למה הוצאתם את שיריי

למה הוצאתם את שיריי

למה הוצאתם את שירייי מימוןןןןן היא הזמרת הכי טובה ושיששששששששש

מה זה?!?! תחזירו מיד את שירי!!!!!!!

היא היתה מקום שלישי למה הוצאתם אותה אידיוטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בונה אתם ממש חולים תחזירו אותה מיד למי אני אצביע עכשיו מה זה החרא הזה?!?!?!??!?!~ מה עבר לכם בראש שהוצאתם אותה!@??!@?!?!?!?!? את הזמרת הכי טובה בארץ אתם מוציאים??????????????? הפגנה!!!!

סליחה שקיללתי..

הייתי עצבנית על זה
רק אפשר לדעת למה הוצאתם אותה ?

Cheetah Girl

New member
../images/Emo45.gif

מה הקטע באמת?! זמרות שהן פחות טובות ממנה נמצאות שם והיא לא?!
נו באמת!!!!

תיראו,אני חושבת שזה ממש דבילי

כמו שכבר אמרו,היא הייתה מקום שלישי..אין שום סיבה מוצדקת שתעיפו אותה.. במיוחד לא אחרי שהיא שברה שיא של מעל שנה במקום ה-1 שם..

just adiki

New member
../images/Emo45.gifאיך זה הגיוני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היא היתה שם בראש במשך שנה כרגע היא במקום השלישי יש שם כ"כ הרבה זמרות פחות מוכשרות ממנה ולא לדבר על קטגוריות אחרות שיש שם מתמודדים לא רלוונטיים בכלל.

sapiri5

New member
היא צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo113.gif../images/Emo85.gif

למה אתם מוציאים אותה
היא הייתה חצי שנה או אפילו יותר במקום הראשון
זמרות פחות טובות ממנה שאני לא אנקוט בשמות נמצאות עדיין שם
ולמה אתם לא מגיבים אה
ממה אתם מפחדים כל כך

נכון היא צודקת../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אמרתם שמעיפים מישהו שהגיע למקום ה-10 ואז הוא יוצא! והיא היתה שנה שלמהההה אבל ש-נ-ה[!!!!!!]שלמה במקום הראשון
ואז ידרה ל-3 ופתאום הופס שירי לא במצעד מעניין מאוד!!! אמרתם שיש חוקים אז יש חוקים היא לא היתה מקום 10 אז אין שום סיבה להעיף אותה!!!!!!!

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

אתם מקבלים החלטות, אז לפחות שיהיו הגיוניות!!

למעלה