למה הגור לא אוכל ???

drix

New member
למה הגור לא אוכל ???

יש לי גור בן 6 שבועות (תמונה מצורפת) קניתי לו דוגלי לגורים אבל הוא לא אוכל יש למישהו\י רעיון כיצד ניתן לגרום לו לאכול תודה מראש

**לילך**

New member
כמה שהגור הזה מתוק ../images/Emo24.gif

אני לא מתמצאת במזון לכלבים ,אבל יכול להיות שכדאי לך לנסות לתת לו מזון אחר ,אני יודעת שהחתולים שלי ,לא אכלו כל סוג כשהם היו גורים. אולי כדאי לגוון ולהוסיף לו גם אוכל רטוב ,מיוחד לגורים. נדמה לי שדוגלי זה לא סוג האוכל המועדף לכלבים. אני אשמח לשמוע ממגדלי הכלבים ,מה נחשב אוכל ברמה טובה לגורים.

mr-j

New member
לא טעים לו...

תנסי לשפוך כף שמן חמניות על האוכל - אצלי זה עבד מה שכן אני לא בטוח שבגילו זה בסדר - כדאי לברר את זה בהצלחה

musmus

New member
לדעתי דבר ראשון לתת מזון איכותי יות

חברות כמו פורינה פרו פלאן, סאיינס דאייט, anf , רויאל קנין. אספר מה עשיתי כשהחתולה לא רצתה לאכול אוכל לחתולים ורק אוכל לבני אדם. הרטבתי אוכל לכלבים במים. פוררתי באמצעות מזלג. פוררתי גם שניצל באמצעות מזלג ועירבבתי. מתחיל מכך ששמים הרבה שניצל עם מעט אוכל לחתולים ומיום ליום מעלים את כמות האוכל לחתולים. בכל מקרה לא לתת יוקנובה אייאמס הם עושים ניסויים אכזריים ביותר בחתולים וכלבים. ראה קובץ מצורף

ori190

New member
דריקס תגיד/י, הגור שלך מאס או אס?

מוכר לי מאד... ומדהים ביופיו אגב. אם זה הוא ניתן לראות אחד מהאחים שלו באתר של אס או אס. קישור מצורף. תראה לו את האח שלו באינטרנט! הוא ישמח...

ori190

New member
עצה לעניין האוכל

לעתים גורים בגיל כזה מתקשים ללעוס מזון מוצק. נסי להרטיב מעט עם חלב (רק קצת! חלב לא מומלץ לתת, גורם לשלשולים). אם זה לא עוזר נסי לתת לו מזון רטוב (משימורים) וגם אותו תערבבי עם המזון היבש. ספרי לנו אם הצלחת

דוגי

New member
דוגלי זה מזון מרמה נמוכה ביותר

הגור שלך צריך למזון איכותי כדי לגדול ולהתפתח כראוי. אני ממליצה על פרו פלן שזה מאד בריא או טכניקל. הם אומנם יקרים מדוגלי אבל הם איכותיים ומכילים כל מה שהגור צריך כדי לגדול כהלכה.

למעלה