למה ומתי?

flex22

New member
למה ומתי?

למה? תסבירו לי...ו flex22 ו 02:45 | 19/01/07 כאילו אני מבין שאנשים חוזרים מטיול של כמה חודשים ואז פתאום מגיעים לארץ ואז הם מתגעגעים לשם וזה הטיול של החיים שלהם ופתאום אין אז כל המחשבות שלהם זה על מה שהיה לפני שהם בכלל מעקלים שהם חזרו לארץ. אבל אני מכיר מישהי שמאוד קרובה אלי שהיא ממש אחרת לא כאן- לא אומרת שהתגעגעה לא מתנהגת נחמד הראש שלה ממש לא פה ולא מעניין אותה כלום והיא בדיכאון ומכניסה את כולם סביבה גם לזה- לא אמורים להיות עם חיוך על הפנים ולקחת את זה בכיף- כי סה"כ זה היה טיול ועושים הפרדה בין טיול לחיים פה בארץ. אוקי נגיד שאני לא אבין את זה עד שאני אסע לשם כמה זמן זה יכול לקחת עד שהיא תבין שהיא פה ותתחיל לחזור לעצמה ותראה יותר אהבה? יש מושג או הערכה מניסיון של האנשים פה? תודה לכולם.

תגובה

אהבה נשארת בכל המצבים. אמנם לפעמים מתקשים לבטאה בגלל מצב נפשי מסוים. נסה אתה לגלות לה אהבה ולהיות נחמד אליה. אולי כך היא תפתח יותר אליך. אם היא במצב נפשי קשה, אל תלחיץ אותה ואל תדחק בה להתקרב. נסה לשאול אותה ולהתענין בנסיעתה לחוץ לארץ ובחויות, שעברה בעקבותיה.

galitgali1

New member
אני למשל מאוד לא מתחברת

לאנשים שלא יודעים לעשות הפרדה, כלומר, מותר להתאכזב, להתבאס, לקחת זמן להתרגל וכו' וכו' אבל מספיק, יש נקודה בה צריך לעשות קאט ולהמשיך הלאה - ממרום שנותי כשאני מסתכלת אחורה וגם לי יש מן הסתם ילדים בגילאים מתבגרים - וגם סביבי יש חברה צעירים - ואני תולה את כל התקיעות של החיים של מי שהם כאלה בדיוק בעובדות האלו, שלא יודעים לעשות הפרדה ולהמשיך הלאה, כאילו במטה קסם החיים שלנו ישתנו. יש לפעמים את אלה שזוכים למנת תשומת לב והבנה מבן זוגם וזה גורם להם להמשיך להיות בתוך הדכדוך הזה, לכן לפעמים כדי לחשל את אותו אחד שהוא עדיין מדוכדך מהחזרה - יש להתעלם מהמצב בו הוא נמצא ולהמשיך להנות מכל רגע, לשמוח וכו' גם אם בן הזוג יראה בזאת כהתעלמות ממצבו, יש להמשיך ולהרגיש טוב - כי ידוע שאלה שלא יודעים לעשות הפרדה וממשיכים להיות מבואסים [ולא משנה על מה] זה לקבל אובר תשומת לב או סתם כי הוא רגיל לקטר - אבל למה על חשבון מי שמרגיש טוב, מי שמנסה לפחות לחשוב חיובי לעצמו.

למעלה