למה דווקא אגומון?

Digi Lista

New member
למה דווקא אגומון?

אני מנסה לפתח פה דיון... מה בעצם היחוד של אגומון משאר הדיג'ימונים?(מלבד זה שהוא שייך טאי,וטאי הוא ה
) זה דיון מפגר יחסית אבל משעמם לי השקט הזה...

Digi Lista

New member
כן...והוא גם דינוזאור../images/Emo3.gif

ויותר לעומק?מבחינת תכונות?
...

niena

New member
אמ...

אולי בגלל שהוא הכי חברותי מבין הדיג'ימונים, ובגלל שהוא שליו כזה, ונעים ללכת אחריו. לא יודעת... עוד לא הבנתי ממש לעומק את התכונות שלו... אבל זה מה שניראה לי.

האמת היא...

שלדעתי אין לדיג'ימון כשלשהו תכונות אופי עמוקות, מכיוון שאחרי הכל הם יצירים דיגיטליים מתוכנתים, ובעצם אפשר לראות שמבחינת האופי הדיג'ימונים של הדיג'יגורלים די דומים זה לזה. כך שהיתרון של אגומון על פני אחרים הוא באמת בעובדה שהוא שייך לטאי- הראשון לפעול ולנהוג באומץ לב (וגם קצת בטיפשות לפעמים).

Digi Lista

New member
זה דיון מעניין...

לדעתי שווה לפתוח אותו בשרשור חדש-"האם לדיג'ימונים יש בכלל אופי מעמיק?" אני טוענת שכן,ברור שהאופי שלהם דומה מאוד פעמים רבות לדיג'יגורלים ועדיין האם יש להם אופי בפני עצמו?... את מתנדבת להתחיל שרשור חדש?

....

יכול להיות שיש להם אופי, אבל יוצרי הסדרה לא התעמקו בו. כלומר כמעט על כל דיג'יגורל אפשר לכתוב מגילות שלמות על תכונותיו, מה אוהב, סיפור חייו, חוויותיו וכו'. את הדיג'ימונים אפשר לתאר רק בכמה משפטים, כי מי שכתב את הסדרה לא התעמק בהם, אפשר לאמר שהדיג'יגורלים הם המרכז, והדיג'ימונים הם די תפאורה, קישוט, בגלל זה כנראה בעונה הרביעית הדיג'יגורלים עצמם הפכו לדיג'ימונים. הוכחה לזה היא, שאם תשימו לב, רוב דואי-השיח (דו-שיח ברבים) בסדרה הם בין הילדים לבין עצמם, או בין ילד לבין הדיג'ימון שלו. לעתים רחוקות נתקלים בשיחות של ממש של הדיג'ימונים בינם לבין עצמם, או בין דיג'ימון לדיג'יגורל שהוא לא שלו.

Apikachu L

New member
...........................

בגלל שכל אחד מהילדים קיבל דיג'ימון שמשלים אותו 'או דומה לו. לרוב זה נובע מהתמודדות עם דברים זהים בדרך שונה. לכן אגומון שהוא קצת טמבל ודי זללן וקצת עצלן כזה אבל אחלה בנאדם(דיג'ימון) עם ראש גדול וכל הקטע מתאים באופן מושלם לטאי. בעניין הדיון החדש. לכל דיג'ימון יש אופי שונה אבל בשל הנאמנות הגדולה שיש לכל אחד למאמן/דיג'יגורל/שותף שלו ההבדלים מיטשטשים במיקצת.

למעלה