למה הוא לא בא לארץ?!?!?!

למה הוא לא בא לארץ?!?!?!

אוףף למה הוא לא בא לפה?
אפשר אולי לעשות עצומה שבה נרשום את כל האנשים שרוצים מאוד מאוד לבוא וחתימות וכל מיני כאלה דברים ולשלוח... אם אתם באמת רוצים לראות אותו בארץ.. אפשר לעשות כל מיני דברים.. הם בטח לא חושבים שאנשים מהארץ יבואו להופעה שלו.. אבל יש המון.. לפחות מה שאני מכירה זה דיי הרבה
מצפה לתגובה =]

a Warming Sign

New member
שאלת השאלות../images/Emo3.gif

דבר ראשון,לדעתי עצומה לא תעזור בשלב הזה,המקומות כבר הוחלטו ונשאר רק לקוות שאנחנו ברשימה..
לא כדאי לך אפילו לנסות להיכנס כביכול לראש של ההנהלה של רובי,את לא יודעת מה השיקולים שלהם ומה הם יודעים/לא לוקחים בחשבון.. ככה שבתכלס אין מה לעשות..אני בטוחה שמישהו כבר חשב על זה לפנינו אבל כרגע אין שום מידע לגבי הגעה שלו לארץ. להתפלל כבר אמרתי?

may0rw

New member
יש לנו איזה סיכוי?

או שפירסמו את כל הסיבוב הופעות כבר, את כל המקומות שהוא יופיע בהם

a Warming Sign

New member
לא ברור../images/Emo9.gif

כרגע פרסמו תאריכים באירופה עד ספטמבר,ואז באוסטרליה בדצמבר,שם אומרים שהוא יסיים את הסיבוב..אבל מי יודע..

אם כן אז ממש חבל

לא נורא אם באמת רוצים (וכמובן אם יש מספיק כסף) אפשר לטוס לאחת ההופעות שלו.. שזה מה שאני מתכננת.

sdon26

New member
הופעתו של רובי האליל

מאיה!! כל מילה בסלע!! זהו אחד הפרפורמרים הגדולים בעולם המוזיקה ואם מוחמד לא יגיע להר אני שוקל להזיז את ההר למוחמד.... הכוונה אני שוקל ליסוע להופעה שלו באירופה כי חבל לפספס כל עוד הוא נקי.. לגבי חתימות אני פסימי כי אין הרבה קהל בארץ לרובי כמו שאת מתארת. מכירים אותו אבל לא מכירים בו! אגב ההופעות הקרובות שלו הם במזרח ארופה כך שיקר זה לא כל כך. אני אשמח אם תהיה רשימת חתימות כי אני הראשון לחתום

אני עדיין מקווה שהוא יבוא =\\

אני ממש ממש מקוה שהוא יבוא.. אני חושבת שיש לו פה מספר מעריצים.. לפחות יותר ממה שיש לריקי מרטין.. :) לריקי מרטין היום 1200 כרטיסים שנמכרו אני בטוחה שלרובי יהייה פי שניים יותר אם הם ינסו להגיע.. אם אתה יכול תודיע לי לאיזה הופעה ומתי אתה הולך... האמת שחשבתי ללכת להופעה שלו בגרמניה.. אני חושבת שהיא באוקטובר מתי שהוא.. בקיצוררר.. הוא חייב חייב לבוא לפה מתי שהוא.. אלא אם הוא שונא יהודים או משהו בדומה.. ו.. זהו.. בינתיים כולם להנות מרובי ו.. זהו =]] אהה ויש לי שאלה.. יש לי את ההופעה החייה שלו - THE ROBBIE WILLIAMS SHOW ורציתי לשאול איפה היא התקיימה.. וגם ההופעה הענקית שלו על שירי הסווינג באלברט.. גם איפה היא התקיימה.. תודה =]

מאמי

בשביל 1200 או 2400 כרטיסים רובי לא קם מהמיטה. על אחת כמה וכמה לא בא בשביל זה לישראל. את יודעת כמה עולה הפקה של הופעה כזו? ולשאלות היותר רלוונטיות - the robbie williams show - התקיימה במזרח לונדון ב-Pinewood Studios. והשניה, בדיוק כמו שאמרת, באלברט, או בשמו הרשמי: The royal albert hall. גם הוא בלונדון. מקום מדהים מדהים, זכיתי לראות שם אופרה לפני כמה שנים. ולא, לא נראה לי שהוא שונא יהודים.

jenngirl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

האמת שכמה שחשבתי שלא אוהבים אותו הופתעתי שיש אנשים שכן. ואני חושבת שעם השנים יותר ויותר מעריכים אותו[או לא מעריכים.בואו נגיד שבארץ אנשים לא מכירים יותר מ-3,4 שירים שלו,ומי שכן אלה בנות שאוהבות את המראה שלו
]. אני עדיין מקווה שהוא יבוא לארץ.ואם הוא יבוא כשאני אהיה בצבא אני אבריז בשביל ללכת להופעה הזו.אין סיכוי שאני אפסיד את זה.

דווקא לא בהכרח

זה לא נכון שאנשים מכירה רק שלושה או 4 שירים שלו.. כל מי שאני מכירה מכיר המון שירים שלו.. אני לא אומרת שהם אוהבים אותו ממש כמוני אבל הם מכירים אותו יפה מאוד. וזה לא נכון שהבנות שמכירות את השירים שלו זה בגלל איך שהוא ניראה.. כי אני ממש ממש אוהבת את הקול של רובי. לאף אחד אין כזה קול. זה נכון שלרובי יש גם את הפנים הכי יפות לדעתי אבל אני לא אוהבת אותו בגלל זה. חוץ מזה שלפעמים הוא שמן.. (לא שזה מפריע לי..) אני איתו במים ובאש =]]

LIADSES

New member
צודקת..

אני יכול לכתוב עכשיו את כל השירים שאנשים בישראל מכירים.. feel - וגם זה רק בגלל שהוא השיר הכי נחרש ברדיו בישראל ב2003.. ועדיין, אנשים לא יודעים מי שר את זה.. angels- שיר אגדה כזה.. she's the one - מוזר, כי אנשים לא יודעים שזה קאבר.. הוא הצליח עם השיר הזה.. ה3 האלה העיקריים שלו בארץ אפשר לומר.. וגם supreme אבל קצת פחות..

אצלנו בעיירה אנשים מתעקשים לשנוא

אותו, אבל אם למשל תשמיעו להם שיר שלו בלי שהם יהיו מודעים שזה הוא הם פתאום יודעים את המילים, מתחילים להתנועע עם הקצב...

לא נכון..

אצלנו ביבנה.. לפחות מי שאני מכירה מכיר הרבה יותר שירים שלו.... למשל את..ROCK DJ ETIRNATY TRIPPING radio kids let love be your energy ואת השירים שאמרת =]]]

LIADSES

New member
שכחתי אטרניטי..

ולגבי טריפינג, אנשים מכירים את השיר אבל אין להם מושג מי המבצע..

לא נכון (שוב)..

דווקא את טריפינג כולם יודעים שרובי שר.. ומכירים את אדברטיזינג ספייס.. אבל לא ממש אוהבים.. גם את Sexed up מכירים וחלק ממש אוהבים אבל.. לא יודעים שזה רובי ומכירים את Something beautiful וגם את Hot fudge למרות שלא כולם יודעים שזה רובי וגם הרוב יודעים לזמזם את הפיזמון. בקיצוררר מכירים הרבה לחנים ומנגינות שנתקעות בראש.. וגם השירים עצמם. חלק יודעים שזה רובי וחלק לא =] (סליחה על ההודעה הארוכה.. פשוט אני חושבת שמכירים אותו פה מספיק).

למעלה