למה זה כל כך כואב..

למה זה כל כך כואב..

כפי שאתן מבינות עובר עליי שבוע גיהנום.. הכאבים חזרו למרות שאני בדיכוי (בגלולות) ואני לא מסוגלת לתפקד. יודעת שאין ממש מה לעשות אבל בכל זאת שואלת יכול להיות איזשהו קשר בין התחלת חבילה חדשה של גלולות לבין כאבים שדומים מאוד לכאבי מחזור? אני אסביר כל פעם שמסיימת חבילה ומיד למחרת מתחילה חדשה יש לי שבוע של כאבי תופת. מישהי מכירה? תודה צליל

בלגן2

New member
האמת שלאחרונה אצלי

בדיוק כמו שאת מתארת. החלפתי פעמיים סוג גלולות ובכל פעם היו כאבים חזקים... מעניין באמת אם זה קשור. תרגישי טוב

ליאל ד

New member
מצב דומה

היי, גם אצלי אותו מצב מלווה גם בהפרשות חומות. הכאבים שלי לא חזקים, אבל מאוד דומים לכאבי מחזור. לגבי ההפרשות הרופא אמר שזה מצב נורמלי, ולגבי כאבים עדיין לא ביררתי (כי כמו שאמרתי הכאב לא חזק בכלל). אבל זה גם קורא לקראת סוף חפיסה ובתחילת חפיסה חדשה.

ליאל ד

New member
מחזור פעם בשלושה חודשים

אני עם גלולות יסמין עם הפסקה כל שלושה חודשים (כעקרון מאז הלפרוסקופיה עדיין לא היה לי מחזור).

גם אני עם יסמין.

כמובן שאני מדברת על כאבים רק כשאין מחזור. כשיש מחזור את הגיהנום לא צריכה לתאר לכן :)

galim29

New member
יש קשר לדעתי

הגוף שלנו הוא כמו כונה ולכן הכאבים הם מעין הידמות של המחזור או הביוץ. אבל אם יש לך כאבי תופת אז זה אומר שההגלולות לא עוזרות ואולי את צריכה דיכוי חזק יותר. תתייעצי עם הגניקולוג המטפל אולי צריך לעבור לדיכוי בזריקה כמו לוקרין. אל תזניחי כי סביר להניח שהדיכוי לא עוזר לך והאנדומטריוזיס צריך דיכוי חזק יותר כדי שלא תסבלי בצורה כזו.

למעלה