למה זה התהפך?

kochav

New member
למה זה התהפך?

כאשר אני יוצר דוח באקסס באמצעות האשף מתהפכים השדות של הנתונים, כלומר הם מסתדרים משמאל לימין ולא מימין לשמאל כפי שצריך להיות. אשמח לשעת למה זה קורה וכיצד מתקנים זאת.

תלוי באקסס שאתה עובד עברית \ אנגלית

אם אתה עובד באקסס אנגלית, תקבל משמאל לימים גם אם שמות השדות בעברית....

kochav

New member
אז איך פותרים זאת?

האם יש דרך לפתור תופעה זו? כמובן מבלי להשתמש ב-wundows בעברית אני עובד עם XP

מכיר את שיר הילדים עשר אצבעות?

מסמנים ומעבירים.... מסמנים ומעבירים.... האמת.... שמספיק להעביר תוית אחת, לסמן את כל התויות ואז לעשות ישור לקצה ימני... תחת עיצוב (בסרגל הכלים)

arye9

New member
פשוט מאד

בבניה בעזרת האשף - כאשר אתה מעביר את השדות המשתתפות בטופס, תעביר אותם מהאחרון לראשון, כלומר קודם את התחתון ואחר כך את זה שמעליו וכו´. בהצלחה אריה

לילךLilach

New member
יש פתרון בלי עבודה שחורה !!!!

אני עובדת ב WINDOWS 2000. ולאחר התקנת האקסס ,התברר לי שהכיוון של כל הדוחות והטפסים הוא משמאל לימין. כמובן שלא ידעתי מה לעשות ובהתחלה פעלתי לפי השיטה של שמוליק -השיטה הזאת תמיד עובד
. לפניי כמה ימים ,הלך לי הפרטישן שעליו מותקן C ,נאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ,הפעם שמתי לב לפרטים בהתקנה ,באחד השאלות - נשאלתי מה השפה הדיפולטיבית שלי ,הפעם עניתי שhebrew (בפעם הקודמת התקנתי עם english דיפולטיבי. והפתעה הפתעה: כשהתקנתי שוב את אופיס ואקסס ,הוא התקין אותו בתצורה עברית , השדות ממויינים מימין לשמאל וכל הוויזרדים מחוללים כמו שצריך: מימים לשמאל ולא הפוך. לפני ההתקנה הזאת ,ניסיתי בעבר לשנות את שפת ברירת המחדל של windows2000 ולא הצלחתי ,אני בטוחה שמומחים ל windows 2000 יוכלו להסביר לך ,היכן משנים את זה. לגבי התקנה של אקסס במידה ואתה משנה את שפת ברירת המחדל ,יש להוריד את ההתקנה של אקסס ,לבצע reboot ורק אז להתקין מחדש כשהשפה כאמור בWINDOWS היא עברית. בהצלחה

למעלה