למה השמאל לא מגנה

bangy

New member
למה השמאל לא מגנה

אני באמת מצפה מהשמאל הישראלי לגנות את האלימות של ארה"ב מול האפגנים המסכנים. הרי גם אם הפיגוע במגדלי התאומים היה כל כך חמור, זה עדיין לא סיבה מספיק טובה לגרום לעם שלם סבל כה רב חוץ מזה שהאפגנים לא באמת יכולים לים קץ למדינת ארה"ב.....לא כן? למה השמאל הישראלי על כל עמותותיו לא יוצא בזעקה גדולה????? אני בטוח שאם שרון או ביבי היו יוצאים להפגיז את בן לאדן באפגניסטן היינו רואים כבר אלפים בכיכר רבין

אלי.

New member
לשמאל הישראלי יש בעיה

כרגע הוא נמצא במיעוט - 15% מק-סי-מום לפי הערכות מודיעיניות, וגם זה כולל 10% ערבים. במצב כזה אתה לא יכול לדרוש ממנו גם להשליט את מדיניותו על ממשלת הימין וגם לגנות את אדוני העולם. זה יותר מדי בשביל מיעוט שבמיעוט, גם אם מדובר בשמעון פרס ... פרה פרה - תן להם לגמור את העבודה, לחזור לקווי 67, למכור את המדינה בנזיד עדשים (תמורת עוד פרס נובל, כי הפרס הקודם כבר נבל
) - ואז יתפנו החבר´ה לגנות את ההפגזות על טרשי קנדהר וגבעות קאבול.

bangy

New member
נתיבה, אין לי מושג על מה את מדברת

ובכלל,,,,,,,, מה זה קשור????????

tali_le

New member
דווקא כן...

השמאל כן מגנה את המתקפה... אני מניחה שבתוך כל ההתלהמות האמריקאית והעולמית קשה לראות את זה שימו לב למשהו: לפני 10 שנים מימנה ארה"ב את בין-לאדן כדי להביס את הקומוניזם היום בי לאדן הוא איש טרור שגרם להרג המונים אז עכשיו ארה"ב ממנת כוחות חדשים בצפון אפגניסטאן כדי להפיל את בין לאדן האם אלה יהיו הטרוריסטים הבאים?!

למעלה