למה היא עושה לי את זה????

wyuval

New member
למה היא עושה לי את זה????

טוב...אני חדש פה אז אני מתרגש קמעה...מקווה שתתמכו בי...מה שיש לי לומר זה משהו מאד בנאלי..יצאתי עם בחורה מדהימה בשבוע שעבר...היה חזק...ואפילו התנשקנו בסוף היציאה..היא אמרה שמאד נהנתה וכמובן שתשמח להיפגש שוב..יום אחרי זה התקשרתי ונשמע היה שהיא די שמחה לשמוע אותי..רמזה לי שתשמח לראותני עוד באותו הערב..וקבענו..אמרה שתתקשר יותר מאוחר ולא התקשרה..הקיצר..התקשרתי בעצמי ,בקטע מסויים , שעתיים אחר כך לוודא שלא נדרסה וכו´ והסתבר שהחולרע פשוט דפקה ברז..שוב..בקטע "מאד" מסויים. שורה תחתונה..מה הקטע??

אלדד26

New member
בוא נתחיל עם זה

שלבחורה שלה קראת "חולרע" יהיה מספיק שכל כדי לקחת את הרגליים ולעוף לה לפרח אחר. דבר שני, מה זה "בקטע *מאוד* מסוים"? אני מפספס פה משהו? יש איזו כוונה נסתרת הנשגבת מבינתי? קצת קשה לי להבין ממך מה עשתה לך החולרע. ואני אישית הייתי נמנע מלדבר בכזו שפה על כל אחת, ובטח ובטח על מישהי שאני יוצא איתה ורואה איתה איזשהו עתיד.

טל קר

New member
לא ברור לי מה ה"קטע" המאוד מסוים

אליו רמזת בהודעתך מספר פעמים, כך שאין לי מספיק מידע כדי לעשות ניחוש מושכל בנוגע למה הקטע.

wyuval

New member
הקטע המאד מסויים

הקטע המאד מסויים הוא אותו קטע שמאגד בתוכו את כל תחושות הבטן שלי לגבי מדוע היא עושה לי את זה...וכן..היא חולרע דופקת ברזים חסרת אחריות שילוחית שכמותה אגב..יש לכם דיבור חלש ..תפעלו את עצמכם!!!

טל קר

New member
עדין לא הבנתי.

הנה המשפט שכתבת "התקשרתי בעצמי ,בקטע מסויים , שעתיים אחר כך לוודא שלא נדרסה וכו´ והסתבר שהחולרע פשוט דפקה ברז..שוב..בקטע "מאד" מסויים." מה שכתבת פשוט לא נכנס לי בהקשר שלו למשפט הזה. אגב, מה תחושות הבטן שלך בנוגע לגבי מדוע היא עושה לך את זה?

wyuval

New member
תחושת הבטן שלי

היא מעוניינת בי אבל לא מספיק או לחילופין פשוט בחורה לא יציבה שנהנית להיות מחוזרת ...היא רואה בי כלי/מכשיר וזה דבר שאיננו מתקבל על דעתי. יש?

אלדד26

New member
יש, המפקד...

אז אני לא מבין, יובל. אם אתה יודע מה קורה, אז למה אתה שואל אותנו מה קורה? החלטת שזה המצב - בלי לשאול אותה בכלל - אז מה הרעיון? (וסתם שאלה לכל מי שרוצה, מה זה אומר "היא מעוניינת בי אבל לא מספיק"?)

wyuval

New member
תיקון לתחושת הבטן שלי

מסתבר שהיא יותר בקטע ממה שחשבתי...היא התקשרה אלי פעמיים..ושאלה אם בא לי להיפגש איתה הערב...כנראה שהחולרע היא נשמה טהורה אחרי ככלות הכל..ותודה לכל הילדים שעזרו לי ליאן? חושב שיש לך מה לשפר מבחינת הצורה בה את פונה לקליינטים חדשים בפורום..הם עלולים להיבהל ולהתפוגג להם..ואז הרייטינג יירד..ואז המנהלים יכעסו..ואז תישארי בלי עבודה....מממ ש ל ו ם!

voguemaster

New member
נו, מה אפשר להגיד

חוסר סבלנות משווע. שיהיה לך לבריאות איתה, יותר מזה אי אפשר להגיד לך. אה, ורצוי שתתבגר קצת
אלי

ליאן.

New member
למה יש בי את התחושה ש..

תחזור לכאן דיי מהר ודיי מתוסכל ?? אולי משום שאתה שוכח שהיא הבריזה לך ולא התקשרה אלייך לאחר מכן להתנצל.. ושאתה שוכח שהשארת לה הודעת טקסט שתחזור אלייך וזו הסיבה שהתקשרה אלייך. כנראה שיש לה מישהו אחר או שהיא פשוט נהנית לשחק איתך והיא תמשיך לעשות כן. אשליות מתוקות. תודה על המחמאות, ליאן.

ליאן.

New member
יובל, נסה לשלוט בעצמך,

תרגע
אתה חדש כאן.. לא תוכל להעביר ביקורת ועוד לדרוש עזרה בכזו בוטות. הניסוח המעוות שלך כבר נתן איזושהי לגיטימציה לראות בך גורם עוין, קח זאת לתשומת לבך. ברוך הבא בכל מקרה
שיהיה.

חזרתי מפאריזזז!!

קודם כל תודה לכל החמודים שעודדו אותי כלכך בהודעות פרטיות... הייתי בפאריז וקיניתי המון בגדים ששיפרו לי קצת את מצב הרוח החלטתי להיות פחות מפוחדת מהחיים ולפתוח דף חדש.. בקשר לבחור החדש..יובל. מדובר או בחורה שלא מתאים לה להגיד שזה "לא מתאים"(ויש המון מעריצות של בריטני ספירס שעובדות בצורה כזו -מנסיון) או שמדובר במישי ש"לא יודעת" עם נטייה ל"לא". או שיש לה מישו יותר שווה כרגע או שהיה יותר שווה בדייט אחריך שברור לך שכנראה היה אולי. מה הפתרון? לפתוח זוג עיניים ולקוות שבקרוב תגיע מישי שמחפשת בדיוק מישו כמוך (ויש המון מעריצות של בריטני ספירס שמחפשות חבר לקיץ-מנסיון!) ביי ובהצלחה לכולם

ליאן.

New member
בודדה שכמותך

את מתבלבלת עם פורום הכרויות, אבל נוותר לך. ברוכה הבאה לארצנו לפורומינו המתרחב
אז ספרי, איך הגברים של פאריז ?

יאצפן

New member
בודדה

תשמעי, חברה שלי חזרה מפריז, ושאלתי אותה מה ראית? ענתה לי כל הזמן רק תיקרה. אבל מה, העיקר שנהנת מפריז. ברררררררר קר שם.

wyuval

New member
תגובה לחלשה בלילות

קודם כל אני מברך אותך בברכת ברוכה השבה...חבל שלא קנית לי DVD בדיוטי פרי אבל על זה נשוחח בפורום אחר. אני אמנם בחור חדש, יקירתי אבל ..ממ...בנוי נכון..ויודע לתפעל ת´צמי..בקטע בינוני פלוס אז ככה : תגובתך לא רלוונטית כי הנשמה הטהורה הביעה נכונות בסיסית "לתת תחת" הערב..ליציאה אפשרית..וגם אם לא..תמיד אוכל לפתות אותך , חלשה בלילות לערב חלש פלוס . בגדול..הערב מסיבת פורים מוקדמת..הולך לזלול אוזני המן ולהרשם למכון כושר בהנחה ניכרת. לילה טוב והמשך גלישה שיהיה.

למעלה