למה ? ולמה?

למה ? ולמה?

למה אי אפשר להוציא חוק שיאסור על חברות הסגריות למכור ולייצר בכלל סגריות? הרי יודעים שהסגריות מלבד נזק אין בהן שום תועלת, מה הכנסת לא יכולה לחוקק חוק כזה? ואותו דבר לגבי יבוא סגריות, או מכירת סגריות בדיוטי פרי, נראה לי שיש עדוד למכירת סגריות, גם בפרסומות בעיתונים, מדברת אחת שמעשנת כבר 30 שנה, אין לי כבר כוח לסגריות, יש לי בעיות נשימה, ובצילום ריאות ראו שסינוס צלע סרעפתי שמאלי סתום ובכל זאת אני עדיין מעשנת , קשה להפסיק, ניסיתי להגמל בעזרת סדנה של קופ"ח כללית ולא עזר, ניסיתי בעזרת דיקור באוזן עם מחט שאמורה כביכול לשנות את טעם הסגריה, ובכל זאת לא עזר, אז למי יש פתרון להגמל מעישון , אבל להגמל ממש, כי אני כן רוצה להפסיק אבל כל פעם יש את הצורך להחזיק סגריה ביד, או כל מיני הרגלים שמתלווים עם הסגריה,

כישרוני

New member
מכון אברהמסון

שמעתי שאחוזי גמילה שם גבוהים מאוד ואני מכיר כמה אנשים שהפסיקו שם לאחר 20 ו 30 שני עישון הבעיה שצריך בשביל זה להיפרד מ 1500 שקל. אני מעוניין ללכת לשם בזמן הקרוב ברגע שאני ילך יהיה כאן עידכון.

אני נגמלתי בזכותם

אני כבר כמעט 10 חודשים לא מעשנת, בעקבות הטיפול במכון אברמסון

כישרוני

New member
מאוד מעניין אותי עם אחרי שהפסקת שם

עלית במשקל? זה הפחד העיקרי שלי להפסיק לעשן.

כישרוני

New member

כישרוני

New member

רוני יי

New member
ויוי

יש לנו קבוצת תמיכה להבדיל מגמילה,יש בשירשורים הסברים על המקום והזמן שאני מתכנסים. כמו כן יש הסבר קצר על הקבוצה, את מוזמנת רוני

רוני יי

New member
בכלל אין בעיה......

הפגישה מתקיימת כול יום רביעי בשעה 19:00 ומסתיימת בשעה 20:00 בקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה, קומת קרקע, חדר א' -1 רח' בני אפרים 218 נאות אפקה, ליד בית יהודי בסרביה (יש בצמוד חניה חופשית) קווי אוטובוסים: 27, 28, 40, 47, 48. לפרטים: רוני 052-2595-377 לנסות עד שעונים דוא"ל [email protected] רוני

huxh290

New member
תעשי כמוני

מדבר אתך שעישן כבר 24 שנה, אין לי כבר כוח לסגריות הרופא אמר לי שאים אני רוצא לעזוב פו הכול וללכת אז אני ימשיך לעשן בתאריך 26/10/05 הפסקתי לעשןכליל . בהצלחה

קודם כל בהצלחה

אני גם לפני שנתיים הפסקתי לתקופה של חודש וחצי ואז חזרתי בכל אופן אני מקווה שתחזיק מעמד, ואני גם מאחלת לי בהצלחה, מהיום אני לא מעשנת, גם לא אשתה כוס קפה שזה לא יוביל לסגריה, אני מאוד מקווה שאצליח ולא אתפתה

כמה סיגריות את מעשנת ליום?

הכח להפסיק לעשן טמון רק בך ומי שעוסק בגמילה מעישון צריך למצוא ולגייס את רוח הלחימה שלך בכדי שהגמילה אכן תחזיק לאורך זמן . דיקור באוזן נועד בדרך כלל לעודד את מערכות הניקוי בגוף ולהרגיע אותך באותם ימי גמילה קשים.אני הייתי מציע לך לא להאשים אף אחד ולהרכז בעיקר ביכולות שלך להשיג את המטרה החשובה שלך.בהצלחה דרור.

ד י ג ר

New member
חוקים הם משהו כתוב בלבד.

יש חוק נגד שימוש בסמים וזה לא אומר שלא משתמשים וזה מזכיר לי שבהסטוריה -בשנות החמישים- כל העולם נלחם באלכהול והוצאו חוקים האוסרים שתית אלכהול, אבל זה לא אומר שלא שתו. קופות החולים צריכים לטפל בכל המעשנים, כי זה גורם למעשנים למחלות שבסופו של דבר ממונות ע"י קופות החולים.

למעלה