למה היא מתכוונת???

gaiv1

New member
למה היא מתכוונת???

הנני אובד עצות, וחשבתי אולי משהו יכול לעזור לי. יש לי חברה זה מכבר 4 שנים, לאחרונה הרגשתי שמהו ביחסים שלנו לא כאתמול שלשום. אני כיום חייל משוחרר אשר מתגורר בצפון הארץ. חברתי כרגע חיילת (7 חודשים בצבא) אשר משרתת במרכז. עיקר המפגשים ביננו הוא ימי שישי-שבת (ישנים ובלוים יחד). כפי שאמרתי לאחרונה יש שינוי ביחסים שלנו דבר זה בא לידי ביטוי במשפטים הבאים (הנאמרים ע"י חברתי). זה ("החברות" ביננו) כמו להיות עם (חבר) ולהרגיש בלי (חבר)", או שאנני יודעת אם היא אוהבת אותי, לדבריה היא חשה מוזר ואיננה יודעת. שאלתי אותה אם היא חשה על פסק זמן והיא ענתה לי, שחשבה אך החליטה לא לפעול במישור זה. אנא עזרו לי, למה היא מתכוונת? אם תוכלו הקדם האפשרי בתודה מראש דויד

gaiv1

New member
סליחה אבל למה אתה מתכוון??

אבקש תיהיה ברור יותר

gaiv1

New member
לא נראה לי משום...

כאשר שאלתי אותה אם היא חושבת על פסק זמן היא אמרה לי שהיא חשבה, אך החליטה לא "לקחת" .... את יכולה להסביר למה את חושבת כך, ???

אני

פשוט מנסה לחשוב על התקלה בינכם ומעלה כיווני מחשבה אפשריים. כאשה, קל לי יותר לחשוב כך. אני לא יכולה לחשוב כמוך.

gaiv1

New member
עפ"י מה חלטת??

ראשית אם יורשה לי לשאול בת כמה את?? שנית עפ"י מה החלטת???

gaiv1

New member
למה את חושבתך את מה שאת חושבת??

עפ"י מה הגעת למסקנה הזו??? מה עלי לעשות???

seeyou

New member
הרגשת שמהו מוזר ביחסים?../images/Emo11.gif

לי זה ברור כשמש! חברים 4 שנים,סימן שהתחלתם בגיל 15-16 ....היא היתה רק ילדה... בנות "מתבגרות" מהר יותר מבנים היא רוצה להרגיש עוד מערכות יחסים....זאת הגישה המודרנית ... תביט בכול התקשורת,מעודדים בנות להחליף את בני הזוג לעתים רקובות... גם בזמני,כחייל,הבנות הטירוניות נמשכו כבר לגברים,אפילו נשואים מאשר לנו,... אז מה נשאר לעשות? זה אישי,כול אחד בוחר את דרכו לפרק זמן של 5-7 שנים... יוסי

seeyou

New member
זה כעס של אדם צעיר!../images/Emo140.gif

לצערי, חלק גדול של בנים לא מוכנים להתמודד עם המציאות ! הוא יתגבר, ילמד על בשרו כללי המשחק. מי שיסבול זאת הבחורה החדשה שהוא יפגוש! איך אומרים? בחור מסודר מחפש בחורה שתסדר אותה כפי שסידרו אותו

gaiv1

New member
מבולבלים....

ראשית שנני בגילי 22, אין לי זמן לספר לכם ואיך ולמה פשוט קבלו זאת כעובדה. לטענה היא מרגישה מבולבלת ואנניה יודעת אם היא עוד אוהבת אותי. מה דעתכם ונמקו למה אתם חושבים וכך. ומה עלי לעשות???

seeyou

New member
מבולבלים?../images/Emo4.gif

אני הייתי בגיל שלך והרגשתי על בשרי מה שאתה מספר לכן,אני מבין את רצונה להתנסות במערכות נוספות- סים לב!אני מבין זה לא אומר שאני מסכים! זה מה שדור החדש רוצה! אם אתה לא מאמין לי,תברר בפורום "בינו לבינה" או בפורום "מה שנשים רוצות"!

gaiv1

New member
תחלה חדשה !!

החלטתי לתת למערכת הזו עוד הזדמנות. לחדש ולרענן את הקשר. אולי אקח אותה לאיזה צימר....

למעלה