אומנות מופרזת
New member
למה העוגה מתפרק??
שלום. שבוע טוב שאלה בבקשה, אחריי שהעוגה מוכנה- לגביי עוגת וניל או תפוזים הוא אוורירי יותר מידיי לעומת שוקולד, שמחזיק טוב, חזק ... מה אפשר לשים לעוגת תפוזים/וניל שיחזיק טוב??? אני משתמשת בעוגה ה"רגילה": ביצים מופרדים, סוכר, תפוזים או מים, קמח א. אפייה, שמן.... אני אשמח לקבל עוגה לא אוורירית.... תודה רבה...
שלום. שבוע טוב שאלה בבקשה, אחריי שהעוגה מוכנה- לגביי עוגת וניל או תפוזים הוא אוורירי יותר מידיי לעומת שוקולד, שמחזיק טוב, חזק ... מה אפשר לשים לעוגת תפוזים/וניל שיחזיק טוב??? אני משתמשת בעוגה ה"רגילה": ביצים מופרדים, סוכר, תפוזים או מים, קמח א. אפייה, שמן.... אני אשמח לקבל עוגה לא אוורירית.... תודה רבה...