חובב טבע10
New member
למה החיים מסובכים
מוצאי החג והם מגיעים אלינו לשתות יין אחרי שהלכנו ביחד לסרט
היא חברה מאוד טובה של זוגתי..... הפנטזיה הלא ממומשת שלי כבר שנים.... או כמעט לא ממומשת
אני עם זוגתי החוקית כבר שנים... ויש את ההיא שעליה כבר סיפרתי לא פעם.
אבל........ היא שוב כאן מולי הערב, האחת שאני כל כך רוצה ואני יודע שהיא רוצה אותי
והינה שוב יושבים ברביעיה... והיא מולי עם כוס יין... משוחחים ..צוחקים... מחבקים כל אחד את בן הזוג שלו
אבל בפנים אני בוער... הבטן מתהפכת... שורף לי בית החזה....כל שמתחשק לי זה לקרוע ממנה את השמלה השחורה
ולאהוב את גופה בלי די... אלה הרגעים שאני מבין את המושג לאהוב עד כאב.
היא מספרת איזה סיפור מהעבודה על אחד שמפלרטט איתה .. ואני צוחק די בטפשות אני ומניח... ונזכר באותו לילה, חודש לפני שהם התחתנו, כשהיא בקשה שאקח אותה לנסיעה מחוץ לעיר.
אני נוהג ושנינו שותקים... ופתאום היא אומרת....
אתה יודע אני עוד מעט מתחתנת.... ואז היא שולחת מבט חודר ואומרת.... אם תרצה לזיין אותי היום אני אסכים.
ואני עוצר את הרכב במקום שקט וחשוך, מקלף אותה מבגדיה וכל מה שהיה שם צרוב אצלי לעד
צבע העור שלה
הריח שלה
הנשיקות שלה
הטעם של שפתיה
המרקם של פטמותיה
הבטן שלה
הטעם של הכוס שלה
הגניחות שלה
הלחישות שלה
האורגזמות שלה
מאז לא היה יותר כלום... חברים כולנו.
מחר אני אזיין את ההיא שלי.... כבר קבענו
ולעולם אשאר עם הזכרונות
למה החיים כל כך מסובכים?
מוצאי החג והם מגיעים אלינו לשתות יין אחרי שהלכנו ביחד לסרט
היא חברה מאוד טובה של זוגתי..... הפנטזיה הלא ממומשת שלי כבר שנים.... או כמעט לא ממומשת
אני עם זוגתי החוקית כבר שנים... ויש את ההיא שעליה כבר סיפרתי לא פעם.
אבל........ היא שוב כאן מולי הערב, האחת שאני כל כך רוצה ואני יודע שהיא רוצה אותי
והינה שוב יושבים ברביעיה... והיא מולי עם כוס יין... משוחחים ..צוחקים... מחבקים כל אחד את בן הזוג שלו
אבל בפנים אני בוער... הבטן מתהפכת... שורף לי בית החזה....כל שמתחשק לי זה לקרוע ממנה את השמלה השחורה
ולאהוב את גופה בלי די... אלה הרגעים שאני מבין את המושג לאהוב עד כאב.
היא מספרת איזה סיפור מהעבודה על אחד שמפלרטט איתה .. ואני צוחק די בטפשות אני ומניח... ונזכר באותו לילה, חודש לפני שהם התחתנו, כשהיא בקשה שאקח אותה לנסיעה מחוץ לעיר.
אני נוהג ושנינו שותקים... ופתאום היא אומרת....
אתה יודע אני עוד מעט מתחתנת.... ואז היא שולחת מבט חודר ואומרת.... אם תרצה לזיין אותי היום אני אסכים.
ואני עוצר את הרכב במקום שקט וחשוך, מקלף אותה מבגדיה וכל מה שהיה שם צרוב אצלי לעד
צבע העור שלה
הריח שלה
הנשיקות שלה
הטעם של שפתיה
המרקם של פטמותיה
הבטן שלה
הטעם של הכוס שלה
הגניחות שלה
הלחישות שלה
האורגזמות שלה
מאז לא היה יותר כלום... חברים כולנו.
מחר אני אזיין את ההיא שלי.... כבר קבענו