למה דמבלדור חייך X4

Panther

New member
למה דמבלדור חייך X4

כשקווירל מנסה לגעת בהארי בספר 1, הוא נכווה, ואח``כ נדמה לי דמבלדור מסביר להארי שזה בגלל האהבה של לילי אל הארי, וההגנה שהאהבה נתנה לו, וקווירל לא יכול לגעת בו כי הוא אדם ששואף לכוח והוא כבר לא מכיר את האהבה. אני חושב שדמבלדור חייך כשהארי אמר לו שוולדמורט הצליח לגעת בו, כי דמבלדור ראה שוולדמורט נעשה טוב! ושהוא יכול לגעת באהבה.

קשה לי להאמין ש...(X4)

וולדמורט נעשה טוב! אדם (אם אפשר לקרוא לו ככה) כל כך רשע, לא נעשה טוב ביום-יומיים. איך אפשר לחשוב שהוא נעשה טוב, אם הוא הורה לוורמטייל לרצוח את סדריק, הרג את ברת`ה ג`ורקינס, וניסה (עוד פעם) לרצוח את הארי... דרך אגב, אני זוכר שמישהו בפורום ערער על כך שהECHO של סדריק בא מהשרביט של וולדמורט, בטענה שוולדמורט הורה לוורמטייל ``KILL THE SPARE!``. עד לרגע לאחר תחיית וולדמורט, השרביט היה בידו של וורמטייל. לאחר מכן אמר רידל (נמאס לי לחזור על השם הארוך יותר כל כך הרבה פעמים) משהו בסגנון ``the wand, wormtail...`` , וורמטייל הגיש לו את השרביט, ורידל החזיר לו את היד שנכרתה (!)

Prongs

New member
לא לא לא לא לא!X4

וול לא הפך לטוב! הוא ירצח את כל המוגלגים בעולם בלי למצמץ (אלא אם כן יכנס לו משהו לעין) זה ככה: דמבל` אמר להארי שקווירל לא יכול לגעת בגלל ההגנה של האהבה של אמא שלו אבל הוא טעה (בערך) הוא לא יכל לדעת מה שוול סיפר בסוף ספר 4, לילי השתמשה בקסם עתיק שנכנס להארי לדם כדי שוול לא יכול לגעת בו. קווירל לא יכל לגעת בהארי כי וול היה בתוכו. ההגנה שלילי נתנה להארי עברה ללורד וול כאשר הוא השתמש בדם של הארי וככה הוא יכל לגעת בו. דמבל` בכלל לא חייך היה לו מבט של ניצחון על הפנים (שונה לגמרי) אל תשאלו אותי למה. לרואי יש תאוריה מעניינת ואף די טיפשית שדמבל` זה וול.... Prongs

PadFootרואי

New member
תיאוריה טיפשית הא?X4

התיאוריה היא חכמה להפליא...זה מתחיל ככה- הלורד היקר יכול היה בתור צל להיכנס ולצאת מבעלי חיים בלי שימותו אם הוא היה משקיע בזה את כל האנרגיה יום בהיר אחד החליט הלורד להיכנס לתוך-מי אם לא דבלדור החביב... וכך היה, דמבלדוש` חי 10 שנים עם וולדי בתוכו ועשה בדיוק מה שהלורד רצה עד שמי אם לא קווירל גילה את כל הקטע ואילץ את הלורד לצאת מדבלדוש`, הלורד יצא מחביבינו הזקן ונכנס הישר אל תוך גופו של קווירל הגמגמן ואז הוא השתמש ביכולתו ובאנרגיה שלו והשאיר את דמב בחיים תחת פיקוד הלורד. ברגע אחד של חוסר תשומת לב - השתחרר דבל מאחיזתו הרפויה של הלורד וזה הרגע שבו הם נפרדו. תנו תגובות על התיאוריה PadFoot רואי

Prongs

New member
היא טיפשית

אני כבר הסברתי לך מאה אלף פעם למה היא לא נכונה ואתה אפילו אמרת בעצמך שהרסתי לך את הטאוריה אז למה אתה דבק בה? Pongs

Hermione

New member
היא באמת די טיפשית...

ולא הגיונית בכלל. ולפרונגס- יש לי שאלה: מה זה פרונגס בכלל?

Mixus

New member
פרונגס X3

קראת את הספר השלישי? אז באנגלית-כינוי האנימאגוס של ג`יימס הוא ``פרונגס`` --במקום בעיברית-שם הוא הוא נקרא ``קרניים`` או משהו דומה...

Prongs

New member
נכון מאוד

בעיקרון אני הארי פוטר (סיפור ארוך אל תשאלו. אפילו רואי לא יודע. הוא יודע אבל הוא לא יודע שהוא יודע. אמרתי מסובך נכון?) אבל אין לו כנוי אז לקחתי את של אבא שלו. עכשיו לעניין. למה הספרים בעיברית פחות טובים? בגלל התרגום! קרניים- שם גרוע Prongs- שם יפה מאוד ירחוני- יותר גרוע מקרניים בהרבה Moony- שם נחמד רך-כף- שם עלוב PadFoot- שם יפה מאוד זנב תולע(!)- שם עלוב! Wormtail- שם יפה מאוד Prongs

shai.z

New member
נכון מאוד מאוד.....

הרבה יותר טוב לקרוא באנגלית! אבל בגלל שלא הכל אנחנו מבינים במשמעות של השמות הכפולים באנגלית אז זה קצת מעצבן-אני אישית ממליץ ליקרוא בעיברית ובאנגלית! ואתה ``הארי פוטר``? לא נראה לי-מעוניין להסביר? כי אני מעוניין בהסבר...

Prongs

New member
באסה הא?

אני מעוניין בפיירבולט (אש המחץ)! סתם עזוב זה לא בעניין Prongs

למעלה