למה וולדמורט

Dror Bar

New member
למה וולדמורט

מישהו מוכן להסביר לי מהם המטרות של וולדמורט, יש את הברורות פחות הוא יותר: 1. להרוג את הארי וכך להגשים את הנבואה. 2. להרוג את דמבלדור( נעשה). 3. להרוג / לא לתת לבוצדמים ללמוד קסמים ולכל אלא שלא טהורי דם. 4. לאסוף דברים עתיקים ומיוחדים להורקרוסים. 5. להרוג את המוגלגים?? בסדר אבל כמה זמן אפשר לעשות את זה, הוא יסיים את זה מתישהו ואז מה הוא יעשה?

Pr0NgS

New member
לדעתי, המטרה הכי חשובה שלי היא:

להיות בן אל-מוות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יניבבבבבבב

אני חושב שאתה מושפע בספרים של ה"פ.

אלאסטור

New member
להוכיח שהוא הקוסם החזק ביותר בעולם,

לשלוט בעולם הקוסמים והמוגלגים כאחד, ולהפוך לבן אלמוות.

מה ה מצב

New member
המטרות שכתבת הן מטרות ביניים

הן לא עומדות בפני עצמן, הן רק דרכים להגיע למה שאלסטור כתב: לשלוט בעולם הקוסמים ולהיות בן אלמוות.

Dror Bar

New member
ההורוקרוסים של וולדמורט והארי

דבר ראשון תודה על התשובות, לא חשבתי על זה באמת. דבר שני עלה לי תאוריה ורציתי לשמוע מה דעתכם: לוולדמורט היו הורוקרוסים ששומרים על החיים שלו, האם יכול להיות שבזמן שחלק מהכוחות שלו עברו להארי גם חלק מהכוח של ההורוקרוסים, זאת אומרת שהארי גם מוגן לפחות חלקית עליהם? הנה כמה דוגמאות למה אני חושב ככה: 1. בספר הראשון בסוף הארי כמעט מת ודמבלדור הגיע "בדיוק" בזמן אבל גם אז הוא לא היה מודאג במיוחד. 2. בספר הרביעי דמבלדור לא הראה דאגה חזקה וממשית לשלומו של הארי בטורניר. 3. בספר החמישי במשרד הקסמים שוולדמורט נכנס לתוך הארי אז דמבלדור היה בהתלבטות - יש סיכוי שהוא לא ידע מה יקרה כאשר הוא יהרוג את שניהם אם ההורוקרוסים יפעלו. 4. בספר השישי הוא אמר שהוא מקווה שהארי יצליח במה שהוא לא הצליח- דמבלדור הקוסם החזק ביותר אז למה לו להגיד את זה? מה דעתכם?

Elijah Wood

New member
אני חושבת..

שלדמבלדור לא באמת הייתה הוכחה מוצקת שוולדמורט השתמש בהורקרוקסים לפני שהוא הוציא את הזכרון מסלגהורן... כלומר, הוא חשד שהוא ישתמש בהם אבל לא הגיוני שהוא פשוט היה נותן להארי למות על סמך הנחה בלבד. כך שמה שקרה בספרים קודמים לא רלוונטי..

אלאסטור

New member
אין מצב.

הוא השמיד את הורקרוקס הטבעת הרבה לפני שהוא ראה את הזיכרון האמיתי של סלגהורן. וכפי שהוא אמר להארי עוד הרבה קודם היה לו חשד כבד שזה המצב.

Elijah Wood

New member
לא לא..

עד כמה שאני זוכרת הוא השמיד את הטבעת בהחלט אחרי שהוא ראה את הזכרון של סלגהורן.. את זה שהוא שינה כמובן, אבל גם בו רואים שרידל מתעניין בהורקרוקסים. וברור לנו שהוא חשד שזה המצב בגלל שהוא אומר שהוא עוד חושב שוולדמורט מפצל את הנשמה שלו מאז שהוא גילה על היומן בספר השני.. השאלה היא, למה לו לסכן את הארי כשהוא לא בטוח אם יש הורקרוקסים או שהם שומרים על הארי?:/

לא

אחרי שדמבי מספר להארי על הורקרוקסים של וולדי, אז הארי שאל אם הטבעת שרפה לא את היד, ודמבי אמר שכן שזה היה הורקרוקס. והארי רואה את היד של דמבי שרופה כבר שהוא בא לקחת אותו מבית דודיו.

saaror

New member
הוא ישב על מי מנוחות

מי יודע,אולי יקים משפחה עם בלטריקס יקנה בית קטן ונחמד,יגדל לורדים קטנים יגדל גינה נחמדה עם ערבות מפליקות ירשה לגדל דרקונים יהפוך את זנב תולע לשק איגרוף אולי יסכים להשאיר ת'מוגלגים חיים בתור עבדים והעתיד יהיה ורוד יותר...

MetaalSryus

New member
לחקור את גבולות הקסם

לגלות קסמים חדשים וכישופים שנשכחו לנצח את המוות להוכיח שהוא הקוסם הכי חזק בעולם להשיב את השלטון בעולם לידיהם של הקוסמים, אחרי שנים של מחבוא והסתתרות להרשות לימודי קסמים לטהורי דם בלבד

pinig 2

New member
לפי זה אז הוא בעצמו נחשב נחות?

הוא הרי חצוי דם בדיוק כמו כל החצויי דם שהוא מתעב כל כך? נשמע לי לא הגיוני

למעלה