למה הבן זוגי חולה

למה הבן זוגי חולה

הבן השלי האתמול בא לבקר הראה האת כל ההתעסקות עם יוצאים ואמר לי שבן זוגי חולה סרטן בגלל זה. זאת אומרת זה עונש אלוהי כי אני עוזרת לחוטאים כמוכם. לא ידעתי שיש אלוהים כל כך נוקם.

מזגזגת2

New member
והרבנים שחולים?

אולי יש פה מישהו שמבין ומוכן להסביר.... איך זה יכול להיות שכל פעם שצדיק או ילד חרדי וכו' חולה זה גלגולים או כפרה על הדור או עוד דברים בסגנון וכשחילוני או על אחת כמה וכמה "פושע" חולה זה עונש. וזה משתחזר בכל סוג של אסון, לא מוזר קצת האלוהים הזה??? וקלרה, רפואה שלמה במהרה לבעלך היקר

רגל שם

New member

אם היה אלוהים

הוא היה אוהב את אשר את עושה ואז הבן היה אומר שזה בחינת צדיק ורע לו...

זה לא הבן שלך שמדבר כך

זה הסמים שהוא לוקח (ע"ע הדת היא האופיום של ההמונים) אני מקווה שבסופו של דבר הבן שלך יתפקח, ויבין שהכל בולשיט, אבל את הדיבורים הכואבים האלה בגיבוי הרבנים וכל הכאב שהם גורמים מי יחזיר? אגב לפי ההלכה אסור לומר כזה דבר, כיוון שזו אונאת דברים.

רגל שם

New member
תגידי לו

שאלוהים העניש את בעלך בגלל שבנו חזר בתשובה, והוא שונא דוסים.

מסכים

אלוהים נוטה משום מה להעניש הורים על חטאי ילדיהם לעיתים (בניגוד להבטחותיו), או כך לפחות מלמדים אותנו נציגיו עלי אדמות, אך מעולם לא שמעתי על מקרה בו הוא מתחשבן עם אדם על חטאי בן/בת הזוג שלו.

sceptic1

New member
תמהני עליך מילטון

"בעון נדרים מתה אשה של אדם" כמו שאמר לי חבר מהישיבה, רואים שלא למדת שנתיים.

באמת מוזר

אני זכרתי רק את דעת רבי - בנים מתים כשהם קטנים. טוב, מדין אם תעזבני יום - אני במרחק 15 שנה מהישיבה, אי אפשר לבוא בטענות. אתה זוכר את כל הסיפורים של הגננת יוכבד?

מקלל אביו ואמו...

כואב שבן להורים כ"כ אצילים ומתורבתים בהצצה קטנה לבת קנה כזו גסות הרוח

למעלה