למה התכוון המשורר

barr1969

New member
למה התכוון המשורר

אקס מודעה מקיר בבני ברק. נא התייחסותכם המקורית למודעה האותנטית.

admor

New member
הדבר הראשון שעלה לי לראש "בליכוד"

ראבק החרדים האלה לא מועדכנים, הליכוד נכשל כבר עשרות שנים.

זה הדבר

"לאפרושי דאיסורא" ויאמר ה' יען כי גבהו בנות ציון ותלכו נטויות גרון ומשקרות עיניים. צובעות עיניהם בסיקרא ובכחול עייש י"ה חומר העוון. וצביעת העיניים וצביעת הפנים והשפתיים לאשה הוא איסור שגרמו לחובן הבית. שאלה מהחטאים שגרמו למבול. החתומים בצפיה לרחמי שמיים המרובים ותשרה שכינה באוהלינו ושומר ישראל ישמור שארית ישראל. וישמחנו בישועתו ובביאת גאו"צ בב"א.

Patrick kim

New member
שתלכנה עם רעלה על מדרכה ניפרדת

שתהרנה מרוח הקודש או מביאת שלט רחוק.חרדים רבים רואים את המודעות מהנהנים כמסכימים ובתפילה חרישית מקללים את הרבנים ומסיתיהם ה``מחמירים``.

evc

New member
ב..

לגימת מרטיני אחר ליקר תאנים,שהוא כידוע אחד האיסורים החמורים

היות שלאחרונה נכשלו רבים

בלאיית את המילה 'היות' עם אלף, בצורה כזו - איות, ראינו חובה להודיע ולפרסם שלא כך לימדונו רבותינו, אלא עם האי אמרינן - היות ולא איות, היות. שכל האומר היות עם אלף הרי הוא מגנה ומחרף את בית קודשנו ויש לנדותו ולהרחיקו מטיולים מסוכנים בגולן ולולא זה נניח שהיות שכך תזכו לרחמי שמים מרובים. ויה"ר שנזכ"ל בבשבמ"ה אמן אכמ"ל תובב"א

סיכויים של 1 מתוך 613..

כפול שבעים תקנות לכל מצווה, מינוס מצוות שלא מדברים עליהם, חלקי מצוות שבין אדם לחברו כי הם לא מעניינים אפחד. narrows it down לפיאות נכריות (כשמן כן הן) או חולצות הדוקות שה' ישמרנו.
פאשקויל המדבר על פאשקוילים

כל קשר לתרי"ג מקרי בלבד

הרבנים בימינו לא ממש מתחשבים בתרי"ג מצוות, אלא בתקנות למיניהן שנעשים ע"י העסקונה. וכבר אמר מי שאמר שאם משה רבנו היה מופיע בימינו היה רואה תורה שלא נאמרה מפיו.

בללקק, בלינקוק, בלנדר, בלנדנד

בלחדד, בלחזב"ת, בלח%!^$ ראינו חובה לחזור ולפרסם, לא לפרסם!

barr1969

New member
עניין של חיסכון

כיוון שרב ההודעות בבני ברק נוגעות באותם נושאים, ופרסומם תמיד יכול להתחיל במילים "היות ש...", אני מניחה שמודעה זו היא חלק מגמ"ח הודעות. היות שלאחרונה נכשלו רבים בלי עין הרע ראינו חובה להודיע ולפרסם <כאן ידפיס כל אחד את גילוי הדעת הנאות שלו, ויחסוף כסף לכותר> ובזכות מצווה זו נזכה לראות במהרה את משיח צדקינו אמן ואמן. <עכשיו מותר לספר: כשהייתי תלמידת סמינר, ובאירועים חגיגיים היינו זוכים לשמוע הרצאות מפי רבנים דגולים על נושאים דגולים עוד יותר, אהבתי במיוחד את המשפט שהכיל בתוכו את המילה משיח ואמן. זו המקבילה הרוחנית לכותרות הסיום בסרט קולנוע>

../images/Emo13.gif

אני אהבתי את 'ישראל סבא', שנים רבות לא הבנתי מי זה הישראל הזה שמזכירים אותו בכל הזדמנות.

שיזדיינו כולם אמן ואמן

פעם הייתי עומד ככה שעה מול לוח המודעות וקורא פצ'קוילים אחרי מעיריב. זה היה במקום לצפות בחדשות הערב. היום קניתי פצ'קויל זז גדול, 40 אינטש, והחזרתי אותו לחנות, כי אין כמו הפטשקעווילים המקוריים . ושזידיינו כולם. אמן ואמן. פעם הרשלה אכל דג מלוח. בבית של איזה גביר אחד רשע. הביאו לו רק את הראש והזנב. בקיצר הוא עמד והתחיל לומר עלינו לשבח אין עוד. אמר לו הגביר ככה אתה מתפלל. אמר לו ככה זה נראה כשיש רק ראש וזנב. ואם אתם שואלים למה הרשלה אמר בדיחות כאלה מפגרות, תשאלו למה הוא אכל בכלל דג מלוח???!!!

R a c h e

New member
בלחטט באף בשבת

(פשוט נזכרתי באחד הרופאים שלנו שעושה זאת כל ימות השבוע, קבל עם ועולם.....

למעלה