מממ...
נסה רגע משהו כזה: 1. צור שאילתה שתראה לך את הרשומה האחרונה של הטבלה (אני רוצה לראות את האינדקס שלה. משהו כזה:
select ID from TABLE order by id desc limit 1
(כאשר אני מניח ש-ID, הוא ה- INDEX שלך והוא AUTOINC...). ו- TABLE היא אותה טבלה שאליה אתה עושה את ה- INSERT שלך. תרשום לעצמך מה קיבלת בתור ה- ID. 2. בשלב הזה תבצע שוב את השאילתה של הכנסת הנתונים שלך. 3. בצע את השאילתה הבאה:
select last_insert_id() as last
אני יודע שהשאילתה הזו נראה כאילו חסרים בה כמה דברים, אבל תריץ אותה בדיוק ככה כמו שהיא. ותבדוק מה התוצאה שאתה מקבל בעמודה של last. עכשיו, אם קיבלת ב-last מספר שהוא גדול מהמספר שקיבלת בשאילתה הראשונה (של שלב 1) אז הרשומה נכנסה לתוך המערכת. - במקרה זה תבדוק שוב את הטבלאות שלך, אולי תנסה לייצא אחת מהן לתוך קובץ טקסט ותראה מה אתה מקבל בו (האם יש בו את השורה האחרונה). אם קיבלת ב- last את התוצאה של 0 (או אולי את התוצאה שקיבלת בשלב ראשון) אז השאילתה לא נכנסה למאגר הנתונים בכלל. - במקרה זה שוב צריך לבדוק האם יש התאמה בין הטבלה שלך לבין שאילתה שלך וכו'. ועוד משהו, אם אכן ה- ID הוא AUTOINC, אז, תוותר על '\'\ ופשוט תעבור לנתון הבא בלי לציין כלום לגבי ה- ID גם בחלק הראשון של שמות השדות וגם בחלק של הערכים. שנאור.