למה דווקא אפי? למה לא איזבלה, או נטשה, או סווטלאנה? :) יש איזושהי סיבה מיוחדת שדווקא "אפי"?
S Shaldagon New member 24/7/03 #1 למה דווקא אפי? למה לא איזבלה, או נטשה, או סווטלאנה? יש איזושהי סיבה מיוחדת שדווקא "אפי"?
S shellyland New member 24/7/03 #2 כי איזבלה, סווטלאנה ונטשה היו חכמות מספיק בשביל לסרב כשמהנהלת הפורומים בתפוז הציעו להן את ניהול הפורום.
כי איזבלה, סווטלאנה ונטשה היו חכמות מספיק בשביל לסרב כשמהנהלת הפורומים בתפוז הציעו להן את ניהול הפורום.
S shellyland New member 25/7/03 #15 התגעגעתם נואשות אבל לא מספיק בשביל לחכות לי עם המפגש... שלא תחשבו שזה יעבור לכם בשתיקה! אני מתכוונת להתענג על זה לפחות שבוע-שבועיים.
התגעגעתם נואשות אבל לא מספיק בשביל לחכות לי עם המפגש... שלא תחשבו שזה יעבור לכם בשתיקה! אני מתכוונת להתענג על זה לפחות שבוע-שבועיים.
L leeloo New member 25/7/03 #17 רק שתדעי, שאני ומיטל די התעקשנו על כך שנחכה לך, אבל ה"ילדים" לא יכלו להתאפק.. טוב שחזרת! ברוכה השבה הביתה!
רק שתדעי, שאני ומיטל די התעקשנו על כך שנחכה לך, אבל ה"ילדים" לא יכלו להתאפק.. טוב שחזרת! ברוכה השבה הביתה!
Z zimes New member 25/7/03 #19 מה אתך??? זו היתה רק חזרה (לכן היו כ"כ הרבה פשלות). למפגש עצמו (שהפעם, יתוקתק כראוי) את תוזמני.
S shellyland New member 25/7/03 #11 הייתי מגיבה על זה אלמלא החלטתי שאני לא מדברת איתכם יותר עד שתתנצלו על זה שלא רציתם אותי במפגש הפורום ותמצאו דרך לפצות אותי ולהפיס את דעתי.
הייתי מגיבה על זה אלמלא החלטתי שאני לא מדברת איתכם יותר עד שתתנצלו על זה שלא רציתם אותי במפגש הפורום ותמצאו דרך לפצות אותי ולהפיס את דעתי.
E erlich New member 25/7/03 #20 שלינקה! שתדעי שאני החרמתי את מפגש הפורום בגלל שהם לא חיכו! ובשביל להיות הוגן לחלוטין גם כי היו לי סבתות באותו יום ), טוב שחזרת! ארז נ.ב. אני מת לתפוס אותך לאיזו שיחה פרטית בנוגע לאיזה טיול של אחרי בצא או משו
שלינקה! שתדעי שאני החרמתי את מפגש הפורום בגלל שהם לא חיכו! ובשביל להיות הוגן לחלוטין גם כי היו לי סבתות באותו יום ), טוב שחזרת! ארז נ.ב. אני מת לתפוס אותך לאיזו שיחה פרטית בנוגע לאיזה טיול של אחרי בצא או משו
מ מיטללל New member 25/7/03 #21 רציתי לכתוב לך "אתה? אחרי צבא? יש פול זמן".. אבל אז היית כותב משו על הגיוס שמתקרב יותר מדי... אז לא ושלי, אני מחכה לטלפון ממך!
רציתי לכתוב לך "אתה? אחרי צבא? יש פול זמן".. אבל אז היית כותב משו על הגיוס שמתקרב יותר מדי... אז לא ושלי, אני מחכה לטלפון ממך!
M Michelin New member 26/7/03 #22 אם זה מנחם אותך גם את מישה לא הזמינו. לא טרחו לידע אותו על קיום המפגש בכלל. ואלמלא קובלנותייך לא היה לומד על קיומו בכלל. פסוקו: לא רוצים, לא צריך.
אם זה מנחם אותך גם את מישה לא הזמינו. לא טרחו לידע אותו על קיום המפגש בכלל. ואלמלא קובלנותייך לא היה לומד על קיומו בכלל. פסוקו: לא רוצים, לא צריך.
S shellyland New member 26/7/03 #23 טוב, זאת לא חכמה, מישה בכלל לא היה בארץ. אני חוששת שכולכם פיספסתם את הקטע של ה"לפצות אותי". אני עדיין ממתינה.
טוב, זאת לא חכמה, מישה בכלל לא היה בארץ. אני חוששת שכולכם פיספסתם את הקטע של ה"לפצות אותי". אני עדיין ממתינה.