למה זה קורה לגיא?

לא כולם.

אפילו יוני, הודעות על משה הוא מווחק, הודעות שטוטיות כמו מי אכל תפוטופים, הוא משרשר! הכל בפורום הזה דפוק ואני נשארת כי אני עדיין מאמינה שמיכה חפצי ובר יחזרו.

perfecta

New member
די לרדת עליי די די!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה מגעיל... אז מה אם אני בת 12??? למישהו חוץ ממך אכפת בכלל?! אני באתי כדי להנות ולא להפגע מאנשים דיסלקטים כמוך!!! אתה יורד על ילדים שאתה אפילו לא מכיר!!! מה אתה שופט לפי הגיל?! חתיכת... ת'יודע מה? אני לא ארד לרמה שלך... זה ממש ממש מתנשא מצדך... אתה חושב שבגלל שאתה יותר מבוגר, אז מותר לך לרדת על ילדים יותר קטנים?! ההתנהגות שלך זה של ילד בן 12!! אז שקט! ורק להזכירך, גם אתה היית פעם בן 12 ... הרי לא נולדת בן 15 או משהו...

תיפי1

New member
אל תיעלבי מימנו\מימנה

היא\הוא סתם שחצנ\ית שוויצר\ית שחושב\ת שהיא\הוא מושלמ\ת

perfecta

New member
צודקת...

זה בן או בת בכלל?? או שזה קוקסינל?? חחח סתם סתם...הייתי חייבת...

את צודקת לחלוטין!

והוא בעצמו בן 14! אז הוא יכול לקפוץ לי, אחרת הוא יגלה אותי כשאני באמת כועסת, ועד היום היחיד שהוציא ממני כאלה עצבים בפורום היה רק גלעדוס.

perfecta

New member
מסכימה עם חייכנית

פרופט המתנשא הזה, וגלעד שלא יודעת מה נהיה ממנו, מתחילים לרדת על ילדים שקטנים מהם באיזה כולה שנתיים!!! וואי שנה שנתיים איזה הבדל!!!

אפילו זה לא.

פרופט הסנוב הזה גדול ממני כולה בחודשיים שלושה אז שיקפץ לי! וגלעד התינוק הזה רק מתחנף עכשיו לפרופט, כי הוא מנסה להחזיר לעצמו את המעמד שפעם היה לו. הוא כמו וולדמורט, זורע הרס, ומנסה להשיג תומכים. מזל שאין לו שרביט! אתה יודע מה גלעד- אני מזמינה אותך רשמית לקרב חרבות! כמו בטרויה.

את יודעת-

היום ראיתי המלך ארתור. זה סרט דפוק. הוא יפה, אבל מגיע לו שני כוכבים. אין עלילה, ארתור לא מת בסוף, והשחקן גרוע. זה כאילו הראו לנו כמה מכות בחרב, כמו חלקים שאמורים להראות מותחים, ובסוף חתונה. טרויה רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קח אותי אכילס.... אה רגע אתה מת.... טוב נו קח אותי פאריס.

perfecta

New member
אני לא יכולה להגיד כלום על זה

אני לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה... הסרטים האחרונים שראיתי הם של אהבה קולמביאנית סוף העולם שמאלה המורדים(חברה שלי הכריחה אותי ללכת) ולשרק 2... זהו

GILADOS

New member
פרופט, אני מסכים איתך באמת הפורום מלא בילדות ילדותיות ולא בוגרות. ואני לא צריך לפרט את מה שאני אומר, אני מניח שאתן יכולות להסתכל על עצמכן לבד ולהבין למה אתן לא בוגרות! תכף תגידו שאני זה שלא בוגר, אבל תסתכלו על עצמכן, אתן מתייחסות לסדרה יותר מדי ברצינות, פותחות 759073408075860 הודעות על משה כאילו הוא באמת בן אדם אמיתי שמת!

גלעד!! גם אתה מתחיל??

ונגיד שהן לא בוגרות!!! המ אתה רוצה מהן??? הן כולה בנות 12, 13!! איך הן יהיו בוגרות?? הן ילדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גי'זס!!

perfecta

New member
אז ת'מחשבות הגועליות שלך תשמור ל

עצמך!!!!!!!!!!!!! גם אתה היית פעם בגילי! אז סתום! גם אתה פרופט, סתמו שניכם!!!!!

בדיוק!

אתם שני תינוקות בגוף של 'בוגרים', וגלעד יש לי רק דבר אחד לומר לך (חוץ מפאק יו)- לא כותבים פטתי! כותבים פתטי!!!!

למעלה