למה זה יקר?

למה זה יקר?

אני רפאר מתחיל רוצה לקנות קצת בגדים שאני יראה ט-עים אבל אני לא יכול כל חולצה זה 300 שקל ומכנסיים עוד 500 אני עובר עבודה אין לי כסף לבגדים כאלו ואני שואל למהההה???? למה זה כזה יקר לתשמת לב המוכרים תורידו מחירים יקנו יותר גב שבור

hermoni

New member
להגזים!!!!!

לא עולה ככה ילד תמצא גם מכנסיים ב150 שקל וחולצה ב200 שקל או סתם איזה חולצה שלך לא חייב להיראות כמו ראפר כדי להיות ראפר

שמע...

אבל הם גם לא יכולים להוריד מחירים פחות ממה שהם קנו... כי צריך גם רווח כולשהו! אני מסכימה זה יקר לאללה... אבל ליפעמים גם השקע... אז פשוט על תילך וישר תיקנה פול בגדים אבל פעם פה מיכנס פעם פה חולצה.. יהיה בסדר! נלה

Curly

New member
זה באמת יפה אבל..

אני לא חושבת שאתה חייב ללבוש בגדים כאלו או רק כאלו!!! חוץ מזה אתה הרי לא הולך ערום עכשיו אז פשוט תמשיך לזרום עם הטעם שלך ולאט לאט... טל

כמה תגובות על התגובות

א. בכוונה הגזמתי עם המספרים ואישית אני לא רואה הבדל גדול בין 200 ל300 ש"ח זה עדיין המון ב. זה לא עניין שבגלל שאני רפאר אני רוצה לקנות דווקא כאלה חלצות לצערי זה החולצות שאני הכי אוהב ונדיר שאני מוצא משהוא אחר ג.האמת אין לי ג´ אבל זה נראה סמכותי עם גימל ד. תודה שעניתם לי בכזה חן

yoavon

New member
זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי...

אני מבין אותך שאתה רוצה בגדים יפים, כל אחד רוצה את זה אבל זה שאתה ראפר מתחיל זה לא אומר שאתה חייב שיהיה לך באגיז וחולצות הוקי איזו סטיגמה הדבקנו הא??

אתם לא הבנתם אותי בכלל

אני לא רואה קשר בין היותי רפאר לבין הרצון שלי לאותו סוג של בגדים סתם אמרתי בדרך אגב שאני ראפר מתחיל אין קשר רציתי כאלה בגדים גם לפני שהתחלתי לכתוב אני מסכים של חייבים להראות כמו איזה קליפ של איזה נייגר כדי להיות ראפר טוב כל מה שאמרתי זה שאני בתור אחד שיש לי בקושי כסף על התחת לא יכול לקנות כאלו חלצות שאני ממש אוהב זה הכל!!!!!

noodle

New member
לא למותגים ../images/Emo41.gif

זה שאתה ראפר ורוצה בגדים בסטייל לא אומר שאתה צריך להוציא על זה מלא כסף (שהיה יכול לצאת על תקליטים, למשל). תבחר באלטרנטיבה! יש מלא שווקים, בת"א יש את בצאלאל והכרמל, יש שם עודפים או סתם דברים מגניבים כמו חולצות, באגיס, אביזרים בזול. תמיד יש גם יד שניה. החוכמה לפי דעתי זה ליצור את הסגנון שלך ולא רק לקנות בטירוף מה שיקר ו"הולך" ו"היפ-הופ". זה לא מה שהיפ-הופ is all about יאללה בהצלחה peace noodle

יפה ! מסכים לחלוטין!

לא חובה לקנות חולצות פובו ב200 דולר בשביל להתלבש יפה , דווקא קצת מקוריות וסגנון משלך הם הדבר היפה באמת...

חולצות פובו במאתיים דולר........

אתה רומז אלי משהו יא מניוק? טוב ברצינות שכל אחד ילבש מה שהוא אוהב אני אוהב את הבגדים הרחבים ן"חולצות מאתיים דולר של פובו" וזה מה שיקנה ושלא תחשבו שאני רק מבקש מההורים שלי אני ישר מקבל חלק מהבגדים שקניתי עבדתי בשבילהם קיץ שלם

תראה מה שאתה אוהב זה עניינך...

אני לדגומא לא סובל חולצות בייסבול , לדעתי זה מכוער בטירוף ומצדי נימי יכול ללבוש חלצות בייסבול מכאן ועד להודעה חדשה זה עדיין לא יהפוך אותן ליפות בעיניי , אני לא נגד כל מותגים כי יש כמה חברות שלא כל כך מנפחות מחירים כמו סאות´ פול שבאמת עושים באגיז איכיותיות ויפות לדעתי המחירים של פובו וג´אנקו קצת מוגזמים..... לדעתי אם אתה קונה בגד של מותג אז תקנה בגלל שאתה חושב שהוא יפה , לא בגלל שזה מותג - מותגים זה סתם שמות. Alex

לדעתי......

החולצה הצהובה שלי של פובו פצצה חוץ מזה אני בא רק למסיבות בג´י עם החולצות האלה ביום יום אני מסתובב עם טי שרטס

DJ$upreme

New member
לגמרי נכון!!

מי שחושב שצריך להוציא מאות שקלים כדי להיות חלק מקהיליית ההיפהופ בארץ, הוא לגמרי Clueless. ובאמת קצת חבל ללדעתי שחלק מראפרים נכנסים לקטע של הלבוש עם כל המותגים של ה"יעני" אפנת רחוב, וגורמים לצעירים לחשוב שבלי זה אי אפשר. לכו על סטייל משלכם, ואל תכנעו למותגים המטופשים.

אני לא נכנע למותגים

אני בכלל לא נכנע למותגים ויש לי כולה 2 חולצות של פוטבול פשוט מרגיז שזה יקר והנה דוגמא לאבסורד של המחירים האלו הלכתי לי למרכז העיר וקניתי ב120 ש"ח 3 חולצות ומכנסיים שבסכום הזה אני יכול לקנות שרוול של חולצת הוקי חבל שזה יקר אבל לא סוף העולם גם עם גופייה וכפכפים אני נראה ט-עים
נ.ב אנשים תגיבו על השיר שלי זה חשובבבבבב גב שבור

ng גבאי

New member
אני מסכים איתך

שהמחירים בשמיים בייחוד בחנויות של צול. אבל מה לעשות אלו המחירים ואני לא חושב שמה שתגיד ישנה את המצב של זה מה שאתה צריך לעשות זה לאט לאט לבנות תמלתחה המועדפת שלך כמובן שזה לא יהייה ביום אחד. אני את המלתחה העלובה שלי לקח לי לבנות במשלך שנה והיא כוללת 3 מכנסיים של סאוט פול מכנס של אקס בוי ומכנס של נו לימיט וקצת דגמחים .... תעשה תחשבון לבד שזה הרבה כסף ובחולצות אני די מתפשר או שאני קונה את החולצות המכופתרות עם הסמוראים וכולי שאפשר לקנות אותם כמעט בכל חור או סתם חולצות טי שמצוייר עלייהם נערי באגיז עם חולצות הוקי שגם את זה אפשר למצוא בכל חור או סתם גופיות חלקות שזה תמיד יפה אני לא חושב שהיה צריך להיכנס לדיון למה הוא רוצה ללבוש את הביגוד הזה זו בעצם החלטה ושיקולים שלו!!!!

למעלה