למה הם לא מבינים?

למה הם לא מבינים?

קבלתי היום שני מסרים, שניהם אומרים לי הבנתי אותך.... הבעיה שאף אחד מהם באמת לא הבין. ממש נמאס לי מהגברים הישראלים..... הלוואי שמישהו יוכיח לי אחרת.

ד נ י ת3

New member
קודם כל השאלה היא

מה הם היו צריכים להבין. דבר נוסף: יש משהו כזה שנקרא "חובת המקבל וחובת המוסר": מה זה אומר - שאם לא הבינו אותך, כאחת שהעבירה את האינפורמציה, האחריות היא עליה - כלומר לא הסברת את עצמך טוב. הבנת מה אני מנסה לומר? זה לא הגברים. נסי להסביר להם שוב. עד שתובני היטב. דנית

../images/Emo23.gifחסרים פרטים נוספים בהודעתך../images/Emo23.gif

לכן קשה להגיב לך בהתאם

גלית35

New member
את חושבת שהבעיה היא רק אצל../images/Emo20.gif

גברים ישראלים? ואולי את לא היית ברורה מספיק?

בזמן האחרון נשמעות הרבה תלונות

על נשיות ישראליות גברים ישראלים כאילו מה כולנו בגולה ויוצאים עם גוים שווים? לא , באמת אני רוצה להבין לכולם נמאס מהישראלים אני מכירה ויוצאת רק מישראלים אם כי מזמן לא הכרתי איזה תייר הולנדי מקסים אבל בכל אופן לי לא ממש יוצא להכיר "זרים" ולכם..? אם לא עם הישראלים עם מי כן ...?

איילת75

New member
בקשר לגברים לא ישראלים

אז אני גם חייתי עם גבר לא ישראלי וגם מכירה גברים לא ישראלים, אז מנסיון, גברים ישראלים הם "עם". אני הסביר: באופן טיבעי, גברים ישראלים שונים מגברים ממקומות אחרים בעולם. האם זה טוב או רע?! אז פעם לא אהבתי את החיספוס והמצואיות של הגבר הישראלי. העדפתי את השונות של גברים ממקומות אחרים. היום ,אני דווקה נמשכת בדיוק לתכונות האלו של הגבר הישראלי. איילת

esunshine

New member
לא יפה

יש לבחון מה הבעיה. גם לי קורה לא אחת, שאני אומרת שאני לא מעוניינת במישהו, והוא לא מוכן להבין.....

קבלי מסר שלישי:

גם אני לא כ"כ הבנתי מה את רוצה להגיד...אבל אני אישה אז זה בסדר...... תסבירי ואז אני אבין :)

../images/Emo183.gifהיו שני מקרים

אחד שאמרתי לו שאינני מעוניינת בו והוא לא מוכן להבין.....למרות שהסברתי למה... השני, מישהו שניסיתי להכיר באתר הכרויות, והיה מעוניין לראות תמונה. ניסיתי להסביר שעדיין אין לי (לא שמאמינה בזה) הוא ענה "טוב הבנתי"... מה הבנת?! די המומה מחוסר התקשורת שמסתמן בין גברים ונשים. וכן אני יודעת שגם אנו לא תמיד מובנות. אבל, זה נכתב מרגע של כעס רגעי. שטויות עבר. שתהיה לכולכם סופשבוע נעים. ותודה על התגובות

אוקיי...אנסה להסביר:

הראשון - ראי בכל מחמאה...הוא מעוניין בך ואת לא בו. הוא פשוט לא מוכן לוותר עלייך כנראה אז הוא מנסה לשכנע אותך... השני - האמת שאני מבינה את השני...אל תכעסי עליי...אבל גם כשאליי מישהו פונה ואני מבקשת תמונה, אז אם לא שולחים לי תמונה אין מצב שאני נפגשת. זה פשוט מניסיון - כ"כ הרבה פעמים ראיתי תמונה של אנשים, ובמציאות הם נראו פחות טוב והתאכזבתי, ככה שהגעתי למסקנה שאם למישהו אין תמונה, או לא מוכן לשלוח לי אותה, אז אין לי מה לבזבז את זמיני עליו. נשמע אולי מגעיל וסנובי, אבל זה פשוט ככה. הסיבה שאני יוצאת לדייטים היא כדי למצוא את האחד. זו האמת. אין לי זמן להכיר עכשיו אנשים ולשבת על כוס קפה עם מישהו שלא ראיתי את התמונה שלו. כי הסיכוי שהוא לא יצמא חן בעיני הוא גבוה יותר במקרה שגם לא ראיתי את התמונה שלו. ונכון, את כרגע במצב שבאמת אין לך תמונה לשלוח. אין לך מה להתעצבן. פשוט כשתהיה לך תמונה, תוכלי לשלוח. זה מאד לגיטימי שאנשים ירצו תמונה. סופ"ש נעים גם לך!!!!!!!!!!

garcia

New member
להגיד באתר הכרויות

שאין לך תמונה זה כמו שאחד ייכנס לבית קפה ויבקש קפה ועוגה אך יגידו לו שאין כרגע. הבן אדם ייקח את הרגליים וילך. זה מה שעשה אותו בחור באתר ההכרויות.

למעלה