למה דווקא עכשיו??!?!!!

mr redimmer

New member
למה דווקא עכשיו??!?!!!

למה דווקא עכשיו?!?!?! כשישי חופש ואני מנסה לשכוח מהלימודים כמה שיותר ומנסה להרגיע את עצמי משנת לימודים קשה ומפרכת שבסוף החופש תהיה קשה פי 2....אני צריך לראות את המורה שלי לאנגלית 3 פעמים בשבוע?!?!?!?! אני החלטתי להפוך את הקיץ הזה גם לזמן של ספורט. אז החלטתי להירשם לבריכת שחייה(לא של מתנ''ס....של בית מלון) ששם אני אתאמן 3 פעמים בשבוע. היה טוב ונעים, בגלל המצב הדפוק של הארץ אף תייר לא נכנס לשם. אז למה דווקא שלשום......אני צריך לראות את המורה שלי לאנגלית יחד עם בעלה והתינוק הקטן שלה שוחים שם. המורה שלי הייתה בהריון ו..קצת היה לה קשה להוריד את המשקל אז היא בטח הלכה לנסות להוריד אותם בשחייה..אבל יש לה תינוק אחלה. היא לא זיהתה אותי עדיין בטח בגלל כי השיער הארוך שלי מסתיר אותי לגמרי וכשאני יוצא אני מיד שם משקפי שמש. אבל זה נמאס. חשבתי לשאול אותה וככה להימנע מהצרות. היא באה, אומרים שלום וכל אחד חוזר לעניינים שלו. מה דעתכם על העניין?

לא נורא../images/Emo103.gif

ברוך הבאה לפורמינו היקר! אתה בטוח שיש לך מוני ושהיא לא באה באופן חד פעמי? נ.ב-שיער ארוך לבנים זה יפה!

../images/Emo12.gif

רגע, יש משו שלא הבנתי.. מה חשבת לשאול אותה?
מה דעתי על העניין? גאדדד, לראות את המורה שלי בחופש ועוד בבריכה?!
זו טראומה לכל החיים!! גאד דאמט!! עזוב, פשוט אל תתייחס. אל תיקח את זה קשה. אני בטוחה שהמורה שלך לא יושבת בפורומ מורים ומפרסמת את זה שהיא ראתה את התלמיד שלה בבריכה. חפיף. היה- וטוב שכך. עצה שלי, מרקב
- אל תיקח קשה שומדבר שקשור למורה. כלום!!

mr redimmer

New member
השיער שלי לא מגיע אפילו לקרה

וזה לא תענוג גדול לראות אותה....היא די שמנה כי היא הייתה בהריון.

Moranus

New member
ומה עם הצד שלה???

חשבת שגם הומרים לא רוצים לראות את התלמידים בחופש שנה שלמה הם מחכים לשקט באוזניים מהצרחות והדיבורים שלנו התלמידים??? אני כל מטר וחצי רואה מורה כזה או אחר מתייחסים לזה כאל עוד מישהו שגר בשכונה...(חוץ ממקרים נדירים שקרו לי בלי פירוט בבקשה)

למעלה