למה זה מתיש?

terra7

New member
למה זה מתיש?

יש לי שאלה, ואולי לפי התשובות שלכם אוכל להבין אם יש עוד שמרגישים כמוני... : אחרי יום שבו אני מגיע לצנוח, בסך הכל 2 צניחות, אני חוזר הביתה גמור לגמרי. ממש לא מסוגל לתפקד מרוב תשישות. ואחרי השבת הזאת גם חזרתי עם כאבי ירגליים משהו פראי. האם רק לי זה קורה? למ זה קורה? איך נמנעים מזה (מבלי לוותר על הצניחות כמובן) ?

shklele

New member
נו שויין

לגבי התשובה היא כן. בעיקר בהתחלת העיסוק בספורט, שאתה מפוצץ אדרנלין, הגוף עצמו מנצל כמות רבה של אנרגייה וכאשר אתה מגיע ל"רגיעה" לקראת הקיפול האחרון באותו היום, לאות אופפת אותך מפני שהגוף מצווה על עצמו לנסות ולאושש שוב את כוחו. מעבר לכך - למרות איך שזה נראה - ישנה פעילות גופנית לא מבוטלת בכל העסק הזה (סחיבת ריג על הגב, שינויי טמפרטורה מהירים, קיפול המצנח וכיו"ב) - כך שגם זה פקטור. עם הזמן התשישות יורדת קצת ומדובר בעניין של הרגל ותו לאו. אתה לא לבד, ואם אתה חוטף צעקות בבית שאתה בעולם אחר -> אחת על כמה וכמה!

oferbar

New member
מתרגלים

האדרנלין וההתרגשות גורמים לשרירים ולמוח לעבוד שעות נוספות עם הזמן תתרגל להרגשה ותוכל לעשות גם 10 צניחות ביום (תאורטית כמובן
) כמו כן, אתה כנראה גם מתוח בזמן הצניחה מה שגורם לשרירים שלך לכאוב.

זיידוש

New member
איזה מייבש? מרטיב!

אדרנלין עושה אותך רטוב!!! מ'זה רטוב...כל החולצה...הגב....בית השחי...התחתונים... (טוב, טוב! אני מפסיק עם הפירוט...במיוחד אחרי שדימיינתי בעיני רוחי את הלבנונית השעירה של שיבק...
) נ.ב. אם תצנח בישיבה/עמידה/ראש האדרנליןזה בכלל לא מייבש! זה צרות של נופלים על הבטן....

Ron Miasnikov

New member
זיידוש! מכיוון ש..

הבטחת לבוא בשבת ולא התייצבת, אני לא בטוחה שיש לך כאן זכות דיבור בכלל.. הפסדת אחלה צניחות!

למעלה