למה זה קורה לי שוב?

morila19

New member
למה זה קורה לי שוב?

למה אני נמשכת לבנים מניאקים?
כן אני יודעת שהנושא הזה קצת נטחן..

אבל למה בבנים חסרי רגש שלא מכבדים אותי ולא איכפת להם ממני באמת ,אני דווקא מוצאת משהו יפה שמושך אותי אם זה במבט ובצורה שהם מסתכלים עליי ,בדיבור הכובש במגע שלהם בחיבוק שלהם??
אני מרגישה שאפשר לחוות את החלום השקרי הזה איתם שאי אפשר עם בנים איכותיים ורצינים....
אנסה להסביר את עצמי יותר....ההבטחות הרומנטיות האלה, המילים העדינות שנועדו לקנות אותי...גורם לי להיאחז באובססייה אליהם ולקוות שהם יהיו אהבת חיי ונחייה באושר לתמיד:)

איך אני נוחתת על הקרקע בלי להיפצע?

חוץ מזה שאיך אפשר לדעת מתיי גבר לא עובד עלייך שהוא רציני איתך?אני יודעת שזו שאלה שאני יכולה לענות עלייה בעצמי..כי כשגבר משקיע רואים עליו...אבל אני כזאת תמימה ולפעמים לא יודעת מה מגיע לי לקבל מהצד השני ככה שהוא מרשה לעצמו לזלזל ולא להתאמץ ומבחינתי זה יהיה בסדר.....ברגע שהוא אומר לי "אני אוהב אותך" אני כאילו מתעוורת.....

marioForever

New member
אמממ

אולי לא לנסות להמשך לערסים ?
לא יודע, הרבה אנשים יגידו שזה לא נכון והרבה אנשים יגידו שזה כן נכון
אבל זה ידוע שבחורות שנראות טוב (חלק מהם לא כולם) נמשכות לבחורים כאלה מניאקים, (אני יקרא להם שם קוד ערסים)
תראי בסוף זה יעבור לך אין מה לעשות בסוף החיים ילמדו אותך שהם מגיעילים ומתייחסים אלייך רע
אממ אם את רוצה שזה יהיה לפני זה לא יודע, אולי , פשוט לתת צ'אנס לבחורים השניים גם ?
פשוט תעשי מה גורם לך טוב יותר בחיים... זה הכלל שלי...

qween6

New member
הי מורילה

לדעתי הגברים האלה מאוד מתוחכמים,ובעלי ניסיון.
גבר כזה בקלות עלול להתל באישה שלא מספיק חזקה.
לדעתי,התשובה היא את.
"אבל למה בבנים חסרי רגש שלא מכבדים אותי ולא איכפת להם ממני באמת"...
ביום שבו את תעריכי עצמך ותכבדי עצמך,הוא יבין שאת משהו אחר,בחורה עם עמוד שדרה,עם כבוד ערכים,והוא יראה בך בחורה לקשר רציני ולא לשעשוע חולף.או שיכול להיות שלא יתאים לו והוא ייסוג,ויפנה הלאה.
דהינו עלייך לכבד עצמך,ולתת תחושה לגבר כזה שלא רק מילים קונות אותך אלא מעשים!
גבר כזה לא מעריך מה שבא בקלות,ההפך,אוהב אתגר.
ביום שאת תראי עצמך באור אחר ותקריני זאת,כך גם התגובה תהיה בהתאם.,ואז תביני עד כמה הוא רציני או לא,לפי תגובתו למורילה החדשה-זו עם כבוד עצמי,אחת שלא מזלזלים בה וכו..אחת שיכולה להמשיך הלאה בלעדיו....ואז יקרו 2 דברים כמו שציינתי-
1.הוא ייעלם לטרף הבא עם מישהי שגם יזלזל בה וישחק בה לסטוץ\קשר נוח.
2 יישאר יוכיח גם בהתנהגות שהוא רציני ואולי יתאהב.אין חוקים.
אין כמו הכבוד חמודה,מי שמכבדת עצמה יכבדו אותה.
והכל לטובה- כשתביני זאת תמצאי אדם שיכבד אותך ויתייחס אלייך כפי שאת ראויה.
פעם שמעתי ברדיו את אחת הדר" לזוגיות ,ידועה מפורסמת שאמרה: " גבר מנייק תלוי בהתנהגות האישה שלצידו" ,והסבירה בדיוק את דבריי כאן,תלוי בך!
אל תחנכי אותו, אל תכפי,דבר לא ייצא מכפייה ההפך,תשני עצמך,גישתך, כפי שציינתי כאן -תעריכי ותכבדי את את עצמך,באופן כללי בחיים- תתיחסי לעצמך בכבוד ואל תתני לאף אדם ביקום לזלזל בך.
לדעתי

שלום

כשתמצאי אנשים שמתאימים לך באופים, תאהבי אותם. התאמה היא מורכבת, גם מבחינת דמיון וגם מבחינת שוני. הימשכות ראשונית לא חשובה, חשוב לאהוב. השתתפי במסגרות שמעניינות אותך, ושם צרי קשרים עם אנשים שאת אוהבת ושאת מחבבת.

המשך

כשגבר משקיע ונותן מעצמו, הוא כנראה אוהב. אם מרגישים שזה אמתי, למשל מחמיא על התכונות האמתיות, דואג כשצריכים עזרה או תמיכה, מתעניין בדברים החשובים בחיים, סביר שהוא לא מרמה.

Megie

New member
כנראה

שיש שם משהו אחר, אולי פשוט הגברים האלו-הם היחידים שיש להם "מילה" על שלך.. שזה לא זורם וקל, אולי את בוחרת בין קיצון לקיצון..מצד אחד גברים מאוד "עדינים" ו"ממושמעים" ומולם הקיצוניים שהצגת.. את צריכה גבר איכותי, עם אופי ועמוד שדרה, שלא יתעקם ויעמוד על שלו-אבל ידע לתת לך את המילים האלו מהמקום האמיתי.

לא יודעת איזה חלום את מגשימה עם הגברים שציינת.. כי המבט שלהם כל כך לא אמיתי, וגם הם אגב, מנאייקים עם זאת שמאפשרת להם לשחק בה, אני יכולה לספר לך על כמה כאלו שמהר מאוד שינו גישה..הכל תלוי בך.. גם אותם, את יכולה ליישר אם תעמדי על שלך ותשדרי חוזק.

אין לי הרבה מה להוסיף מעבר, אני פשוט חושבת שזה בכלל לא עיניין של להימשך למנאקים, פשוט הם היחידים שיצא לך להכיר והמניפולציה שלהם כובשת, כנראה הבחורים הטובים מדי, הם רכים מדי בשבילך.. תראי שעם הזמן תחשפי גם לגברים טובים שישנו את דעתך.

qween6

New member
מאגי

הי מאמי,מצדיקה,חיזקת דבריי.

תכלס,כל החברות והמכרות שלי קצת בספק לעיתים עד כמה מאנייק יכול להתיישר.
אני עומדת על שלי שהכל תלוי באישה.
אבל הן טוענות החשש הוא העתיד ,האם יחזור לסורו..

אולי זה עניין לשרשור בנפרד

morila19

New member
היי תודה על התגובות ..

הם קצת חיזקו אותי במידה מסויימת..
וגם גרם לי להבין שני בתקופה חלשה בחיים ולא מומלץ בכל אופן להיכנס לקשר במצב כזה..לא רוצה להגיע למצב שאני איהפך לתלותית ונואשת ויהיה לי קשה להרפות מאותו בחור ..זה גם קצת סותר כי ני בטוחה שאם אמצא מישהו שאוהב אותי ואקבל חיזוקים זה רק יעשה לי טוב יותר..אבל היום אין בטוח אי אפשר לצפות למשהו ישר מתחילת קשר ..אז אני פשוט לא אחפש ואחכה שיגיע :)

תודה לכולם

יש המון סיבות ללמה טיפוסים כאלה מושכים אותך.

אולי זה האתגר האישי לראות אם איתך הם יהיו שונים ותצליחי לשנות אותם.

אולי זה כי את משתעממת בחורים טובים ומחפשת את הרע כי את יודעת שזה קשר שלא יתמיד..

הבעיה היא לא למה, אלא יותר איך למרות המודעות שלך, את לא משנה את פני הדברים

אי אפשר לנחות לקרקע בלי להפצע, את פשוט לא צריכה כל פעם לנחות לקרקע ולהאמין לשקרים.

כמו שאמרת, זה מאד בולט לעין ברוב המקרים כשבחור רציני, וגם כשלא, כל מה שאת מחליטה לעשות אחר כך, הוא באחריותך.

מילים הן משמעותיות רק אם יש מעשים מאחוריהן, אחרת הן חסרות משמעות, ואין סיבה להאמין שוב ושוב אם נפגעים .

למעלה