cool, לעתים נדמה לי כי אתה פשוט שכיר של מכשלת ישראל שנשכר כדי להסיח דעת הבריות מארוע 7/10 ומן האחראים לו...
אמרתי כמה פעמים שאם בנט היה בשלטון כנראה היו מוותרים על 7/10 וישר נכנסים לעזה.cool, לעתים נדמה לי כי אתה פשוט שכיר של מכשלת ישראל שנשכר כדי להסיח דעת הבריות מארוע 7/10 ומן האחראים לו...![]()
אכן מאתר אבל למה שיזייפו?אשר לצלום - לבטח זיוף, מאתר קונספירציות כלשהו...
למה שלא יזייפו?אמרתי כמה פעמים שאם בנט היה בשלטון כנראה היו מוותרים על 7/10 וישר נכנסים לעזה.
למה?
בנט ימני יותר מביבי אז יש לו אליבי.
הוא גם פחות חלאה ממנו.
אכן מאתר אבל למה שיזייפו?
![]()
דגל כוזב - חושפים את הסדר העולמי החדש
דגל כוזב - חושפים את הסדר העולמי החדש. Gefällt 4.482 Mal · 3 Personen sprechen darüber. חשיפת האג'נדה לדילול אוכלוסין ע"י קרינה, כימיכלים, חיסונים, ועודwww.facebook.com
אין רווח כלכלי ואין רווח פוליטי(ג'ובים,כסף מפוליטיקאים,קידום אג'נדה פוליטית שבכנסת וכד')
4400 עוקבים...למה שלא יזייפו?
תיאוריות קונספירציה מושכות הרבה יותר traffic מאשר דיווח עובדתי...
"סדר עולמי חדש" הוא שבוש קונספירטיבי של כתובית בלטינית, Novus ordo seclorum, על הצד האחורי של החותם של ארה"ב ותרגומה האמיתי הוא "שיטה חדשה לדורות", ובמלים "שיטה חדשה" הכוונה היא לדמוקרטיה נוסח הרפובליקה הרומית (לפני תקופת הקיסרים) כניגוד למלוכה שהיתה שיטת הממשל הרווחת בעולם הישן והחדש ועיקרן היה פריבילגיות וקרקעות לשכבה מצומצמת (מלך ואצילים) השולטת בהמון-עם צמיתים נטולי רכוש...4400 עוקבים...
נשמע לי בדיוק הפוך אנשים מפחדים מדברים כאלה,
אם לאליטות מערכת אמונות שונה מאיתנו(לוציפר במקום אלוהים,אחוות סודיות במקום שקיפות),
אי אפשר לסמוך עליהם.
זה אומר חרדה מיידית למאמינים.
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
![]()
דגל כוזב - חושפים את הסדר העולמי החדש
סמלי הבנייה החופשית על מגוון שטרות כסף מסביב לעולם. מכירים עוד שטרות עם סמלי אגודות סתרים? צרפו לנו בתגובות!www.facebook.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.