למה זה לא מצליח???

michalla

New member
למה זה לא מצליח???

גם אני משתתפת פאסיבית, כל יום קוראת בשקיקה את דברי הפורום, "מכירה" את כולן, וכמובן לא יכולה בלי הפורום הזה... יש לי שאלה... ivf שלישי נכשל - למרות שהייתי בטוחה שיצליח - עשינו הנבטה, העוברים היו מושלמים והכל הלך "לפי הספר" - אבל כשלון!!!! למה??? הרופא שלי (רופא פרטי) היה בהלם והחליט לערוך בדיקות נוספות - איזה בדיקות הוא כבר יכול לתת לי??? מה לא עברתי??? מה עוד יכולים לעשות??? האם שוב אצטרך לחכות חודש??? מאז שהוא אמר לי על הבדיקות אנ כל הזמן חושבת על זה.

יעל@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

דבר ראשון וכפי שנהוג כאן לברך ששהותך עימנו תיהיה קצרה. ומעבר לזה, לי תמיד נראה שיש עיתוי לכל דבר, הרי יש סיכוי של 30% בהפרייה... כך שלא צריך לדאוג שמשהו לא בסדר. אולי הרופא שלך מתכוון להיסטרוסקופיה רק כדי לאשר שבאמת הכל בסדר, וזאת במידה ולא עשית. אני מקווה שבפעם הבאה זה יצליח, ואולי אפילו בחודש הקרוב, בהפסקה. ולגבי ההפסקה של החודש, הגוף זקוק לזה וגם הנפש. ומתוך נסיון של עצמי, גם אני עברתי 3 הפריות (באחרונה לא החזירו לי בגלל היפר) צריך סבלנות, וגם אנחנו ניהיה בהריון. בהצלחה, יעל

עמית@

New member
אני לא כל כך מבינה למה "בהלם"

אני גם מצטערת על הכישלון בטיפול אולם יש המון מקרים שבהם הכל מושלם ובכל זאת הטיפול נכשל- למה? ככה (לא תשובה אבל עובדה..) ברור שצריך לבצע את כל הבדיקות האפשריות על מנת לברר את הנסיבות לעומק (ואולי בעצם לא הכל בסדר. למרות שאני מקווה מאוד שכן) אני לא יודעת אילו בדיקות עברת ולכן קצת קשה להתייחס. שיהיה לך טוב וברוכה הבאה עמית

3אריק

New member
בסוף זה יצליח

מיכאלה ערב טוב ! ישנם הרבה סיבות לאי הצלחה ולפעמים הן לא קשורות רק לגוף . בסקר שנערך עלו תוצאות שמכל 5 i.v.f הפעם הרביעית בדרך כלל מצליחה אז אולי את רגע לפני ההצלחה . בטח שהרופא הפרטי שלך היה בהלם ,כי אחרת איזו הצדקה תהיה לו למחיר שהוא גובה ממך ,אבל אני מציע לך להאמין קודם כל בעצמך ורק אחר כך על הרופא שלך את תצטרכי לחכות חודש לפחות ( במקרה הטוב ) כי בטח הרופא יחליף לך סוג טיפול ולפני בטיפול החדש הגוף צריך להתנקות קודם "ולנוח" לקראת הטיפול החדש הבא . אבל לפני כל זה הייתי מציע לך לשלב הפעם (גם אם לא כל כך מאמינה בזה) גם טיפולים אלטרנטיביים מסייעים במקביל לטיפול הקונבציונלי . אין באפשרותי לספר לך או לתת לך פרטים עליי כי לדעתה של נועם מנהלת הפורום זה פירסום ואני מכבד את דעתה ,אבל יש באפשרותי לתת לך טלפונים של מטופלות איתן תוכלי להתייעץ ולקבל מידע מה עושים במקרה הנ"ל בברכת שבוע טוב שקט ומוצלח אריה ,רפלקסולוג ומטפל אלטרנטיבי בכיר

מנסיוני הדל...

שלום לך! בשנתיים האחרונות עברתי 4 מחזורי IVF + שלוש הפשרות של מוקפאים. הכל נראה נפלא עד הבדיקה. 7 פעמים התאכזבנו, אנחנו והרופאים. לפני קצת יותר מחודש עברתי היסטרוסקופיה שגילתה רחם מלא הדבקויות ועברתי גרידה במקום. נפתרה התעלומה. גם כשהכל היה נראה מושלם, היתה סיבה לחוסר ההצלחה. אני לא אומרת שזה מה שיש גם לך, אבל לא תמיד מה שרואים בעין זה מספיק. דרך אגב, בקשר למה שנאמר כאן על שיטות אלטרנטיביות: הבת שלי נולדה לאחר ניסיון IVF שלישי שלכל אורכו עברתי טיפולי רייקי. אני לא יודעת אם זה מה שעשה את ההבדל, אבל התוצאה שווה את הכל. בהצלחה!

רומי 007

New member
ברוכה הבאה

מצטערת בשבילך על הכשלון. מקווה שאת אצל רופא טוב ואחראי. תמיד יש בדיקות נוספות שניתן לעבור, לא יודעת מה עברת ומה לא. בכל מקרה לא נורא שתחכי חודש וקצת תחלימי מהכשלון הצורב. וגם שאלה אלייך: המושג "הנבטה" חדש לי - תוכלי להסביר? הכוונה לאיקסי?

סיגל 01

New member
אצטט לך את הרופא שלי, שעליו אני סומ

לגמרי. במקרים של כשלונות חוזרים בהפריות מבחנה, יש צורך לבצע היסטרוסקופיה ולברר האם יש איזוהי בעיה בחלל הרחם שמונעת את השרשת העובר, או מונעת התפתחותו. אני מניחה שהרופא יציע באיזשהו שלב, כל רופא מחליט מתי להפנות בשלב אחר, תלוי בבעיה ובחומרתה. שתהיה לך הצלחה בפעם הבאה. מאחלת לך שלא יהיו לך שאלות מהסוג הזה יותר.

למעלה