למה הליכוד מידרדר?

למה הליכוד מידרדר?

הליכוד מסתבך והולך. ירידה בסקרים ההולכת ומצמצמת את הפער עם מפלגת העבודה. אתם חושבים שזה בא לכם בחינם? המדיניות החברתית שלכם גורמת לכל מי שרעב ללחם, לכל מי שאין לו בגד ללבוש, לכל מי שנזרק מביתו והפך להומלס, לאחל לליכוד נפילה וירידה. הוא יאחל לכם זאת ממעמקי ליבו הכואב! ואתם ממשיכים לזלזל בקללות אילו? מה הפתרון? הפתרון הוא שתפסיקו להציק לעניים לחלכאים ולנדכאים באמצעות מדיניות העשירים שלכם. תפסיקו להיות אכזרים כלפי חלשי החברה, והם יפסיקו לאחל לכם נפילה וירידה! נסו וראו! כל מי שרעב ללחם, לא יכול לברך אתכם! כל מי שיפסיק להיות רעב ללחם בגלל חקיקה רחמנית שלכם, לא יפסיק לברך את הליכוד! אז שנו את מדיניות הקפיטליזם שלכם, למדיניות התומכת בעניים, ותראו איך שהליכוד יתחיל לעלות ויפסיק לרדת! אני לא בטוח שתקחו דברים אלה ברצינות, אבל זה פשוט כך! כמה שזה יישמע לכם מטופש ומפגר מה שאמרתי כאן. הזהרתי אתכם לפני מס´ שנים, ולא שעיתים לאזהרות אלה והמשכתם במדיניותכם האנטי חברתית והאכזרית כלפי העניים והחלשים. ואז ראו: לפי הסקרים של עיתון הארץ, הליכוד צונל ל27 מנדטים, המערך עולה ל24 מנדטים, הליכוד מסתבך בניגוד לכל הגיון בשחיתויות שונות, ועוד הסתבכויות מהסתבכויות כאלה ואחרות. אתם חושבים שזה מהאויר??? לא!!!!!! זה לא מהאויר!!!!!!!!! זה בגלל האכזריות של הליכוד כלפי העניים והחלשים!!!!! יש דין ויש דיין!!!!!! העולם אינו הפקר ומי ששולח ידיו לאש נכווה מהאש!!!!! אז תחשבו פעם נוספת אם לא כדאי לכם לשנות את מדיניותכם החברתית הרעה והאכזרית, תחשבו על כך טוב טוב!!!!!!!!

Zack DA

New member
סקרים סקרים סקרים

סקרים באים והולכים. הליכוד אינו נגד סוציאליזם - להיפך. אבל אלה שנים של מיתון ולא של צמיחה.

הליכוד הוא קפיטלסטי חסר לב!

הוא מסתכל על חלשי החברה בעין מתנשאת, ובצורה פורמלית-טכנית, ולא פלא שהוא מידרדר כל כך! ככה זה כשהמוסר אינו מנחה הדרך. שיחזירו את הרגישות לקונסנזוס, ויראו את השינוי!

Zack DA

New member
הליכוד מתנשא ? את יכולה בבקשה

לתת דוגמה כדי שאבין את כוונתך ?

נכון, אבל לא משמעותי...

אין הרבה הבדל בין המדיניות הקפיטליסית של הליכוד, לבין המדיניות הקפיטליסטית של העבודה. ההבדל העיקרי כיום, הוא המצב הבטחוני כיום, ובנוסף, השקעות העתק של הליכוד וגרורותיו בהתחלויות. ומכיוון שהם קפיטליסטים, אז מאיפה יקחו את הכסף בשביל זה? מהעשירים? חס וחלילה - אז מקצצים לעניים.

כשאני מדבר על עשירים

אני לא מדבר על מי שמרוויח 20,000 ש"ח בחודש, אלא על אלו שמרוויחים מאה אלף ויותר. אלו שעושים כסף מכסף ולא מעבודה. אלו שעושים הון בבורסה. משום מה, הם לא ממוסים כמעט. מכיר את הפתגם הזה: "חוקי המיסים הם רשת מיוחדת שבה הדגים הקטנים נתפסים, ורק הדגים הגדולים מצליחים לחמוק"?

מדוע התעלמת מהנושא העיקרי של ההודעה

כפי שאמרתי, המדיניות הכלכלית של העבודה והליכוד די דומות - שתיהן קפיטליסטיות. אבל ההבדל הגדול (בממשלת רבין בעיקר, ברק פעל כליכודניק רגיל), הוא ההשקעה המאסיוית של הליכוד בהתנחלויות, שכמובן באה על חשבון הציבור, ובעיקר על חשבון החלקים החלשים שבציבור. אתה מוזמן להגיד שההשקעה הזאת מוצדקת, אבל תזכור על חשבון מה היא באה.

Zack DA

New member
המתנחלים הם חלק מהציבור

לכן אי אפשר לומר שההשקעות הללו הן נגד הציבור.

לא מדוייק...

אתה מכיר איזשהו ישוב של כמה עשרות/ מאות אנשים שצה"ל מספק לו הגנה בצורה של כמה עשרות / מאות חיילים? אתה מכיר מקום שבו בונים כבישים עוקפים ועליהם עוד כבישים שיעקפו אותם (ובדרך כמובן יפקיעו אדמות מפלשתינאים וכך יגרמו להם לשנוא אותנו יותר)? האם יש מקומות כאלו מחוץ להתנחלויות?

Zack DA

New member
ואני גאה בשמירה הזו

היא תואמת את האידיאולוגיה שלי. התשיישבות ביש"ע היא ברכה. וכשיגיע זמני לשרת בצה"ל - אשמח להגן על שתי משפחות.

ברור לך שזה עולה הרבה כסף?

ושהכסף הזה נגרע מהסכום שיכול היה להיות מוקצה למקומות עבודה, תשתיות, רווחה, חינוך וכו´?

Zack DA

New member
אני מודע לעובדה הזו

תראה, הכי זול היה להשאר בגולה ולא להקים כאן מדינה. אידיאולוגיה עולה כסף !

יפה. אז תכניסו את זה לתעמולה שלכם.

ששרון יופיע בתשדירי הבחירות של הליכוד, ויגיד את ההפך ממה שמרצ אומרת: מרצ אומרת: הפסיקו את ההשקעות בהתנחלויות - העבירו את הכסף לשכבות החלשות. ששרון יגיד את מה שהוא עושה בפועל: עניים, אתם ממש לא מעניינים אותי, יותר חשוב לי להשקיע בהתחלויות, אז לכו חפשו...

Zack DA

New member
זו דמגוגיה

ודאי שהעניים מעניינים את שרון. לכן הדרך הנכונה לעזור להם היא להוריד את הקיצבאות ולהתחיל לשלוח אותם לעבודה. היום כבר לא משתלם לעבוד במדינה הזו.

נו, מדיניות ימין קפיטליסטית רגילה.

במה זה סותר את מה שכתבתי? גם בשביל שיהיו מקומות עבודה צריך להשקיע כספים, במקום לבזבז את הכספים האלה בישיבות, בהתחלויות, ואצל המליונרים.

Zack DA

New member
...או בקצבאות לאנשים שיקבלו פחות

אם יצאו לעבוד. אגב, אני מבקש ממך להבדיל בין ישיבות לבין התנחלויות. השקעה בהתיישבות ביש"ע היא מבורכת, בעוד בישיבות... לא ממש.

בחייך, כמה מהם לא רוצים לעבוד

וכמה פשוט לא מוצאים, בגלל שאין, בגלל המיתון, בגלל ההשקעות הלא יעילות של הממשלה בהתנחלויות, במליונרים, בישיבות... אם אתה תומך בהשקעה בשטחים ונגד השקעה בישיבות, למה שלא תצביע שינוי? נדמה לי שזו האידיאולוגיה שלהם.

Zack DA

New member
קודם כל

אתה תתפלא כמה מהם פשוט לא רוצים לעבוד. אבל מעבר לזה - שינוי היא מפלגת שנאה שאין לי שום כוונה להזדהות איתה. שינוי מושתתים על אנטי ושנאה ותוך שתי כנסות הם יעלמו.

כמה?

כמה לדעתך לא רוצים וכמה פשוט לא מוצאים? נסה לקחת עיתון מהיום, עם מודעות דרושים, ועוד אחד מלפני שנתיים. כמה מודעות דרושים תמצא בראשון וכמה בשני? נדמה לי שזה יוכיח את טענתי. הלוואי ואתה צודק לגבי שינוי. מה שכן, אביגדור (ילדים תברחו!!) ליברמן, שאמרת שאתה מעריץ הוא גם לא בדיוק איש של אהבה...

למעלה