למה זה מגיע לנו ?

alondinur

New member
למה זה מגיע לנו ?

אני משתתף די פסיבי בפורום אך קורא אדוק שלו בין ספר פסיכולוגיה אחד למשנהו - וכנראה שבגלל זה רשף שיער את ההסקה השגויה והלא ברורה שאין אוהדי ריידרס. אנחנו פה (אני בכל אופן) אבל כנראה שאנחנו לא מספיק שפויים וקונפורמים כדי שיתייחסו אלינו. אני קורא לכל אוהדי הגולגולת לקרוא להחזרתנו לרשימת הטפסים (אחרי 3 הופעות רצופות בתחילת השנה, שעלו בדם יזע ודמעות עקב הבזיונות של הקבוצה) ובמיוחד השבוע כשיש את הדרבי הקלאסי בין הסייחים (שהם כמו שמם סוסוניים קטנים) לבין הקבוצה הכי שונה, משוגעת, והכי לא ניו-אינגלדית שיש (יעני חננית). ודרך אגב - להוביל בעבירות זו מסורת שלא שוברים - אבל גם ככה הגענו לסופרבול לפני שלוש שנים ואלמלא רוחו הרעה של ג'ון גודרן (מקווה שהאיות נכון) גם היינו מצליחים לחזור לחור השחור שמחים ומאושרים.

gadotmi

New member
קורא אדוק?

אם אתה באמת קורא אדוק של הפורום, אזי היית אמור לפגוש פה ושם איזו אמירה בעניין הרידרס ...... העניין הוא שהתוצאות שהם מפגינים אינם גורמים להעלאת הראש של אותם חבר'ה נחבאים אל הכלים. זאת בניגוד משווע לאופי שאתה מצפה ממי שנמנה על אוהדי חבורת אל דיויס הבלתי צפויה (אתה צודק, ההיפך מחננות ופרופסורים משקפופרים). ראה לדוגמה את הדרייב האחרון של קנזס סיטי במחזור האחרון.... וזו רק דוגמה!!!, לצערינו, בעונה הזו היה כמה הופעות כאלו..... כמה חבל על חציית המפרץ של גדול ה WR אי פעם (ג'רי רייס) להופעות בכלל לא מרשימות. כולנו הצטערנו לראות שהיה זה משחק של הריידרס שבו הופסק הרצף של רייס במשחקים רצופים עם תפיסה אחת לפחות..... . והשנה, הביאו ברוב פאר והדר את רנדי מוס, איזו תרומה יוצאת מן הכלל רואים מהמהלך הזה? באמת כואב הלב על כל מי שיש לו בבית חולצת real men wear black !!!!!!!!!

ranatz

New member
גם ד"ר פילגוד אוהד ריידרס

והוא מוביל גם בתחרות השבועית שלנו, חברי היקר. חבל רק שהוא גם אוהד שרוף של צ'לסי

alondinur

New member
קןרא אדוק

אכן היו התייחסויות לריידרס אבל כמובן שבתור אוהד אין גבול לרמת העניין שאפשר לבקש.. עד כמה שזכור לי ג'רי רייס הגיע עם הריידרס לסופרבול והם נתנו עונה מופלאה - ואח"כ כמו שקורה היתה ירידה (של הקבוצה ושל ג'רי רייס) וקרה מה שקרה - אי אפשר להאשים את הארגון בכך - ועובדה שלאחר שהוא שוחרר מהריידרס הוא נתן עוד עונה וקצת "לא מזהירים" ופרש. בקשר לעונה, נכון שעדיין מחפשים את הווינריות בקבוצה, אבל צריך לזכור שרנדי מוס סוחב פציעה שפשוט מונעת ממנו להראות יכולת מלאה, שההגנה מסריחה ופצועה ושההתקפה התחילה לתפוס תאוצה בזמן האחרון והתחילה לשים המון נקודות על הלוח. בעיה נוספת העונה שאנחנו נמצאים בבית הכי חזק בNFL ולכן להכנס לפלייאוף יהיה קשה כמעט כמו להחזיר את הריידרס ללוס-אנג'לס. ובהצלחה להיום.

למעלה