למה זה קורה לי???

טאKילה

New member
למה זה קורה לי???../images/Emo5.gif

כל השבוע טיילתי עם תחושה מוזרה בבטן, חלמתי חלום משונה פגשתי את אמא שלי ז"ל באיזה גן מלא עצים וספסלים באתי לשם עם שקית, בשקית היו בגדים או בדים לבנים אני רואה את אמא שלי מעיפה את השקית בכעס, שאלתי אותה, למה? באתי אלייך, התגעגעתי, למה את כועסת? היא אמרה, לא, את לא יכולה לבוא איתי, אין מקום, אין מקום. אני מוסיפה ואומרת לה, אבל אמא כבר באתי, למה את שולחת אותי בחזרה? היא עונה לי: תיקוה באה (בת דודי) איתי, וגם זמירה אשתו של דוד. את תחזרי מהר הביתה, נזפה בי, ואמרה לכי מכאן, יש לך זמן. התעוררתי מאותו חלום, הרגשתי מחנק, התחבטתי עם עצמי, מה זה החלום הזה? עד שאני פוגשת את אמא שלי אחרי שנים שלא חלמתי עליה, מתסכל אותי, אפילו חיבוק לא קיבלתי ממנה, כלום. נשארתי עם תחושה כבדה. דיברתי עם אחת מאחיותיי בטלפון, בשיחה עם אחותי סיפרתי לה על החלום שחלמתי לילה קודם, היא צחקה ואמרה שטויות זה סתם חלום. היום התעוררתי ומהבוקר מצאתי את עצמי מנגבת מעיניי דמעות, בכלל לא זכרתי את החלום ההוא מלפני שבוע, סתם בכיתי הרגשתי תעוקה ובכיתי בכי ללא סיבה, נו אמרתי לעצמי אז זה מן יום אדום כזה, קורה. לפני חצי שעה מצלצל הטלפון , על הצג המספר של אחותי (לא ההיא שסיפרתי לה, אחות אחרת) היא ואני על הקו, אה ודא כזה, איך הילדים ומה נשמע? ופתאום היא אומרת לי: אני מצטערת, לא רציתי להרוס לך את החג, תקווה מתה וקברו אותה בערב חג העצמאות, האזכרה ביום ראשון. השתתקתי לרגע, בלעתי רוק, ופרצתי בבכי. זה הפחיד אותי, מפחיד אותי הרעיון שידעתי לפני כולם, שיש בחלום דברים שקורים במציאות. לפני כמה חודשים אחי נכנס לבעיה ואחת האפשרויות שהעלו היתה תרומת כילייה, כששאלו אותי מיד הסכמתי לתרום כילייה אחת מגופי. כמה ימים אחרי שאמרתי כן חלמתי חלום מוזר, ,אני כבר לא זוכרת את תוכן אותו חלום, אני רק זוכרת שבא לי בחלום איש בלי פנים עם זקן ארוך לבן. בזמנו סיפרתי לשמים1 על החלום והיא מיד אמרה זו אזהרה, (היא ידעה על הרצון לתרום כילייה לאחי) את לא תורמת כילייה, את לא תורמת כלום. מפחיד אותי החלומות האלה, הייתי רוצה לא לחלום יותר כלום. יהי זכרה ברוך
בת 52 היתה במותה השאירה בעל ושלושה ילדים. עצוב לי

קרוואלה

New member
יש כאלה.....

שנתמזל מזלם < או שלא> וזוכים לחזות דברים מראש.. ויכול להיות שבאותה מידה זה סתם צירופ מקרים...אני מדברת על דודה שלך שנפטרה ... כמעט ואין אדם שלא קרה לו שחלם על מישו קרוב אליו ואחרי תקופה התברר שמשו עם אותו אדם קרה.... לא בהכרח מוות אבל קרה .... קחי דוגמא פשוטה ...... קרה לך כבר שהיית במקום מסויים שאפ פעם לא היית בו קודם אבל את מכירה את המקום כמו את כף היד שלך???. אומרים שזה קשור לגילגול נשמות..... על אותו משקל אומרים שכאשר מישו שקרוב אליך חולה וזה מטריד אותך את תחלמי עליו אם תרצי או לא..... מכירה את הספר " פשר החלומות"? פתחתי אותו בשבילך ....קראתי את החולם על אמא שלך ... וכתוב שם שאמא שלך באה אליך רק כדי ליידע אותך שהיא לוקחת אליה אדם שקרוב אליך..... וזה שהיא לא רוצה אותך לידה זה מסיבה פשוטה יש לך עוד חיים ארוכים לפנייך....... כניראה שהיית מאוד קרובה לאמא שלך....... והיא אליך או שאת האדם החזק במשפחה שהיא הרשתה לעצמה לפנות דווקא אליך..... בכול מקרה כתוב בספר שזה רק לברכה שהיא מרחיקה אותך ממנה! לגבי האיש עם הזקן...... יש טענה אחת בספר לגבי זה שזה אליהו הנביא!!!! גם בספר מסופר שמופיע איש עם זקן לבן ללא פנים..... ובפרוש מצויין שם שהוא בא לבשר טובות!!! תשמעי טאק "הכול בידיי שמים חוצ מיראת שמים"....מה שאומר ששום חלום ספר או חיזיון לא יכלו לענות לך על התהיות שלך.. תעשי טובה לעצמך תעלי לבית העלמין תדליקי נר אצל אמא.... תעלי לקבר של הדודה ...תבקשי מחילה תדליקי נר.... ומעבר לזה תני לחיים לזרום כמו שכתוב!!! את כניראה קצת מוטרדת יותר מהרגיל בתקופה זו ויש לזה השפעות .... תיהיה מנוחתם עדן

טאKילה

New member
הקטע ש...

בת דודי נפטרה. אוףףףףף היא צעירה עדין. ומה אם גם אשת דודי פתאום תחזיר ציוד? אמה'לה, זה מפחיד לחלום כאלה חלומות.

קרוואלה

New member
בואי אני אספר לך משו...

אתמול בדיוק עברה שנה ליום שבו התפגרתי....... ואני ממש לא צוחקת... פשוט מתתי!!! עברתי חודשיים שבהם מתתי 4 פעמיים.את קולטת??? לא פעם 4 פעמיים! בואי נגיד שגם לשונאים שלי אני לא מאחלת לעבור את התקופה שעברתי:( אבל משו שהרופא אמר לי אחרי הפעם הרביעית שהחיו אותי נתפס לי חזק בראש..... : "תשמעי חמודה 4 פעמיים ניצחתי את אלוהים אל תבני על הפעם החמישית".... מה שאומר שכלום לא ביד שלנו!!! כלוםםםםםםםםםם!!! כמה שזה ישמע רע וכואב זו האמת.... מי שצריך למות ימות! במקום לשבת ולהיכנס למרה שחורה מה יקרה אם.. פשוט תהני עם מה שיש כרגע!! כרגע היא חיה!! תהני מהזמן שיש לך איתה . לאנשים יש נטיה להבין מה הפסידו רק אחרי שמפסידים.אל תפסידי את מה שיש לך כרגע וזה אותה ..... זה את הזמן של הביחד... אומרים שאם תחשבי חיובי יהיה חיובי... צאי מקו המחשבה שמשו רע יקרה פשוט תעשי תפנית חדה בקו מחשבה שלך זה בסך הכול עיניין של עבודה על עצמך ועם עצמך! יודעת אחרי המקרה שעברתי חייתי תקופה בהרגשה שאני אוטוטו מתפגרת...... וכול הזמן חשבתי על הילדים מה יהיה איתם מי ידאג להם מי ומי ומי........ עד שיום אחד קיבלתי ג'ננה על עצמי< גם זה קורה לי ליפעמים> ואמרתי עד פה !!! את לא תמותי סאמקקקקקקקק יאללה תאספי את התחת השמן שלך ותעשי משו עם עצמך.... וטאק תאמיני או לא זה עבד!!! ברגע שהראש קיבל הסכמה הגופ שיתפ פעולה יופי ! אז היידה תאספי את עצמך וצאי ממחשבות שליליות!!!

לבחור בחיים...../images/Emo24.gif

מכשושה... קודם כל אגדה ענתיקה אומרת שלמכשפות יש 7 נשמות.. כמו לחתולים....... אז תנשמי עמוק ותהיי בריאה
וברצינות...טאקוש מכשושה וכולם... יש מצבים בחיים שמביאים אותנו לפינות דחוקות לרגעים שבהם אנחנו חושבים ומרגישים שהרע מכל עובר עלינו ברגעים האלו יש לנו שתי בחירות לבחור ב"מוות" או לבחור בחיים... אני זוכרת שעברתי משבר אחרי ש"לך" טס לפני שנה לבלגיה ונפרדנו סופית הרגשתי מעוכה..שבר כלי... סמרטוט ריצפה... הפרידה ממנו כמו רוקנה את כל הכוחות שלי הייתי הולכת ברחובות מתפללת שאוטו ידרוס אותי רציתי למות לא ידעתי איך אוכל לחיות בלי האהבה שלי לצידי.. אבל לילה אחד כשחזרתי מהעבודה ונהגתי כולי מלאה בדמעות החלקתי בחוסר תשומת לב ולמזלי בלמתי בשניה האחרונה... למחרת דיברתי עם חברה שאמרה לי משפט אחד - "החיים חזקים מהכל" אז בחרתי לחיות.... ומאז אפילו שפה ושם נשברת אפילו שכל הזמן כואב אני יודעת שאת המבחן שלי עברתי עמדתי בנסיון הקשה ביותר שלי בחרתי בחיים למרות שבעייני לחיות חיים ללא אהבה זה כמו לא לחיות.. טאקי... חלומות רעים לפעמים מהווים אזהרה ויש הגורסים "חלומות שווא ידברו" יש האומרים שחלומות רעים זה סגולה לחיים ארוכים ויש שמאמינים בגורל ויש המאמינים בצרוף מיקרים אני מאמינה בי ובך! את מחליטה לעצמך מה יהי ואיך יהיה ותגידי לעצמך יהיה טוב אז בטוח יהיה טוב

היא אמרה לך לכי מכאן.. יש לך זמן...

טאקי... היא אמרה לך יש לך זמן את עכשיו צריכה להישאר בין החיים.. אמא שלך באה להגיד לך שאת עוד תזכי להרבה שנים של בריאות וחיים... לא מתיימרת להיות יוסף פותר החלומות אבל לדעתי אמא שלך באה להגיד לך תהיי חזקה את נשארת... יהי זכרה ברוך
בשורות טובות ורק בריאות

למעלה