למה ומדוע נמחקה התמונה של קים.? ממש לא מובן.
N newcharm New member 28/1/13 #2 אולי היא ביקשה למחוק? אולי היה כבד מידי לתפוז? מה זה חשוב למה, יכולות להיות כל מיני סיבות.
ל ליאור243 New member 28/1/13 #4 כי היא לא קבלה תגובות כמו שהיא\הוא רצתה. אז היא פנתה להנהלה וההנהלה מחקה. ככה זה כשיש לך ציצים,אתה יכול להשיג מה שאתה רוצה. זיקן בתגובה: אני מבקש לא לדבר על מחוקים ע"ג הפורום. עתידות ההודעה הזאת תימחק בעוד 1 2 3 4 5...
כי היא לא קבלה תגובות כמו שהיא\הוא רצתה. אז היא פנתה להנהלה וההנהלה מחקה. ככה זה כשיש לך ציצים,אתה יכול להשיג מה שאתה רוצה. זיקן בתגובה: אני מבקש לא לדבר על מחוקים ע"ג הפורום. עתידות ההודעה הזאת תימחק בעוד 1 2 3 4 5...
מ מוטי חוף מציצים New member 28/1/13 #6 לגבי ההיא שזה בעצם הוא,דווקא אני חושד באחת אחרת. מי שעוקב אחר התגובות שלי יודע. נ.ב.,אם הייתי רוסי הייתי רושם "מי שעוקב אחר תגובות שלי" אבל אני כן רוסי(חצי פולני) אבל מהעליות(סבא) הוותיקות.
לגבי ההיא שזה בעצם הוא,דווקא אני חושד באחת אחרת. מי שעוקב אחר התגובות שלי יודע. נ.ב.,אם הייתי רוסי הייתי רושם "מי שעוקב אחר תגובות שלי" אבל אני כן רוסי(חצי פולני) אבל מהעליות(סבא) הוותיקות.
S supeman New member 28/1/13 #9 וגם אצל החבר'ה שלהם, כי אנחנו רצים לספר לחבר'ה. אז זה בטח הגיע לכמה אלפי אנשים. תפוצה לא רעה בכלל.
מ מוטי חוף מציצים New member 28/1/13 #13 מספיק שאחד העביר את זה לקיר שלו בפייס אזי זה כבר הגיע לחו"ל. שיתופים וכאלו אתה יודע.
ל ליאור243 New member 28/1/13 #18 את לוקחת לעצמך ולאיתמר יותר מדי קרדיט. מי רוצה משהו שחור,עבה,וארוך בתור שומר מסך?