למה הכל

LiorShap

New member
למה הכל

חייב להיות כזה חרא למה אני לא מבין כוסעמק! נמאס כבר מהכל די אני סתם כמו איש מת שצף בחיים , לא רוצה אותם! אני מצטער שאני מוציא את זה פה אבל אני פשוט חייב..הכל פשוט חרא נמאס נמאס נמאססס אני לא יודע מה לעשות עם עצמי הימים עוברים ועוברים וכלום לא משתנה תמיד ההרגשה של הריקנות בא לי לתפוצץ אני לא יודע מה לעשות

MeWithoutU

New member
אוף!../images/Emo10.gif

"סתם, עובר הזמן ולא מצליח לרפא את הפצעים... זה מתחזק, שוב משתתק...מחייך אבל בוכה מבפנים" (סינרגיה - מרגיש אחר) הלוואי והיה לי משהו מעודד להגיד... הלוואי והייתה לי תשובה... מרגישה בדיוק כמוך - וכל דבר שאגיד לא יעזור. מצטערת שלא יכולה לעזור... רק לשלוח לך
ענקקקקקק ומקווה שיסתדר... מקווה שתרגיש יותר טוב... אולי מחר תקום אם חיוך... אולי מחר יהיה יותר טוב.

A GIFT OF LOVE

New member
היי ליאור

זה ממש בסדר שאתה מוציא את זה פה. כולנו נשברים לפעמים... אני מבינה שאתה ממש מרגיש רע ומאחלת שבקרוב תרגיש יותר טוב.
רוצה לשתף?

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifהיי ליאור

אתה יכול לספר לנו מה קרה? אם זה משהו אישי תנסה אולי לספר לנו בקווים כלליים. אולי נוכל לעזור, לתרום משהו, אפילו נוכל לתת איזה רעיון לשיפור המצב? אני מקווה שמהרגע שכתבת את ההודעה ההרגשה שלך השתפרה. תרגיש טוב !

LiorShap

New member
תודה כולם

אני לא חושב שיש משהו שאתם יכולים לעשות שישפר את המצב,אבל ממש תודה לכולם על האיכפתיות

A GIFT OF LOVE

New member
אולי בפועל

לא נוכל לעזור אבל מאחורי כל פעולה יש מחשבה ושם אנחנו יכולים לעזור ואם צריך לתמוך או לייעץ. בכל אופן זה לשיקולך, אנחנו תמיד כאן. מקווה שיהיה בסדר!

למעלה