד

New member
למה זה קורה לי

אשתי רוקדת כ 30 שנה ללא הפרעה מצידי במקביל גם למדה ולא נשאר יום אחד להיות יחד לבקשתי לוותר על יום ריקודים לטובת המשפחה נענתי בסירוב החלטתי גם ללכת לריקודים ולומר את האמת מאוד נעים שם היום אני בקונפליקט איתה על כל נושא גם אם אגיד לה בוקר טוב תייווצר מריבה אשתי מאוד קרת מזג בכל המובנים אם יש חברים אצלי בבית היא תיכנס ללא אמירת שלום וכ'ו אין פירגון מצידה על כל דבר אפילו לילדים אני בדילמה מאוד גדולה מי שעובר תהליך כזה ושורד רק כל הכבוד לו למי יש פתרון ??

את הריקודים היית צריך למנוע לפני 30 שנה

עכשיו מאוחר מידי. להתחיל לטפל בתקשורת ביניכם.

seeyou

New member
בדילמה מאוד גדולה אחרי 30 שנה של נשואים?

אתה לא חושב שזה "קצת" מאוחר לשנות "הסכמים" או את ה"טבע" שלה? ה"פיתרון" או המוצא לדעתי זה עיניין אישי-לא בטוח שתוכל ליישם את זה בנשואים שלכם. לפעמים עדיף לא לשנות כלום מאחר ולא תדע לאיזה כוון מתפתח השינוי. יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
למה זה קורה לי...

כמה שנים אתם מתנהלים ככה? אני מניח שלא מעט. כל אחד בנה את חייו לחוד. מה שעובד המון שנים, קשה לשנות. מסקרן אותי: מה פתאום התעוררת? משהו בטח קרה. מה? לגבי שינוי (מה שאתה קורא 'פתרון'): צריך לבדוק איתה אם היא בכלל רוצה שינוי. יכול להיות שהיא כל כך הסתגלה למצב, שלא שווה לה עכשיו לזעזע את הספינה. אני בטוח שאם תשאל אותה, תגלה שיש לה רשימה ארוכה של תלונות עליך. אני מתאר לעצמי שחלק נכבד אתה יודע בעצמך, וחלק אתה גם לא יודע. יש לך בכלל כח לפתוח כזה תיק? אתה כותב שאתה בדילמה מאוד גדולה. בוא תגיד: מה הדילמה? מה אתה שוקל לעשות?

שילה1

New member
משה-מה גילית בריקדים שגרם לך להרגיש נעים?

ומדוע לא תלך עם אשתך? אשתך קרה מהתקופה האחרונה או שגילית נשים אחרות שונות ממנה? כמה שאלות שיעזרו לי ולך לגבש תשובה או עצה.

משה צד

New member
שילה 1

גליתי מילים חמות. יחס נפלא. .הערכה למה שאני. אפשר לדבר על כל נושא. גם לשבת ולדבר סתם ככה זה נפלא בעיני חולם לשבת על הדשא ולדבר סתם על דברים לא מחייבים ולא רק על דברים שגורמים חשיבה מעמיקה "הלוא צריך שהמוח ינוח מהטרדות היום יומיות" ואת זה לא ראיתי מעולם עד שהלכתי לרקוד לא חסר לי חברה עם כל הצניעות "אוהבים אותי ובחברתי נעים לכל אחד" ויש תגובות מאוד חיוביות שעושה לה רע ואין לי שום פירגון מצידה מול חברי ואפילו מול החברה שהיא איתם נכון שלפעמים יש רמיזות מבנות לקשר יותר עמוק. אך אני רציני מלעבוד על נשים. אולי גם זו טיפשות. איני יודע והכי חשוב הילדים מגיעים הביתה אוכלים וכ'ו מלכלכים את כל המטבח ואני מתעקש שינקו אחריהם והיא עונה אתה צריך לנקות כי אתה בעלי אין לי בעיה לנקות לאחר ששנינו אוכלים אבל לילדים כה גדולים מעל גיל 18 האים אני אמור דרך קבע לנקות האים אני צריך לחזור מעבודה, למשמרת שניה?? דעתך ועצתך

שילה1

New member
או-כעת הבנתי.לך ולאישתך החברות הלכה לאיבוד,

אוליי כבר לפני שנים רבות,אך משום מה כעתאתה שם לב.איןלך עם מי לשוחח,לחלוק דברים,להתיעץולקבל מילה טובה,שלא לדבר על חיבוק. טוב לך שם,בחוג?תשאר שם. בקשר לילדים-אם הם גרים איתכם,אין כל סיבה שלא ינקו אחריהם,וישאירו מטבח נקי,לטובת שאר בני הבית. אם הם אורחים בביתכם-הדברים קצת שונים,ואז-בהחלט שני ההורים אמרוים לנקות. וגעת שוב-הנקודה הכואבת-אישתך. תגיד-איך אתה רואה את חיך בעוד 5 שנים?איתה או בלעדיה? לי נראה כי "מה שהיה הוא שיהיה",משמע-ההרגל עובד. ואם חשקה נפשך בשינוי שבו כבר התחלת בכך שהלכת לחוג ריקודי עם-חשוב איך הית רוצה להשלים את השינוי. אפשר לשוחח עם אשתך,אפשר ללכת ליעוץ מקצועי,אפשר ללכת יחד לריקודי עם ולעשת דברים נוספים יחד, אפשר ללכת לאימון אישי,אפשר להחליט ש... מה שהיה עד היום לא מתאים לי,רוצה לפרק את החבילה.האם יש ל אומץ,כוחות נפש,ואפשרות כלכלית לעשות כך? או שמא מה שיש לך הוא"הרע במיעוטו"? אפשר גם להחליט על "נישואים פתוחים".יש זוגות שהדרך הזו מתאימה להם. ולך מה מתאים?

משה צד

New member
המשך

לגבי הריקודים בשמחה ואין לי בעיה רק אני חושב שהולכים לרקוד ולבלות ולא אם אני קצת טועה כועסת היא עד כלות וכאשר היא טועה הכל בסדר כי אני לוקח את זה ממקום של הנאה זה לא מבחנים לתואר BA ואין לי צורך בדוקטורט

למעלה