למה הוא יצא לחופשה?

למה הוא יצא לחופשה?

המחבל עמי פופר שרצח 7 קרבנות חפים משפע, עשה אתמול תאונת דרכים כשנהג בכביש הערבה, ובה נהרגו אשתו ובנו ז"ל. ואני שוב מוחה על שרוצחים יוצאים לחופשה, לבלות עם בני משפחתם, בעוד קרבנותיהם נמקים בקברם. ואני תוהה גם אם למחבל ערבי שהרג שבעה יהודים נותנים לצאת ךלופשות כאלה

הסקת מסקנות

תמיד תלונות.. כשמישהו נשאר במקומו מתלוננים שהוא לא מסיק מסקנות ועכשיו כשעמי פופר הסיק מסקנות אישיות ויצא לעשות לביתו שוב מתלוננים..

ומסקנה נוספת

חייבים לשפר את התשתית בכביש הערבה או ששוב נידרש לנושא כשיתהפך באותו מקום יגאל עמיר עם לריסה ויורש העצר.

מוגג

New member
כן. מגלגלים חובה על ידי חייב...

רק חבל על המשפחה שלו.

לא מגלגלים שום דבר

זה שהאיש רוצח, לא אומר שהוא היה צריך לעשות תאונה ובוודאי לא, חלילה, שמות אשתו ובנו היו עונש כלשהו על מעשיו. אם כי יתכן שבגלל עייפותו ונסיונו להספיק הרבה בחופש, גרם לתאונה הקטלנית. בהחלט היה מצער פחות, עם זאת, לו הנהג הקטלני היה נהרג ואשתו ובנו היו נותרים בחיים

מוגג

New member
היה עדיף שכולם יחיו באושר ובשלום,

אבל בשביל הרוצח, הידיעה כי הוא רצח במו ידיו את אשתו ובנו היא עונש הרבה יותר גדול ממותו שלו.

אלי ו.

New member
מחבל ערבי שהרג יהודים?

אתה מדבר על ברגותי למשל שלאחרונה מדברים על שחרורו? ישראל משחררת מדי פעם מחבלים שרצחו יהודים, לעתים כ"מחווה" או כחלק ממיקוח. העונש של פופר נקצב ל 40 שנה, למיטב ידיעתי לאחר ריצוי שליש מהעונש ניתן לצאת לחופשות. הסיבה לכך אינה טוב לב של המערכת אלא גם מתן "שוט" לשב"ס כדי לכפות התנהגות טובה. לאסיר עולם בלי שום זכויות אין מה להפסיד, לאסיר שיש חופשות ויש אפשרות לקיזוז שליש יש הרבה מה להפסיד.

יחבא

New member
לו הייתי מיסטיקן

או מאמין שיש "כוח עליון", אולי.. אבל מה שכן, האיש מוקף מוות סביבו.

shellyland

New member
לפי הדיווחים

הוא נהג בזמן שרישיונו היה בשלילה יצא לעקיפה מסוכנת.

nutmeg

New member
מזכיר לי

שיחה ששמעתי ליד מיטת אחד המטופלים בשיקום. הנ"ל היה מעורב בתאונת דרכים, איבד בן משפחה ובעצמו התפרק לגורמים שהיה צריך להלחים באורטופדיה. ישבה לידו מישהו - לא חשוב מאיזו עדה - ואמרה לו: "זה בטח קרה לך כי עשית איזה חטא" ואני - שהסבלנות שלי נגמרת בהסברים מהזן החשבונאי עם אלוהים לא התאפקתי ואמרתי לה: "את יודעת שגם חוסר רגישות זה חטא לא קטן, כן? עכשיו תיזהרי את" טוב שלא הייתי בבגדי עבודה.

אטיוד5

Active member
כי הוציאו אותו.

לא הבנתי כ"כ את הפראזה "בעוד קרבנותיהם נמקים בקברם". כאילו, מה רצית שיעשו בקברם?

למעלה