למה הדשא של השכן......

אש לי

New member
למה הדשא של השכן......

לא מבינה את זה ממש לא!!!! הדשא שלי הרבה יותר ירוק! הגינה הרבה יותר מטופחת אפילו השתילים יפים יותר והעצים גבוהים יותר הבית שלי יותר יפה אני הרבה יותר וואוו מאישתו אפילו בעלי יותר וואוו ממנו הכול אצלי לעזאזל וואווו אז למה אני לא מפסיקה להסתכל על הדשא הצהוב שלו? (טוב,נו עליו) האם זו אהבה? האם זו רק דאגה אליו? איכפתיות? האם זו התמכרות? האם זה געגוע? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

תבור.

New member
הדשא שלי ירוק וגדול ....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אש להבה זה היתרון של לגור בעיר הגדולה בדירת 3 חדרים בבנין עם 3 קומות עם 2 כיווני אויר מזוהם ערפיח וציפצופי מכוניות לאף שכן או שכנה שלי אין דשא בכלל ואז לא משווים לא מקנאים ולא מתגעגעים הכל בנפשנו ובאופי שירשנו בגנים.

אש לי

New member
נכון ממי שלך תבור יותר גדול../images/Emo8.gif

הצחקת אותי אני מעדיפה את ציוצי הציפורים ובשתי הקומות שלי הצמודות לשלו משחקים מחבואים ומצצים מכל חלון שני מפגרים? או שני חולים? אגב ראית את הרכב שהשכנה שלך קנתה? הוא חונה הרגע למטה

אוף? את מעיזה להגיד אוף ?

ומה אני אגיד?! כל פעם שאני קוראת את ההודעות שלך אני צריכה את פירוש רש"י לידי. לא מבינה כלום !!! האם היא כותבת משל? האם היא מתכוונת למה שכתבה כלשונו ? האם אני צריכה להבין משהו מבין השורות ? אם למישהו פה יש את הזכות להגיד אוף זה לי ! אז - אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אש לי

New member
אושר שלי מה יהיה? חחחחחח

אוףףף הוא היה שלי...המון זמן השכן הזה שלי. אוף הוא חתיך, אוף אני אוהבת אותו אוף אני רוצה אותו אוףףףף מה לא הבנת?

אההההההה

מסבירים לי לאט אז אני מבינה מהר ! התשובה היא פשוטה - מים גנובים יימתקו. אפילו שיש לך שמפניה בבית. היא שלך. זה לא כזה מרגש . אבל המים... אחחחח המים. כל עוד הם לא שלך את הכי רוצה אותם בעולם.

אוי - איך שאת מעייפת עם השכן הזה..

שילך להזדיין כבר השכן שלך!!!! לא הספיק לך???? מה צריך לעשות??? עם פטיש ואיזמל להכניס לך לראש ש-דיייייייייי.. אני יודעת..אני יודעת.. אהבה. באמת????? של מי ואל מי???? הוא כבר הוכיח את אהבתו. ואני לא מדברת על שפע האורגזמות! שלא תעיזי להמעיט בערך עצמך! קדימה!!! NEXT & Better !
מוחץ כזה. שיכאב, יא נקניקיה!

אש לי

New member
רגע....הוא נתן לי יד....

בלונדינית תוהה.... הוא לוחץ לי יד כזה של מה העיניינים? הוא ניסה ללטף הבין שכואב? בטח רצה להכניס לשכן אגרוף אולי לי הוא רצה לסטור?
אההה.... שים ידך על שלי אני שלך ואתה שלי...חחחחח יום חמישי ללא סיגריה אמי משתגעת! לא מעשנת לא שותה ולא מתעסקת עם השכן למותתתת

אטיוד5

Active member
דווקא רעיון טוב

שילך להזדיין. עם אשלי? תזייני לו את הצורה, אשלי. מגיע לך.

נפלא!! איך שאתה יודע לעודד! ../images/Emo6.gif

שתתרסק שוב. מה ´כפת? העיקר הזיון!!!

אטיוד5

Active member
סומך עליה

שהיא חזקה מספיק כדי לזיין לו את הצורה בלי לקחת ללב. לקחת את שלה ולברוח. מין סטינג שכזה. שיישאר עם תאוותו בידו.

אש לי

New member
לא בדיוק אטיוד מתוק שלי-הלוואי

חזקה בלנשום אותו לליבי ולחכות בהיסטריה ולספור ימים בין לבין לזכות בחיזורים ולהינמס...כל פעם מחדש אטיוד שלי חחחחחחח אני על הפנים.

אטיוד5

Active member
פאק שיט התפוז הזה

פעם שלישית שאני כותב מחדש !!! אז עוד פעם. -------------- מה יותר טוב? על הפנים או על התחת? והתשובה - לא זה ולא זה. התשובה הפעם היא על הזין. אחרי התשובה הזאת שלך אני מצטרף לפסי ומציע לך שתשכחי מהבחור הזה. לכי חפשי לך אחד חדש, מבריק , ישר מהבית חרשת לאהבה. דווקא ראיתי שיש פה קנדידטים נחמדים, חרמנים, וטובים בשבילך.

אטיוד5

Active member
היום אני במוד של 1-2-3

1 - נכון, אני לא מחפש בחור נחמד וחרמן. 2 - דווקא אני לא נחמד. תשאל את פסי. 3 - אשלי 250 ק"מ ממני, לא הכי מתאים. 4 - הפתגם היותר איני הוא: אין הנחתום מעיד על אישתו. יצא גם 4. לא נורא.

למעלה