למה זה כל כך קשה???

ggaall3

New member
למה זה כל כך קשה???

שלום לכם. לקח לי המון זמן להחליט אם לכתוב על הנושא הבא או לא,לבסוף החלטתי שכן ואולי תצליחו לעזור לי. תראו,תמיד חשבתי שאני סטרייט לגמרי אבל לפני כמה זמן הבנתי שלא ממש. תמיד היו לי נטיות לבנות אבל בין לבין פינטזטי על גבר כלשהו,אחד החברים הקרובים שלי. לא ידעתי מה לעשות עם זה.לא ידעתי אם אני צריך לנסות להמשיך עם בנות,או להמשיך עם בנים? לנסות דברים חדשים?? די ברור שזה דו אבל אני לא סגור על זה,אני לא יודע איך אני צריך להחליט ומה לעשות. בימים אלה אני ממש מרגיש מאוהב בחבר טוב שלי,כאילו אני לא יכול לעזוב אותו ודברים כאלה. מה אתם הייתם עושים במקומי?

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif לדעתי

אולי היית מספר לחבר שלך מה אתה מרגיש אליו אבל אתה צריך לחשוב על סיכונים שיהיו.. בכל מקרה תחשוב טוב על מה אתה מרגיש אם אתה באמת מאוהב בו או שאתה סתם נמשך אליו כי אם תספר ואתה לא באמת מרגיש אליו משהו רציני אתה עלול להתחרט.. וזה עלול לדפוק אותך! בהצלחה עם ההחלטה!

ggaall3

New member
תראי..

לא יודע אם אני מאוהב בו,אבל אני נמשך אליו. אני תמיד רוצה להיות איתו,כייף לי בחברה שלו והוא אחד החברים הטובים והקרובים אלי ביותר וזו הבעיה,יש פה סיכון ענקי במידה ואני מספר לו. מצד אחד אני ממש רוצה לספר ומצד שני אני לא רוצה לאבד אותו. תודה לך

gilad music

New member
בעייה נפוצה מאוד אך יש פיתרון.....

קודם כול שאלה... ***) האם אי פעם היתה לך היתנסות אינטימית עם גבר? וזה לא חייב להיות סקס מלא, אלא: נשיקה חיבוק חם יתר על המידה קירבה פיזית שלא בין חברים / ידידים וכו' אם כן ונהנת אז ללא ספק אתה דו מיני, אם לא הרגשת כלום אז יש עירפול מסויים... בנוגע לחבר שאתה מאוהב בו, לפי דיברייך מדובר בחבר מאוד טוב שלך, אז יש לי להגיד לך דבר אחד : שכח מיזה ומהר !!! חבל להרוס חברות כל כך קרובה רק ביגלל היתאהבות שאתה יודע מלכתחילה שאין לה סכוי... ברח

ggaall3

New member
אוקיי...

בקשר לשאלה שלך-כן,הייתה לי היתנסות אינטימית עם גבר ואכן נהנתי ובגלל זה אני חושב על הצד של הדו מיני. בקשר לחבר הטוב שלי,אני חושב שאתה צודק,כדאי לנסות ולשכוח ממנו בעניין ההתאהבות בו ומה שמסביב ופשוט להמשיך להיות חבר טוב שלו מבלי לחשוב יותר מידי כי חבל לאבד אותו.

למעלה