למה הפסקתי לחלום?

avidadon

New member
למה הפסקתי לחלום?

עד לפני כמה חודשים, הייתי חולם כל לילה, חלק גדול מהחלומות היו צלולים. בזמן האחרון הפסקתי לחלום כמעט לחלוטין... מהן הסיבות שיכולות לגרום לכך? תודה

avidadon

New member
כמה מהחלומות הצלולים שלי

חלום שטותי למדי: אני ואחי הולכים ברחוב יוקרתי בצפון תל אביב, כשלפתע הגיח כלב ענק מאד החצרות והתחיל לרדוף אחרי. התחלתי לרוץ ריצת אמוק ומרוב פחד התפרצתי למרפסת בעלת דלת זכוכית.. הזכוכית נשברה. בעל הבית שישב בכורסה ועישן להנאתו חיך בסיפוק. "אתה עוד תשלם על זה, יש לי סוללה של עורכי דין מהטובים בארץ, הם יוציאו ממך 300,000 שקל". "300,000 אלף שקל?" שאלתי, זה לא מוגזם? -"חה חה חה", צחק האיש ונכנס לביתו. אני ואחי נסובנו ללכת הביתה. אח שלי לא הצליח להרגע, הוא היה בהיסטריה מוחלטת. בשלב כלשהוא בחלום התחלתי להבין כנראה שמשהוא פה לא הגיוני...עד שקלטתי שאני בעצם חולם... תוך כדי שאני שקוע במחשבות אודות אמיתות החלום אח שלי ממשיך לנגז´: איך נחזור הביתה? מה נגיד להורים? אתה והשגעונות שלך!!! אמרתי לו, תרגע טמבל, זה רק חלום, הסיפור עם האיש והזכוכית בעצם לא היה, רק חלמתי את זה. והוא בשלו: מה חלום? 300,000 שקל זה חלום?? ואני ממשיך לצחוק כל הדרך הביתה, קוטף עלים וממולל אותם ביד... והוא- בוכה, היסטרי, כמעט על סף עילפון... זהו.. כאן איפשהוא החלום הסתיים..

avidadon

New member
עוד חלום, קצר... ומפחיד ../images/Emo153.gif

ישבנו כל המשפחה לארוחת ערב נחמדה, כשלפתע נפרצה הדלת וערבי רעול פנים נכנס פנימה כשסכין חדה בידו. כולנו קפצנו בבהלה והתחלנו לרוץ מסביב לשולחן כשהערבי רודף אחרינו עם הסכין. למזלי הרע אני הייתי האחרון, זה שהיה הכי קרוב אליו (לולא זה היה חלום ברררררררררררררררר).... בשלב זה של החלום הבנתי שאני חולם, אבל לא היה לי את האומץ הדרוש לומר זאת לערבי (בכל זאת, מדובר באדם חמום מח
) לקח לי עוד כמה שניות עד שאזרתי אומץ, הסתובבתי לעברו, פתחתי את החולצה ואמרתי לו שהוא מוזמן לדקור אותי, אני מוכן בכיף... כמובן שהוא לא רצה לדקור אותי, ואחרי מספר שניות.... .... ... אבי!! כבר שמונה בבוקר!!! (אמא שלי, בלי סכין) D-)

LUCID DREAM

New member
../images/Emo128.gif

אני די מסכחמה עם Vriety, איך אתה מצפה לזכור חלומות כמו שצריך עם אין לך יומן
ואני לא בטוחה שאתה יכול להיות בטוח שהפסקת לחלום - כי זה שאין לך חלומות צלולים, לא אומר שאין לך חלומות...

shabaz

New member
i dont remember when or why

but i read sometime that music effects your ability to dream...

למעלה