למה הכוונה...

• פותח הנושא MGP
  • פורסם בתאריך

MGP

New member
למה הכוונה...

למה הכוונה מלאך? ז"א יענו דיברתי עם איזה מאג והוא טוען שהוא מלאך למה הוא מתכוון?

shabaz

New member
לפי דעתי

עבד עליך... אל תתרגש אחי זה קורה לכולם. הוא לא באמת מלאך... אם הוא היה מלאך מן הסתאם הוא לא היה חי על כדוה"א (די עם המשפט על דודי בלסר "אלוהים..נראה לי ששכחת מלאך" נמאס...הוא קופיף מפגר :)) הקיצר אני לא הייתי סומך על זה שהוא מלאך שבז

MGP

New member
אבל הקטע הוא

שזה לא רק הוא ודווקא מאגים מפורסמים גם. מכיר את רזיאל? הוא גם קורא לעצמו מלאך הוא מהולנד נראה לי ויש עוד. נ.ב שבז יש לך אייסיקיו? זה דיי חשוב בקשר למורה.

shabaz

New member
כן....יש לי אי סי קיו

אני מפחד לתת את המספר פה... יש פה אנשים סוטים מאוד סתתתתתתתתתתאם 120967227 שבז

shabaz

New member
ורזיאל....

הוא באמת מלאך... נראה לי של אלמנט ה....אדמה? (כמעט בטוח שאני טועה....) הקיצר..יש הרבה אנשים מופרעים שחושבים שהם נשלחו ע"י אלוהים או משהו כזה...יש להם שם.. חולי נפש (נפש!!!!) אז אני מניח שהבנת... אבל תשמע...לך תדע. אולי אתה הנבחר ואתה הבן של דודו זר המלך שחי חי וקיים (דודו זר זה הבנאדם מפרפר נחמד) שבז

shabaz

New member
או קיי

אני משנה את הדעה שלי... אחרי דיבור עם ידידי המאנייק (אתה יודע למה!!!!!!!!) הבנתי שיכול להיות שבנאדם הוא עם נשמה של מלאך (יש גם עם נשמה של ערפד) אז...טעיתי..קורה לפעמים אין מה לעשות.. שבז

morning star

New member
נשמה שלי, כפרה

אני אדלג על הסבר מפורט מהי בעצם הגדרה של מלאך (בפעם אחרת) ואני אגיד בקיצור: בן אדם עם נשמה של מלאך זה אדם שעשה משהו טוב ואיזו אימא מרוקאית אמרה "איזו נשמה של מלאך יש לו, כפרה עליו!" - וזהו. אין ל"מלאך" אמיתי שום סיבה להתגלגל בגופו של אדם - אלא אם כן זהוי משימה מיוחדת (פירוש השם מלאך הוא "שליח") וגם אז הוא לא ינפנף בזה מול אנשים, אם בכלל ידע את זה בעצמו. לערפד, טכנית, לא יכולה להיות נשמה שמתגלגלת (עיין ערך Undead) - לו היו קיימים ערפדים כמו באגדות. הקונספציה של "נשמות מלאכים" היא קונספציה הנובעת מההנחה המוטעית כי כולנו היינו מלאכים עוד לפני שנוצר האדם, ומנשמות המלאכים שהיינו התגלגלו בתוך בני האדם - ומשום מה מאשימים את הקבלה בקונספציה הזו (אני לא נתקלתי בקבלה בקונספציה המצחיקה הזו). אנשים אשר אומרים כי נשמתם היא נשמה של מלאכים - ובכן, סתם עושים רעש - ואישית, לא הייתי מתגאה בזה (מלאך הוא פחות או יותר קבוע בעמדתו בעוד לנשמת אדם, אם היא מתפתחת, יש מרחב תמרון רחב יותר). שלך הנווד

shabaz

New member
אה

אז מי טועה ומי צודק? אורף בילבלתם אותי. טוב...אני עכשיו חסר דעה בנושא הזה אז אל תפנו אליי בקשר לזה. אורף שבז

MGP

New member
אז...

כן אני צדקתי הבן אדם הזה שטוען שהוא מלאך באמת אמר שיש לו איזה שליחות!

morning star

New member
אז מה אם הוא אומר?

זה עושה אותו מלאך? יש הרבה אנשים שטוענים שהם נפוליאון/יוליוס קיסר/אלוהים ועוד שכאלה - עד כמה אתה מאמין להם. מה למלאך לעשות בגוף אנושי? הרבה כתות (חלקן מסוכנות וקוראות להתאבדות) טוענות שמנהיגיהן הם מלאכים בגוף אדם, אולי תצטרף לאחת? אדם שטוען שהוא מלאך יגיד הכל כדי לגרום לאנשים להאמין לו - מבחנו האמיתי יהיה בעשייה. "כבדהו וחשדהו" - אימרה שיש בה המון. כדאי שתשנן אותה היטב כאשר אתה נתקל באנשים הטוענים להיות יצורים מופלאים. בטוחני כי מי שהוא באמת "מלאך" בשליחות לא היה מצייץ על העובדה הזו ומבצע את משימתו באלמוניות. שלך הנווד

MGP

New member
ובכן...

מי אמר שהוא מספר את זה לאנשים? תשמע אחרי הכל לא הזכרתי שם! יש סיבת שאני פשוט לא מפרט... ועוד הרבה הרבה הרבה הרבה דברים! ולפעמים פשוט מרגישים!

nepthys

New member
אולי אתה מאמין בזה

כי אתה *רוצה* להאמין בזה? כי אתה רוצה לחשוב שכאלו דברים אפשריים? ותאמין לי, בחייך, אם תמשיך לעסוק במאגיה, אתה תפגוש מספיק אנשים שטוענים שהם מלאכים, ותצליח להוכיח שהם לא בלפחות 99% מהמקרים. אני מניחה שעם הניסיון אתה תבין עד כמה יש סיכויים שהוא טועה..

MGP

New member
אבל...

כרגע אמרתי שיש סיבות למה אני מאמין! אני ממש לא מאמין לכל מי שאני שומע יש לי שכן שטוען שהוא רוח! ויש לו חבר שטוען שהוא ערפד! אני לא מאמין להם! ולזה שאני מאמין יש סיבות!

למעלה