למה הדשא של השכן......

אש לי

New member
אינפרה אדומה../images/Emo3.gifאולטרה סגולה

אנרגיה חמוד שלח לי אנרגיות מכל סוג וצבע יש בי הרגשה חזקה מאוד שיש בך את זה יום קסום לך ENERGY אגב זה שמי באודיגו הידעת?

אכן ידעתי...כמו שאני יודע עוד הרבה

דברים לכן אני מרשה לעצמי ואני שולח לך אנרגיות בכל זמן ומצב

redredole

New member
הדשא היה ירוק../images/Emo70.gif

אבל גם השכן היה ירוק בזמן שהיית צריכה אותו יותר מכל דבר אחר, וכמו שהצלחת להגמל מהסיגריות (ושתתמידי בכך) עכשו את צריכה להגמל גם ממנו.

redredole

New member
ואש לי

חוץ מהגמילה את החומה שבנית תעבירי לחצר המשותפת עם השכן...........

אש לי

New member
היי REDRED בדיוק ממי!!!!

את החומה בניתי שם בין השכן לביני אבל אבל אבל....התחרטתי דקה לפני שהבטון התייבש אוףף לא רוצה מחיצה... בינתיים אישתו מנסה ליצור גדר חיה לטשטש אותי.... אל תרחמו עליה היא לא נחמדה!:)

אני כן מרחמת עליה! היא כן נחמדה!

כתבתי לך תגובה ארוכה. לא יכולה לפרסם כאן. שולחת במסר.

תבור.

New member
סיבה ברורה לבעיות ../images/Emo35.gif

פסי יש לי בעיות פתיחה וסגירה ושליחה בתיבת המסרים יכול להיות שהשרת של תפוז קרס מהמסר שלך לאש-לי השאלה ברצינות... אם הבעייה לא תיפתר אני איאלץ ל
לך....

אש לי

New member
פסי מורידה את הכובע בפנייך....

כל הכבוד על היושר ההגינות אכן המסר שכתבת לי מאוד מאוד... שיט הייתי בולעת את הרוק לו פירסמת זאת פה למרות שאת רואה איך אני שורדת חחחחח תמיד יש לי תשובות ומאוד הייתי רוצה לענות ולהגיב לך למשפט המכוער שאני כתבתי היא לא נחמדה! הם לא התחתנו מאהבה כך מספרים שניהם היא נכנסה להריון ווואוו חלום חיוו כאילו התגשם יהיה לי בית משפחה משלי יתום מהורים גדל בפנמייה לא נשואים שלוש שנים שבהם לא טוב לא והנה הוא איתי שנתיים כן להרוס עסק שכזה?... לא טוב לו? יאללה נו באמת למי טוב? בעקבות פציעה זכה בבית רכב והילדים שתמיד איתו(איתם) שגבר עוזב...בית הוא יתחיל מהתחלה ועוד ללא ילדיו? "בחיים לא אעשה לילדיי מה שעשו לי" הוא נניטש על ידיי הוריו כן הוא אוהב את ילדיו יותר ממני הוא מחמיא לי בכך ששנתיים מהמר איתי על חיוו על היקר לו מכל ואל יספרו לי שאני רק זיון טוב על זיון לא מהמרים בחיים לזיון טוב חוזרים 10 20 50 פעם ותו לא. קשה לי לראותו כל היום מנקה מבשל ואחראי על ילדיו,כשהיא רודה ורושמת לא כל יום מטלות מה לעשות ואם יהיה בסדר פעם בחודש ביום שישי היא אולי "תתן לו" לא אלו לא סיפורים שלו זה סיפורים גם ממנה וכל מה שאני רואה ושומעת יש נורא הרבה יותר מזה שלא יהיה יאה פה לפרסם כאחת שאוהבת אותו והייתה רוצה לפנקו זה גורם לי לא לאהוב אותה במיוחד מה לעשות לא זו לא הצדקה לרומן שלי פעם חשבתי שאהבה זו סיבה מוצדקת היום? לא צריך סיבה למסיבה. ולשאלתך...מה הייתי עושה לו אחרת הייתה מדברת עליי? כן דיברה....אפילו איתי ושביקשה ממני לפחות את הפירורים מבעלי עניתי: למה ללכלך? קחי לך את כולו

redredole

New member
היא לא נחמדה?

כרגע נכנסתי לפורום וראיתי מה שכתבת כאן וברצוני לשאול אותך למה היא לא נחמדה האם בגלל שלקחת לה את בעלה האם היא צריכה לקבל ממנו את הפרורים שאת משאירה לה? כל אשה שתגלה שבעלה מתעסק עם השכנה, החברה הטובה שלה עם הספרית שלה לא תהיה נחמדה. מהצד רואים את שני הצדדים. ובכל אופן אין הוא ראוי לך יותר מגיע לך הרבה יותר טוב.

אש לי

New member
אישה צריכה להבין.....גם את הגבר!!!

יש נשים שרגל על רגל דואגות ,אוהבות את עצמן וחושבות רק עליהן בעוד הגבר מקרקר סביבן מתחנן לתצומי ואלי רק לסקס טוב.... והיא מרגישה גברת ומענישה אותו באולי שבוע הבא.... אז אם היא לא יודעת לאכול אותו אני אבלע אותו ואלקק את הפירורים גבר לא סתם יוצא מהבית.... טנגו רוקדים בשניים לא ולי אין רחמים אליה SORRY אפילו שזה נשמע קר ומגעיל.

אוף איתך. זה העכבר.

זה לא הדשא שלו. זה גם לא ההרגל. זה העכבר! זו את. את מחפשת שיאהבו אותך. למה? ממי? אני חושב שאת מחפשת את זה אצל אנשים שלא רוצים לתת לך. אשכרה. אולי לא ממש לא רוצים לתת לך, אבל משחקים איתך חתול ועכבר. ואת מנסה דוקא מהעכבר לקבל חח (חיזוק חיובי) למה מאלו שנותנים לך ככה חופשי את לא מסתפקת. בשביל מה לך האישור הזה מהעכבר? שיתחבא לו וילך להזדיין (יופי של שפה פסי). איך שאת נהנת לשבור את אלו שבורחים ממך. לחשוב כול הזמן איך העכבר הזה בעצם כן מעריך ואוהב. איזה תנועה או מילה שלו מראה את זה. שיזדיין!!! ובסוף את יוצאת שבורה. למרות שזכית בכמה נקודות פה ושם. דניאל ניסה ליצור קשר. לא ענו לו.

למעלה