למה הומו?

למה הומו?

יצאנו לטיול יומיים ישנו באוהל קטן אני והחבר שלי מהגן הצפיפות וההרגל מהבית לישון ערום מצאתי את את עצמי שהחבר מתעסק באבר שלי תוך שהוא מלטף אותי בגוף האמת הייתי בשוק משותק לא הגבתי כי לא האמנתי עליו כרעדתי בגוף ויצא לי לבן מוזר התעוררתי רציתי להפסיק עם זה אבל פחדתי שיעלב ויפסיק את החברות וככה גם אני עשיתי לו דבר שנתן לי להרגיש שזה בעצם כיף גם עם בן שאני כבר לא מתרגש ונהנה האם בגלל זה אני הומו?

רסקול

New member
זה חלום או מציאות?

לא ממש הצלחתי להבין. סוף ההודעה שלך לא ברור כל כך. אז אתה נהנה או לא נהנה? בן כמה אתה? לפי הניק, בכיתה ז'?

מה לא מבין?

כתה ז` בן 13 זה שנהנתי בטח מה סבלתי? זה שזה מסקרן עם בן זה הופך אותי להומו? גם שאין לי בעיה עם בות?

רסקול

New member
לא יודע

כשהייתי בגילך שכבתי עם בנים בלי לתהות אם אני הומו או לא. אז מה אתה חושב?

yoni253

New member
אוי רסקול אתה זה משהו אחר...

תשמע,תחשוב שניה,זה שנהניתה עושה אותך הומו???????????? לא כל דבר מיני שוקרה עם בנים הופך אותך להומו...... אני גם בכיתה ז' ואני גם בן 13 טוב מאוד שלא סבלתה וזה שלא סבלתה זה לא אומר שאתהה הומו זה יכול להגיד שאתה לא ניגעל מסקס עם בנים....אל תשכח שעוד לא ניסיתה עם בת........אתה רק בן 13?!!??!?!?!?!?!?!?!? (רסקול זה שכתב לך את ההודעות בגיל 13 כבר ידע שהוא הומו מוצהר...) גם עם בנות לא עושות לך את זה כרגע.....אז מה??אתה הומו????....לכל אחד יש את זה יצר הסקרנות וכל אחד מנסה בחיים שלו דברים שונים....אל תיבהל אתה לא הומו.....ועם הזמן (בגיל קצת יותר מאוחר) אתה תדע..... אני ממליץ לך להסתכל בהודעות קודמות נגיד זאת שהיתנשקה עם בת???מה היא הופכת ללסבית ישר????לא?????ממש לא..... מקווה שעזרתי ואם יש לך עוד שאלות תגיד....אל תבייש חחח

shira1978

New member
זה ממש לא אומר שאתה הומו

קודם כל, קיימת סקרנות באופן כללי בגיל הנעורים, שיכול להמשך עד גילאים מאוד מבוגרים, עדיין כחלק מתהליך התפתחות המיניות והזהות המינית.זה נורמלי לחלוטין. דבר שני, ברור שתהנה, היית נהנה גם אם היית עושה את זה לעצמך.. אז מה? אם אתה מאונן זה אומר שאתה מאוהב בעצמך? לא. זה נורא פשוט. נגרמת הנאה מינית כתוצאה ממגע, גם אם בן עושה לך את זה. למעשה גם אם המגע יהיה עם חפץ דומם עדיין תהנה ולמרות זאת בטוחה שלא תבחר לחלוק את חייך עם צנצנת או כל כלי דומם אחר. בקיצור, החוויה הזו שלך לא מעידה כלל על הנטייה המינית שלך. אתה יכול להסיר אותה מסדר היום... היא פשוט חסרת משמעות בענין הזה.

למעלה