למה ולמה?

דורית 40

New member
למה ולמה?

בתקופה יצא לי להכיר וירטואלית..(כי כרגע אני בתאילנד..חוזרת ביום חמישי ארצה!) כמה בחורות..אחרי שנה וחצי של נתק
מכל הנשים ומקשרים בכלל.הכל נראה טוב כ מה שיכול דרך וירטואלית..היו שיחות ארוכות ודי מענינות..מה שמוזר שנשאבתי לזה.כי אני לא בת אדם שיושבת שעות ומנהלת שיחות כאלו ובטח ובטח לא דרך פייסבוק...אחת יצא די 'מטורללת' ונסתה ליישם עלי את המקצוע ההזוי שלה שכל כך לא מתאים לה..השניה הפכה ביממה למישהי די מוזרה ומפחידה..והשלישית שהכי הקסימה אותי..החזיקה חמישה ימים מעמד ומשהו בה גם נהיה מוזר..למה יש לי תחושה שלהכיר אישה 'נורמלית' זו המשימה הכי קשה .? ולמה בעצם נשים הופכות להיות אובססיביות ישר אפילו דרך וירטואלית?..הרמתי ידים .חוזרת לארץ אחרי שנה בתאילנד והתקווה למצוא מישהי נעימה התפוגגה לה..אשמח לשמוע,להשמיע וכל מה שעולה בדעתכן..התסכול נעשה רב והייאוש כבר לא נוח): שבוע טוב לכולן

כמה דברים לא ברורים

1. לאיזו היכרות 'נורמלית' את מצפה כשאת נמצאת ב-תיאלנד?
2. יכול להיות שאת מצפה ליותר מדי מנשים במימד ה-וירטואלי?
3. מההודעה שלך נשמע שכולן מוזרות(או מטורללות). האומנם?

דורית 40

New member
היי לך ושבוע טוב

קודם כל אני חוזרת לארץ השבוע..ורק בשבועות האחרונים 'התחשק' לי ליצור קשרים עם נשים..
לא כולן מטורללות חלילה..אבל כתבתי שמהכלול של 3 נשים שנהלתי קשר וירטואלי יצא שהן די מוזרות ולא בטוחות מעצמן ובגיל כזה.
האמת שמזמן אני לא מצפה למשהו ובטח לא באופן 'וירטואלי' רק ציפיתי לאמיתות ושהאישה 'שמיחצנת ' את עצמה כל כך הרבה ימים ושעות תהיה באמת מי שהיא ! אין לי צפיות..אבל אולי אני תמימה עדיין בגילי .בגילי אני כבר באמת לא מצפה וזה עצוב שלא מצפים למשהו לא? תודה שהגבת..דורית

הסבירות שתמצאי זוגיות בג'ונגל הוירטואלי

היא לא גבוהה. אני לא יודעת איפה את מחפשת, אבל אולי שווה לגוון. לוותר על צ'אטים ולהתמקד באתרי הכרויות אמינים / אפליקציות בפייסבוק. במקומות כאלה קשה יותר לאנשים להמציא לעצמם זהויות בדויות ושקריות. בגילך עדיין יוצאים ומבלים ומכירים ומתחתנים ועושים סקס וילדים, ועכשיו כשאת חוזרת לארץ יהיה לך הרבה יותר קל ונוח. תוכלי לשלב את האינטרנט עם המציאות ולהגדיל את הסיכוי להכיר נשים. מעבר למקומות הבילוי יש גם מפגשים לשכבות גילאים שונות, פעילויות בקהילה לנשים לסביות ועוד.

למעלה