למה הפורום מת?

Woogyman

New member
למה הפורום מת?

בדרך כלל בשעות האלה הוא מוצף. טוב אני אפתח נושא דיון חדש. איזה תוכנית (מכל תקופה) לדעתכם הכי מתאימה לקרוס אובר (פרק משותף) עם מכושפות? אוקיי, אני חושב קודם כל ש"באפי" או "אנג´ל" כמובן מתאימים, מהסיבה הפשוטה שהעולמות של שתי הסדרות כמעט זהים. אממ חוץ מזה אני לא חושב שיש עוד סדרה שמתאימה. מישהו? שימו לב שלא חייבים סדרה שמדברת על שדים. יכולה להיות גם סדרה רגילה, שפשוט האנשים שם כאילו לא יודעים שיש שדים.

Ophel McNeil

New member
הפורום מת כי אתמול

הוא היה ער עד חמש וחצי בלילה.... בכל אופן, השילוב המושלם - מכושפות ובוורלי הילס. מה, לא?

Woogyman

New member
אני חושד בקרוס אובר אגב

במכושפות היתה בעונה הראשונה דמות בשם ג´וס. הוא יצא עם פייפר ועזב אותה לטובת עבודה בבוורלי הילס. שבועיים אחרי שהוא עזב, אותו השחקן הופיע בבוורלי הילס בדמות בשם אחר. כמובן שהמוח המעוות שלי ישר התחיל להמציא סיפורים, והחלטתי שהוא עובד בשביל הFBI (הוא אף פעם לא אמר מה העבודה שיש לו בבוורלי הילס) ופשוט שינה את השם וזה היה קרוס אובר. נכון שיש את כל העניין שפרו קצת תזכיר לכולם שם את ברנדה, אבל זה לא הפריע כשעשו קרוס אובר בין בוורלי למלרוז פלייס, אז זה לא אמור להפריע עכשיו.

Ophel McNeil

New member
זה לא בדיוק קרוס אובר.

זה סתם משהו נחמד ומכוון (וכזכור לשני הסדרות יש אותו מפיק ^^). רק.... לדמות לא קראו ג´וש? ופייפר היא זאת שנפרדה ממנו, אגב. ודבר אחרון - מכושפות וסברינה. השילוב המושלם.

Woogyman

New member
כן, טעות בהקלדה

זה ג´וש. וזה לא פייפר נפרדה ממנו. כאילו כן, אבל הוא הציב לה אולטימטום. או שהיא מתחייבת, או שהוא הולך. ואז הוא הלך. (שמתי לך את הפרק הזה בקלטות).

mscooter

New member
קרוס נחמד יהיה בן

מכושפות ובאפי, הכי מתאים תודו..

למעלה