- למה דווקא בון ג'ובי? -

- למה דווקא בון ג'ובי? -

שרשרו לכאן את כל הסיבות למה שווה להעריץ את בון ג'ובי. תלכו עם המחשבות הכי פרועות ואל תתביישו להגיד למה לדעתכם שווה להעריץ אותם
. לכו על זה!

LIRONSH100

New member
הינה 10 סיבות ראשונות..

1. ג'ון.. 2. 400 בתים להומלסים שהם בנו 3.דיוויד שהוא יהודי... 4. בגלל המוזיקה המדהימה שלהם 5. כי גם אם ר'יצי ידמם הם ימשיכו להופיעה כאילו כלום... (וזה כבר קרא...) 6. כי זו להקה שהיא קיבוץ גלויות: ג'ון: איטלקי, דייב:יהודי, טיקו: מקסיקני ריצ'י:אמריקאי (אני לא יודעת מה המוצא שלו תסלחו לי... 7. כבר 24 שנים הם פה והם עוד ימשיכו 8. בגלל השטויות שלהם (למשל הריקודים של ג'ון) 9. בגלל שכמעט כל הופעה ג'ון רוקד עם לפחות מעריצה ומנשק אותה... 10 . בגלל כל השירים הרומנטים שלהם (לדוגמא ALVAS ) תמשיכו אתן...

nogao10

New member
המשך......(11-22, חפרתי..... ../images/Emo13.gif )

11. כי יש להם משפטים שנתקעים לך בראש (But you cant win until youre not afraid to lose) 12. בחיים שלי לא ראיתי להקה כל כך מפורסמת בעולם וכל כך מקופחת בארץ 13. בניגור להרבה להקות הם עדיין אוהבים את מה שהם עושים, ולא סתם רודפים אחרי כסף 14. כי טיקו, למרות שבקושי רואים אותו, כל הופעה נראה הבן אדם הכי מאושר בעולם!! 13. רואים במוזיקה: they are not old, just ulder...... 14. ג'ון גם שחקן מוכשר, מלבד זמר מוכשר 15. טיקו יודע לצייר ממש יפה (הוא פתח תערוכה פעם) 16. הם התפרקו, ובכל זאת הבינו שאין עליהם, וחזרו ועשו את זה בגדול! 17. הם באמת חברים אחד של השני 18. הם אנשים רגילים כמוני, ג'ון (בניגוד לזמר רוק טיפוסי) נשוי באושר, וגם שאר הלהקה מדגימה זוגיות יציבה למדי (גירושים-גירושים, אבל בכל זאת) 19. כי ג'ון פשוט מושלם! 20. ור'יצי גם בכלל לא מקופח בתחום הזה 21. הופעה אצלם זה לא שוב-השירים-האלה, זה תמיד וואו! 22. כי הם לא מפסיקים להפתיע, גם אחרי כל השנים האלה 22. כי תמיד נאהב אותם!!!!

מוסיפה../images/Emo3.gif

23. השירים שלהם נחקקים בזכרון ישר בזכות הרבה משפטים חכמים 24. הם כמעט ולא עושים קאברים לשירים אחרים, הכל מקורי שלהם 25. הם לא סנובים, הם מתייחסים יפה למעריצים שלהם 26. הם מהווים מודל לחיקוי להרבה להקות רוק חדשות 27. הם לא נותנים אף פעם שואו משעמם. כל ההופעות שלהם מגניבות בדרך קבע. תמשיכו נו!

LIRONSH100

New member
מוסיפה עוד קצת..

28. בגלל טומי וג'ינה 29. בגלל ההתנהגות הגרז'ית שלהם... 30. בגלל BAD OF ROSS\ 31. כבר כתבתי ALVAS??? 32. בגלל I'TS MY LIFE 33. בגלל שלומדים הרבה אנגלית מהם (במיוחד מג'ון אין לכם מושג כמה האוצר מילים שלי באנגלית השתפר מאז שהתחלתי לאהוב איתם...) 34. בגלל שאפשר לשגע בנים כשמדברים על ג'ון (אוי כמה פעמים אני עושה את זה... אני כזה מתארת אותו ולא אומרת את השם שלו ואז בסוף ברגע שהם בטוחים שאני מדברת על אחד מהם אני אומרת "אין הג'ון בון ג'ובי הזה הוא מתנת האל לנשיות...)" 35. בגלל שלמרות שיש להם כסף אכפת להם מה קורא בעולם 56 בגלל שבאוורידאי יש גם חייל מג"ב.. (באיזה עוד קליפ אמריקאי אם תורידו את התמונות של הלהקה תיהיו בטוחים שהם ישראלים??) תמשיכו וג'וני חזר למקום השני המעריצות המפגרות של בראד פיכס דואגות כל פעם שהוא יהיה מקום ראשון צריך לדאוג שיהיה בניהם פאר גדול יחסית....

m o r 1 0 2

New member
ממשיכה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

37.בגלל שהם אנשים טובים ומדהימים
38.יש להם הופעותת מדהימותת וכל הופעה היא הופעה בפניי עצמהה
39.ג'ון הוא מ-ו-ש-ל-ם
וחתיך
40.רי'צי עושה סולואים מטיריפים ברמותת יש לי צמרומורות ממנו
41.בגלל השיר המדהיםם these open arms
42.בגלל שהם עשו כל כך הרבה מאז שהם פרצו לעולם
43.הם מנגנים כמעט את כל הסיגנונותת ,רוק,פופ,קאנטרי עוד
44.הלהקה הכי טובהה בעולם כולו
|מאוהב
הלהלקה שאני הכי אהבתי,אוהבת,ויאהב תמידדד
|

Black Balloon

New member
../images/Emo9.gif

45. בגלל השיער של ג'ון 46. בגלל התלתלים של דייב 47. פשוט כי הם ההגדרה המושלמת ללהקה מעולה נטולת פוזה 48. בגלל המסרים החשובים שהם מעבירים בשירים שלהם 49. בגלל המכנסים הצמודים שג'ון לובש בהופעות
50. כי אני מעריצה אותם

ממשיכה ממשיכה ממשיכהההההההההה:)

51.כי האדישות של ג'ון (בהרבה מהמקרים) כל כך סקסיתתתת.. 52.בגלל התחתת של ג'וןןן.. 53.בגלל שלא קמה ולא תקום להקה כזאת.. 54.ביגלל שכל אדם בגיל גיל יכול להתחבר לשירים לקפוץ או להתרגש מהם..

nogao10

New member
עוד!!!!!!!!

55. כי כמו שאומרים בפוקימון (יש לי אחים קטנים!) "נאסוף את כולם", חייבים לאסוף את כל הדיסקים של בונג'! 56. כי יש להם המון שירים עם הדבר הכי חשוב בחיים "gonna live my life everyday" 57. כי הם עברו את שנות ה-80, ולמרות שהם לא הופכים להיות צעירים, הם פשוט לא מזדקנים 58. כי בכל ההופעות שלהם הם מתחילים צעירים ומסיימים זקנים- הם נותנים את כל מה שיש להם! 59. כי בכל זאת יש לנו סיכוי אצל ג'ון 60. כי יש לג'ון את הילדים הכי חמודים בעולם 61. כי אני נהנית להיכנס לכאן כל יום וללמוד עוד דבר על הלהקה הזאת 62. כי אני מיוחדת, לא הרבה אוהבים את בונג' כאן 63. כי אני באמצע פרוייקט- כתבו על בונג' בכל שולחנות הבית ספר 64. כל פעם שאני רואה אותם אני פתאום נורא שמחה 65. כי בזכותם פגשתי אותכם!!

We Never Close

New member
מוחה על חוסר התייחסות לטיקו!

לא שאני מתה עליו או משהו, פשוט להגן על כבודו האבוד, כי מה היינו עושים בלעדיו
התלתלים של דייב, התחת של ג'ון (XD), ריצ'י בכלל אין מה לדבר, אז תוסיפו סיבה - בגלל הזקן המוזר של טיקו

למעלה