למה זה טוב?

למה זה טוב?

מדי פעם אני צופה בפרקים שחביבים עלי... אתמול ראיתי את 4X15 This Year's Girl הפרק מתחיל בחלום של פייית, היא ובאפי מסדרות את המיטה ופיית אומרת משהו בסגנון של "יש לך הרבה מה לעשות, האחות הקטנה מגיעה..." למה זה טוב? חצי עונה לפני שבכלל שמענו את השם דון... למה סתם להעלות את הנושא? כדאי שאח"כ בדיעבד נגיד, איך לא לקחנו אותו ברצינות? איך לא היה לנו ברור שתהייה פתאם אחות? אם אני זוכר נכון, יש עוד רמז בעונה הזו לאחות קטנה שתופיע פתאום... אני רק לא זוכר איפה...

Taladora

New member
בפרק החלומות

שטארה אומרת לבאפי בחלום שלה "BE BACK BEFORE DAWN" והרמיזה עם השעה 7:30 שמתקשר לרמיזה בעונה 3. וואו, אני מתגעגעת לפרק הזה, ולעונה 4. אני מריחה מרתון באופק. מישהו רוצה?

זה בקשר לחלום של באפי ופיית' ב322

בחלום פיית' אומרת "counting down from 7 3 0", שזה שנתיים... כלומר, לבאפי נותרו רק עוד שנתיים לחיות. ברסטלס, השעון מראה את השעה 7:30, אבל טארה אומרת "The clock is all wrong" או משהו כזה, כי לא נשארו לבאפי 730 ימים, נשארה לה רק עוד שנה אחת - 365.

MoGanC

New member
בתכל'ס אבל

דון הופיע שנה בערך אחר כך ולא שנתיים. בסוף העונה השלישית אומרים שנתיים,ובתחילת עונה 5 היא מופיעה. אם זה באמת היה שנתיים היא לא היתה אמורה לבוא בסוף עונה 5?

Taladora

New member
בהתחשב בזה

שברור שהשעה 7:30 מתקשרת למה שפיית' אמרה לבאפי בסוף עונה 3 על "LITTLE SIS COUNTING" , זה רק מתבקש שאם הם יציינו את זה שוב זה ידבר על דון. שלא לדבר בכלל על כל שאר מאה הרמיזות באותו קטע, לא רק על דון אלא גם על פיית'. או בקיצור, תאוריה חמודה, אבל כבר למדנו שג'וס ומתמטיקה לא הולכים ביחד, והספירה אכן מדברת על דון. אלא אם כן פספסתי משהו ואשמח אם תסביר לי.

שנייה, שנייה.

ג'וס וכל היוצרים של הסדרה אישרו את המשמעות של little miss muffet ב322 ואת "Little sis coming and all" ב415 כרמיזות לפיית', וגם את העובדה ש730 מתקשר למוות של באפי. לא הייתי אומר דברים בכזו החלטיות אם הם לא היו מאשרים את זה.

charmer

New member
אממ..

למיטב הבנתי (ואני בטוחה שיש פה אנשים שיוכלו לפרט), זה סוג של שיר ילדים או משהו כזה. האיש המשוגע בפרק Real Me מצטט קטעים מהשיר כשהוא תופס את דון מחוץ לחנות.

../images/Emo45.gif

דיוויד פיורי, בקומנטרי לReal Me, אומר שהוא הכניס את השורה "curds and whey" מתוך השיר ליטל מיס מאפט לפרק כדי שמי שלא הבין שפיית' התכוונה לדון אז בסוף עונה 3.

nick at noon

New member
יותר מזה

בפרק No Place Like Home גלורי אומרת (בזמן שהיא משתגעת): "...someone's gonna sit down on their tuffet..." השיר המלא הוא: Little Miss Muffet sat on a tuffet, Eating her curds and whey; Along came a spider, who sat down beside her And frightened Miss Muffet away. ואגב אני מאמין ש 7-3-0 מתכוון לשנתיים עד שבאפי מתה. המוות שלה מאוד קשור לדון כי היא מתה כדי להציל את דון. מעבר לזה ייתכן שהשנתיים (מהזמן של החלום בסוף עונה 3) הם עד הרגע שבו אמורים להשתמש במפתח. אבל יש עוד הסבר אפשרי ל 7-3-0, שמדובר בבית של באפי (שבו דון הופיעה לראשונה כאנושית). הכתובת של באפי היא 1630: 0 - 3 - 1+6

לא ידעתי על no place like home,

תודה רבה
. ובקשר ל7-3-0, שוב, זה מה שהיוצרים אמרו, לא אני.

Taladora

New member
חח אוקי אוקי

שכנעתם אותי שטעיתי. אמרתי שאם יוכיחו לי אחרת אשמח להקשיב. קצת חבל שצריך לדעת דברים כאלה מחוץ לסדרה, ולא שהסדרה תעביר את זה בצורה אולי טיפה יותר ברורה.

charmer

New member
אני דווקא נורא מחבבת את זה..

זה אחד הדברים האהובים עליי בבאפי, כי יש עולם שלם לסדרה מחוצה לה.

../images/Emo45.gifכמו שיוניתי שלי אמרה,

הסדרה לא מאכילה אותנו בכפית אלא מתייחסת אל הצופה כאינטלקטואל, מסוגל להבין רפרנסים שונים בלי הפירוש הברור שלהם. ואני אומר את זה אפילו שלא הבנתי את ליטל מיס מאפט לבד, או כמעט אף אחד מהרפרנסים.

למעלה