למה הפריבילגיה להגיע מבית המעצר לאולם ביהמ"ש ללא אזיקים בידיים וברגליים כפי שההנחיות קובעות? 😕

דיברגנט חדש

Well-known member

הפצ"רית הגיעה לביהמ"ש ללא מדים ובלי אזיקים, מעצרה הוארך: "חששות כבדים לשיבוש"

בית המשפט בת"א האריך ב-3 ימים את מעצרה של יפעת תומר-ירושלמי. העבירות שמיוחסות לה: מרמה והפרת אמונים, שיבוש הליכי משפט ושימוש לרעה בכוח המשרה. "קיימת עילת מסוכנות", ציינה השופטת. התובע הצבאי הראשי לשעבר טען שגילה על ההדלפה בדיעבד: "מוכן לעימות ופוליגרף"​

בבית משפט השלום בתל אביב נערך היום (שני) דיון בבקשת המשטרה להאריך בחמישה ימים את מעצרם של הפרקליטה הצבאית הראשית (הפצ"רית) היוצאת האלופה יפעת תומר-ירושלמי ושל התובע הצבאי הראשי לשעבר אלוף-משנה מתן סולומש, שהגיעו בלי אזיקים וללא מדים.

השופטת שלי קוטין האריכה את מעצרה של תומר-ירושלמי בשלושה ימים, עד ל-5 בנובמבר, והבהירה כי קיים חשד לשיבוש חקירה וכן עילת מסוכנות. היא פירטה בהחלטתה כי החשדות המיוחסים לקצינה הבכירה הם מרמה והפרת אמונים, שימוש לרעה בכוח המשרה, שיבוש מהלכי משפט ומסירת ידיעה בידי עובד ציבור.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

הפצ"רית הגיעה לביהמ"ש ללא מדים ובלי אזיקים, מעצרה הוארך: "חששות כבדים לשיבוש"

בית המשפט בת"א האריך ב-3 ימים את מעצרה של יפעת תומר-ירושלמי. העבירות שמיוחסות לה: מרמה והפרת אמונים, שיבוש הליכי משפט ושימוש לרעה בכוח המשרה. "קיימת עילת מסוכנות", ציינה השופטת. התובע הצבאי הראשי לשעבר טען שגילה על ההדלפה בדיעבד: "מוכן לעימות ופוליגרף"​

בבית משפט השלום בתל אביב נערך היום (שני) דיון בבקשת המשטרה להאריך בחמישה ימים את מעצרם של הפרקליטה הצבאית הראשית (הפצ"רית) היוצאת האלופה יפעת תומר-ירושלמי ושל התובע הצבאי הראשי לשעבר אלוף-משנה מתן סולומש, שהגיעו בלי אזיקים וללא מדים.

השופטת שלי קוטין האריכה את מעצרה של תומר-ירושלמי בשלושה ימים, עד ל-5 בנובמבר, והבהירה כי קיים חשד לשיבוש חקירה וכן עילת מסוכנות. היא פירטה בהחלטתה כי החשדות המיוחסים לקצינה הבכירה הם מרמה והפרת אמונים, שימוש לרעה בכוח המשרה, שיבוש מהלכי משפט ומסירת ידיעה בידי עובד ציבור.
הסר דאגה מלבך ידידי.
כשיעצרו את היועמשיט היא כבר תהיה בלי טלפונים ועם אזיקים.
תראה, זה שהמנוולת זרקה את הפון לים זה לא אומר שאין עוד אפשרויות.
הרי היא התכתבה עם אחרים.
האחרים עדיין לא זרקו את הפון לים.
אני מאמין שדוד זיני הלביש על כל חבורת הזבל הזאת את תכנת הרוגלות פגסוס.

דיברגנט חדש

Well-known member
הסר דאגה מלבך ידידי.
אפשר לראות את זה שהאריכו את מעצרה רק ב-3 ימים למרות החשדות המיוחסים לה שאותן ציינה השופטת של מרמה והפרת אמונים, שימוש לרעה בכוח המשרה, שיבוש מהלכי משפט ומסירת ידיעה בידי עובד ציבור. "משך הזמן שמתנהלת החקירה, נסיבותיה האישיות של החשודה וממצאי הבדיקה הראשונית מעלות כי יש לאפשר את החקירה בעודה מצויה במעצר".
כשיעצרו את היועמשיט היא כבר תהיה בלי טלפונים ועם אזיקים.
תראה, זה שהמנוולת זרקה את הפון לים זה לא אומר שאין עוד אפשרויות.
הרי היא התכתבה עם אחרים.
האחרים עדיין לא זרקו את הפון לים.
אני מאמין שדוד זיני הלביש על כל חבורת הזבל הזאת את תכנת הרוגלות פגסוס.
מצאו את הסלולרי שלה והוא עבד, בינתיים שקט, למרות ממצאים שמגיעים מכל מיני מקומות כמו לדוג' זה שברדוגו חשף.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אפשר לראות את זה שהאריכו את מעצרה רק ב-3 ימים למרות החשדות המיוחסים לה שאותן ציינה השופטת של מרמה והפרת אמונים, שימוש לרעה בכוח המשרה, שיבוש מהלכי משפט ומסירת ידיעה בידי עובד ציבור. "משך הזמן שמתנהלת החקירה, נסיבותיה האישיות של החשודה וממצאי הבדיקה הראשונית מעלות כי יש לאפשר את החקירה בעודה מצויה במעצר".

מצאו את הסלולרי שלה והוא עבד, בינתיים שקט, למרות ממצאים שמגיעים מכל מיני מקומות כמו לדוג' זה שברדוגו חשף.
אני לא אתפלא אם מחר בג"ץ יחליט למנות את הפרקליט הראשי או מישהו מטעמו, על אף ניגודי העניינים אשר זועקים לשמים.
אנחנו כבר מזמן הפכנו להיות מדינת כל ניגודי עינייניה.
מדינת כל מחורייניה.

דיברגנט חדש

Well-known member
אני לא אתפלא אם מחר בג"ץ יחליט למנות את הפרקליט הראשי או מישהו מטעמו, על אף ניגודי העניינים אשר זועקים לשמים.
אנחנו כבר מזמן הפכנו להיות מדינת כל ניגודי עינייניה.
מדינת כל מחורייניה.
הם מנסים:( וממשיכים,

לוין הודיע שהשופט יוסף בן חמו ילווה את חקירת הפצ"רית, בג"ץ הקפיא (n)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כן, אני בהחלט מבין ללבך
אגב, גם לבי לא רחוק משם.
חוסר המשילות של ממשלת הקוקסינלים הזו זועקת לשמיים.
מלכתחילה היו צריכים להזיז הצידה את בג"ץ.
היו צריכים לשבור את הגג של עבריין הבניה יחד עם נשיאותו המחורבנת המזוייפת ולהעיף אותו לקיבינימאט.
מאחר ולא עשו זאת, אז שלא יבואו להתבכיין.
אני לא אתפלא אם בן גביר בבחירות הקרובות יקבל את כללללללללללללללללללללללללללל המנדטים של פושעי מכילי הבג"ץ.
קראנו להם "הליכוד"..
צריך לקרוא להם: "הפיחוד"...או "שפניו של נתניהו".
חבורה של פחדנים עלובים.
מי שיבחר בהם, הוא בן של....מוכרת מזון.

למעלה