למה הוא לא מצלצל?

photo freak

New member
למה הוא לא מצלצל?

אוקי אולי אתם תוכלו לענות לי על זה...או לפחות הגברים שמבניכם. פגשתי בחור אמריקאי חמוד ביום הולדת של חבר של חברה שלי. כל הערב דיברנו ובסוף הערב נתתי לו את הטלפון שלי. אח"כ הסעתי אותו הבייתה ( חברה שלי הציעה את זה בגלל "כיווני הנסיעה השונים" )והשיחה באוטו זרמה וכו'.... שהורדתי אותו ליד הבית שלו הוא שאל אותי "מה הלאה" ...אז שאלתי אותו למה הכוונה...( איזה "תמימה" אני ) והוא אמר לי שאנחנו צריכים להיפגש מתישהו...אז אמרתי לו שיש לו את הטלפון שלי ושאני אשמח אם הוא יתקשר.... נפרדנו והוא אמר לי שאני צריכה להפסיק לצאת עם jearks.... זה היה ביום חמישי....בבקשה תסבירו לי למה הוא לא צלצל עד היום?! למה להגיד לי שאנחנו צריכים לעשות משהו אם הוא לא מתכוון לכך? מה הקטע? ואם הוא רק רצה סטוץ'...למה לא פשוט להגיד חשבתי שאפשר להמשיך את הערב לבד או משהו... מה הקטע של הבחור הזה?

טל205

New member
תפסיקו!!!

מזה הפורום הזה?? מאיפה אתן מביאות תבחורים שכל היום מחפשים חורים? או שזה תסמונת של הבנות כאן? אין לי שמץ להסביר לך על הבחור אבל אני לא רגיל לכל הגישה הזו של חיי המין הפוריים בישראל.

sivan2222

New member
תשמע טל אולי אתה לא יודע מה הולך ..

כן כן תתפלא יש הרבה בחורים שמחפשים... סקס ומשחקים אותה רציניים עד שהם משיגים את זה ..... אז יש בחורים רציניים לא אמרתי שלא.. אבל יש גם שחקנים.. וצריך להבין את זהה.. אולי בגלל שאתה בחור רציני זה נראה לך מוזר אבל אין הרבה כאלה.. אז רק לידיעתך.. ובקשר לזה שלא התקשר .. אני מזמן הפסקתי להבין בחורים.... מדברים משהו אחד ועושים משהו אחר..

טל205

New member
איזו פסימיות

בתוך עמי אנכי יושבת.. כמובן שיש סטוציונרים מזוויעים אך למה אנחנו חושבים על הצד הזה מיד.. רק עיצה אחת קטנה,אם את חוששת שהוא לא רציני אל תתקשרי! אל תעזרי לו להראות כרציני! אם הוא רציני הוא ידע להתקשר.

sivan2222

New member
צודק אם הוא רציני הוא יתקשר..

למרות שלפעמים בא להתקשר.. עדיף שהוא יתקשר..

photo freak

New member
תושבה

לא לקחתי כי אמרתי שאם הוא מעוניין הוא יצלצל. נמאס לי להיות זאת שיוזמת...בזמן האחרון נראה לי כאילו בחורים מחכים שאנחנו נעשה את הצעד הראשון כי הם שונאים להתחיל עם בחורות...היו לי כמה כאלה שאמרו לי שהם שמחים שהתחלתי איתם כי הם התביישו להתחיל איתי... מה נסגר איתכם גברים?! נתתי לו את הטלפון שלי ושמתי את הכדור במגרש שלו לראות אם הוא מעוניין...אח"כ הוא אמר לי שהוא מעוניין אבל הוא לא מצלצל. ועכשיו אני לא רוצה להיות זאת שמצלצלת( אני יכולה להשיג את הטלפון ) כי אז אני מפחדת שאולי אני לוחצת...

ToryMaster

New member
אולי הוא באמת מתבייש?

אם את רוצה מישהו, אל תשבי ותחכי שהוא יעשה צעד. דברים אל יקרו בחיים שלנו אפ נשב ונחכה במקום לעשות.

אני לא יודעת למה הוא לא מצלצל-

אין לי מושג אם זה בגלל "משחק" כלשהו, אם כי הוא לא רוצה להראות להוט מדי [או להיפך], או וואטאבר.. אני יודעת שכמעט בטוח אני הייתי מבקשת את המספר טלפון שלו.. אני אישית- אפפעם לא הייתי בקטעי משחקים, אני לא עושה חשבון אם להתקשר או לא, לא מחשבת את הזמן של "מתי בפעם האחרונה דיברתי איתו ואם אפשר להתקשר שוב?" ואם הוא לא מוצא חן בעיניי- הייתי גם אומרת וסוגרת עיניין. אני יודעת שכמעט בטוח אני הייתי מבקשת את המספר טלפון שלו.. ככה אוכל להמנע ממשחקים כאלה..

shlin10

New member
אם הוא אמר לך להפסיק

לצאת עם Jearks אז אל תצאי איתו הוא נשמע כזה

למעלה