למה הוא לא מגיע???

marimarina

New member
למה הוא לא מגיע???

הזמנתי נגן MP3 מBHPHOTO לפני בערך 23 ימים. הוא עדיין לא הגיע אלי. והיה כתוב שהוא צריך להגיע תוך 14 ימים. אני מתחילה לאבד תיקווה , מישהו פה הזמין מהאתר הזה ובאמת קיבל את המוצר? ואחרי כמה זמן? אני נואשת. כל יום אני בודקת את הדואר ומיתאכזבת.

GoatGuy

New member
תפסיקי לבדוק דואר.

הזמנתי משם אייפוד פוטו שהגיע- ברוך השם - אחרי 61 (פאקינג) ימים. אם הזמנת בשיטת השילוח של 40 דולר (Parcel Airmail) סביר להניח שיקח זמן דומה. בכל מקרה- אחרי 45 יום תתקשרי לדרוש אחד חדש, ואם הם יספיקו להתחיל לשלוח לך אחד לפני שההוא יגיע זה יהיה האחלה ותרוויחי שניים.

marimarina

New member
תודה

הם כל הזמן עידכנו אותי על השליחה במייל והכל ועכשיו אני מחכה.... ואיך לעזאזל אני יכולה לדבר איתם בטלפון? אני גרועה באנגלית.. טוב זאת כבר הבעיה שלי... אבל בכל זאת תודה

dieanotherday

New member
גם לי יש אותה בעיה...רק...

אני מאחסן אתר שלי בחברת אחסון EUROHOST, כשהזמנתי עצלהם הם הבתיחו לי IPOD, אני כבר עצלהם חצי שנה, יצרתי איתם קשר לפני כמה שבועות והם אמרו לי שהם שלחו את ה-ipod בראשון לאפריל לכתובת שלי. ואני עדיין לא קיבלתי אותו, ואני לא יודע כמה זה עוד יקח. הם אמרו שזה נשלח בדואר. וחברה נראת מאוד אמינה. כמה זמן אני עוד אצתרך לחכות אני לא יודע, ואם זה בכלל יגיע אלי..

marimarina

New member
זה הגיע היום!!!!!!

בדקתי היום בדואר ושם ישב לו מיכתב! אבל המכס סגור היום... אז עד יום ראשון אני לא יכולה לקחת אותו... אבל הוא הגיע! אחרי 24 ימים!

למעלה